Niemy - Nie 02 Lis, 2008 bedzie ciekawie Stf - Nie 02 Lis, 2008 oby był zatankowany....Stf - Nie 02 Lis, 2008 nie powinno być scNiemy - Nie 02 Lis, 2008 oj sie dzieje
Kubica zamiast na starcie to w pit stopie
SCStf - Nie 02 Lis, 2008 moze zmienili mu opony jak zobaczyl jaki jest tor i zatankowali pod korek- poczekajmyNiemy - Nie 02 Lis, 2008 Coulthard i Piquet out
czyzby wznowili start?Niemy - Nie 02 Lis, 2008 Robert na szarym koncu anjas - Nie 02 Lis, 2008 miałem nadzieje, że rzeczywiscie wystartował na gumach na suche, ale chyba nie...
kieski jak na razie dla Roberta jest ten wyscig...lukp - Nie 02 Lis, 2008 Jeżeli startował z pit stopu to po co zjeżdżał po kilku okrążeniach ponownie, jak zwykle strategie BMW jest do d...Niemy - Nie 02 Lis, 2008 i wszystko jest w pizdzie!!
czarnuch mistrzem, a Robert traci 3cia pozycje... jak narazie saxorulez - Nie 02 Lis, 2008 anjas,
nie dzwonił do Ciebie Robert przed wyścigiem..??
Bo miałem dwa połączenia od niego nieodebrane ale w łazience byłem.lukp - Nie 02 Lis, 2008 Chyba mistrzostwo pójdzie do Mercedesa , a Robert poza pierwszą trójką będzie
porażkaanjas - Nie 02 Lis, 2008 I po ptakach.
Okazało się jednak, że Robert stracił 3 miejsce w generalce trochę przez Heidfelda, który nie pomógł zdobyć jednego więcej punktu na poprzednim wyścigu w Chinach...
A miałoby BMW 3 miejsce w klasyfikacji konstruktorów i 3 kierowcę... Szkoda.106 - Nie 02 Lis, 2008 byla szansa... mogl kubica nie zjezdzac w koncowce na zmiane opon :///
mysle ze dojechal by spokojnie na slicku do konca.... jedyna szansa bylo zrobic
inaczej niz wszyscy tym bardziej ze nie mial nic do stracenia... szkodaStf - Nie 02 Lis, 2008