To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

arssss - Pon 04 Kwi, 2011

Kto dzisiaj reflektuje na Salmopol ?

1. Marek
2. Łukasz??
3. Janusz??
4. martin.h
5. arssss

Janusz, Jedź pojeździmy obaj powoli na relaksie :D

GeKo - Pon 04 Kwi, 2011

Janusz, Luzuj poślady wszędzie są bariery :D a trasa jest naprawde łatwa, od Szczyrku do Białego krzyża są tylko 2 męskie zakręty przed szczytem i jeden prawy na starcie od strony Soliska. Reszta to nawroty, od Strony Wisły nie pamiętam, ale więcej się dzieje.
Janusz - Pon 04 Kwi, 2011

GeKo napisał/a:
Janusz, Luzuj poślady wszędzie są bariery

ale mnie pocieszyłeś :rotfl: luz, czekam na kolegę i zaraz ruszamy :D

tu wszystko się rozchodzi o to ze kawałek żeby tam dojechać jest, gdybym miał pod nosem to bym tam juz był:P

Jaco - Pon 04 Kwi, 2011

Ja zaraz ruszam, wsiadam do Marka na prawy i jazda... :D

Mam mieszane uczucia :D

jarek-malopolska - Pon 04 Kwi, 2011

panowie sa gdzieś wyniki on-line ze Szczyrku, bo na autoklubie nie widze... :>
Bad-i - Pon 04 Kwi, 2011

jarek-malopolska napisał/a:
panowie sa gdzieś wyniki on-line ze Szczyrku, bo na autoklubie nie widze... :>

podobno na rondzie przy Orlenie - stoi Małysz z blokiem i pisze czasy

Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011

Tam mają wszystkie wyniki na bieżąco
http://www.bielsko.slaska...nostki/szczyrk/

arssss - Wto 05 Kwi, 2011

Ja niestety nie dojechałem,bo mi awaria w robocie wyskoczyła i musiałem jechac :/

Ale za to w sobotę jadę na Wyrazów,ktoś chętny?

Marek23 - Wto 05 Kwi, 2011

Było super. Na Salmopolu mgla,ale Jaco znalazl mega oes i tam latalismy. Potem jeszcze mini oes kolo Salmopolu. Jak na pierwszy dzien bylo ok, Jaco na relaksie na prawym,a Januszek jest upalatorem na maxa...i daje rade. Na koniec szybka partia w Ustroniu, ale tu juz sie balem wkladając 4 xD
Jaco - Wto 05 Kwi, 2011

Fajnie było, Marek dobrze ogarnia i biorąc pod uwagę, że dawno nie jeździł i jeździliśmy bez opisu po zupełnie nowych odcinkach to było szybko :D

Z Januszem nie jechałem, ale z tego co zobaczyłem w lusterku to też ma dobre tempo upalania :) i mega brzmiący wydech w clio ;D

ogólnie pozytywny wypad i fajnie było pojeździć szybciej na prawym :D LUBIE TO

Janusz - Wto 05 Kwi, 2011

a ja dalej kaleczę tor jazdy i hamowania, no i ogólnie strasznie kaleczę... szkoda ze jakoś nie zagrzaliśmy w żadnym miejscu na tyle żeby Marek mógł wsiąść do mnie an prawy i opier***** jak bura sukę :rotfl: Co do utrzymywania się za nim, to fakt... mógłbym mu siąść na zderzaku i się otrzymać nic nie tracąc... natomiast gdybym to ja miał jechać z przodu.. to już by dla niego za wolno było.. nie mówiąc o jakimś dogonieniu go :P Bo trzeba pamiętać ze Marek nie znał drogi tak samo jak ja, wiec mi było o wiele łatwiej się za nim utrzymać...
Co prawda salmopolu mało widziałem, ale jakoś tak nie urzekło mnie..., jednak często coś jedzie dwa pasy nie widać czy cos jedzie z za nawrotu i bla bla bla... gdyby była to mniej uczęszczana droga, albo obstawiona to w zimie by tam można był gruuubo lecieć...
Natomiast Zameczek był moim mistrzem.... kuwa.... mega wąsko, bareierka z jednej strony z drugiej góra ... mokro kręto coś pięknego, a ten odcinek z lekkimi zakrętami i gdzie było dobrze rozkręcone 3... no miszcz... mój faworyt wczorajszego upalania.... mega się jaram ta droga :D natomiast na tym "mini os" obok salmopolu miałem grube ratowanie :rotfl:
Wracając jeszcze klasycznie skoczyłem ze 2 razy na zagórzu, przejechałem jakimiś krzakami itp... wróciłem ok 2 w nocy... wiec trochę się zeszło :D

Marek23 - Wto 05 Kwi, 2011

Ja sie ciesze, ze nie mialem zadnego ratowania, a podrozowalem dosc szybko jak na warunki. Nastepny raz juz intercom i opis,bo na zgaduj zgadule srednio mi sie jezdzi :rotfl:
Jauszek, moj ulubiony zakret to mini oes pod gore, ostatni szybki luk w prawo na syfie na bardzo dokreconym 3.

Janusz - Wto 05 Kwi, 2011

Marek23 napisał/a:
Jauszek, moj ulubiony zakret to mini oes pod gore, ostatni szybki luk w prawo na syfie na bardzo dokreconym 3.

kolega cos pomylił opis tego mini oesu i mi podyktował P1 zamiast lewy 3.... ja lewy 3 miałem opisany ten zakręt zaraz za mostkiem w lewo... i tam na tym syfie mi dość mocno dupę wypluło....

generalnie z tego co mówisz to mega by Ci siadł ten odcinek w Mucharzu po którym tak lubię latać mam tam taki ulubiony fragment o dl ok ponad 1km.. i jest właśnie dość szeroko i szybko tyle ze mega daleko tu masz :/ ogólnie się trzeba jeszcze kiedyś zgadać, tylko nie w poniedziałek :P

Jaco - Wto 05 Kwi, 2011

Marek23 napisał/a:

Tam było grubo, szczególnie ostatni przejazd :]

Fajny moment jeszcze był jak w Ustroniu na takim szybkim lewym łuku ( nie wiem czy to była dokręcona 3 czy 4 ) lekko tył poleciał :jupi:

a tak BTW wybiera się ktoś ?

http://np126p.pl/index.ph...ystkie&item=287

qbica - Wto 05 Kwi, 2011

ja pewnie pojade pooglądać. A gdzie to w tym Ustroniu tak lecieliscie? Tam gdzie w zimie lataliśmy na Jaszowcu?