Janusz - Czw 29 Lip, 2010 proszę, o to zdjęcia dla Andre, żeby mnie nie posądzał o działanie propagandowe...
możliwe ze to jakiś mega stara opona, czy coś... w każdym bądź razie nawet na stronie pirelli nie ma takiego oznaczenia i google milczy.
Anonymous - Czw 29 Lip, 2010 rocznik 95, jak widać
poza tym krój czcionki pirelli jest stary
ale to nie znaczy że nie może pokleić Yarko - Czw 29 Lip, 2010 moim zdaniem to docięty slickJanusz - Czw 29 Lip, 2010
Cytat:
rocznik 95, jak widać
poza tym krój czcionki pirelli jest stary
ale to nie znaczy że nie może pokleić
i mamy jasność.... właśnie tak słyszałem ze to podobno po Kucharze, i sie zastanawiałem ze kiedy on tam ostatnio oska jeździł żeby takie małe gumy mieć Tak czy siak koszt flaszki za dwie gumy wygórowany nie jest.... to jeszcze mi powiedz jaka to jest twardość...
na jutro zaplanowane są jakieś testy, bo dopiero dzisiaj dostałem pierścienie centrujące Anonymous - Czw 29 Lip, 2010
Yarko napisał/a:
moim zdaniem to docięty slick
Gdyby pirelli stosowało wzór taki jak michelin byłoby to możliwe... obecny wzór slicka pirelli nie pasuje do nacięć... chociaż z drugiej strony nowa media też nie pasuje idealnie, ale moim zdaniem to raczej była media.
Co do twardości to w tym wieku to już prawie nie ma znaczenia ale jeśli pirelli stosowało wtedy takie samo oznaczenie jak teraz to to jest albo średni slick (są 3 oznaczenia: 3,7,9 - im większa cyfra tym bardziej miękka) albo miękka media(dwa oznaczenia: 3,7) z tym że cyfra 7 dla slicka i dla medii oznacza różne mieszanki (w michelinach chyba jest tak że możesz mieć tą samą mieszankę oznaczoną np. 0 w medii i slicku)
edit:sorry, palnąłem głupio: nawet gdyby to był blizniak bieżnika n od michelina to nacięcia oczywiście nie pasują
Nacięty pełny slick też to raczej nie jestM - Pią 30 Lip, 2010 Na slicki.pl są dostępne w tej chwili dwa bardzo mało zużyte slicki wyścigowe 200/520/15 w mieszance sredniotwardej. cena to 1600za jeden i 1400za drugi komplet - Anjasy i Mikany, to jest bardzo dobra oferta dla waszej pralinki anjas - Pią 30 Lip, 2010
eM napisał/a:
Anjasy i Mikany, to jest bardzo dobra oferta dla waszej pralinki
can't see shit captain!
szukałem i nie znalazłemM - Pią 30 Lip, 2010
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
Anjasy i Mikany, to jest bardzo dobra oferta dla waszej pralinki
can't see shit captain!
szukałem i nie znalazłem
pisze bo dostalem info na maila,
moge ci forwardnąć korespondencję
jakbym mial kase to bym juz wzial jeden kompletanjas - Pią 30 Lip, 2010 nie wiem czy Mikan nie kupil juz r888, pewnie tak, bo dzis mielismy je miec... wiec chyba chwile za pozno...M - Pią 30 Lip, 2010
anjas napisał/a:
nie wiem czy Mikan nie kupil juz r888, pewnie tak, bo dzis mielismy je miec... wiec chyba chwile za pozno...
spoko luz,
ciekawe jak sie ma taki slick do r888 - zawsze mnie to zastanawiało,
może specjaliści się wypowiedzą? LOKO?anjas - Pią 30 Lip, 2010
eM napisał/a:
ciekawe jak sie ma taki slick do r888 - zawsze mnie to zastanawiało,
czytałem na forum EVO (chyba), że jeden koleś na Poznaniu na pełnym slicku robił 3-4 sekundy lepszy czas na kółku niż na r888. Więc różnica spora.rasta - Pią 30 Lip, 2010 R888 do slicka nie ma podejścia.M - Pon 02 Sie, 2010 Czy nitto ma jakiegoś dealera na europę? rasta - Pon 02 Sie, 2010 Odnośnie opon, w ostatnią sobotę w Radomiu na P Zero Nero 225/40/18 zrobiłem tylko sekundę gorszy czas niż na R888 215/45/17. To chyba dobrze świadczy o tej oponie.M - Pon 02 Sie, 2010 Myślałem że odpowiedziałeś na moje pytanie