moim zdaniem DFP jest jakby solidniejsza. Starszy model, ale w moim odczuciu porządniej wykonany. Koło kierownicy bardziej mięsiste
Bad-i napisał/a:
Jak sie gra na 900 stopniach, przeciez tam chyba trzeba krecic wiecej niz na ulicy
jest OK. Z tego co kojarze to właśnie odworowanie kręcenia kierą w prawdziwym aucie pP - Nie 12 Gru, 2010 grałem na DFG w arkadii w gt5 i naprawdę robi robotę
ciekawi mnie tylko jaka jest różnica pomiedzy kierą za 400zł a logitechem g25, ktory kosztuje troche ponad 1k..wiadomo, ze tam jest sprzeglo ale co poza tym? pytam sie bo zblizaja sie swieta i musze cos siostrze pod choinke kupic Bad-i - Pon 13 Gru, 2010 o yebaniec
was79 - Pon 13 Gru, 2010 mistrz Gaydek - Pon 13 Gru, 2010 Czy to John w Skodzie Rapid?Michał - Pon 13 Gru, 2010 'zdecydowanie !!Anonymous - Pon 13 Gru, 2010 Gaydek - Pon 13 Gru, 2010 Trailer Forzy 4, http://forzamotorsport.ne...tm#/video/4029/
niebawem ma wyjsc forza ultimate colectionBad-i - Wto 14 Gru, 2010 ehhh odpalilem GT5 - troche sie zawiodlem. Pierwszy wyscig (honda civic Type R) - rzucam stara koorwe z rekawa a widok jakby obraz sie przekrecal a samochod jechal prosto . No nic jade dalej moze cos sie zmieni na pozytywniej pP - Wto 14 Gru, 2010 ponawiam pytanie..czy warto dopłacać do logitech g25 lub g27, czy może warto kupic gtf?
czekam na oponie użytkowników KarQ - Wto 14 Gru, 2010 pPek, warto.Bad-i - Śro 15 Gru, 2010 hmm no i gralem dzisiaj do 03.xx w nocy i nie powalilo mnie na kolana. Moim zdaniem sam styl prowadzenia auta jest kompletnie z doopy i nie ma duzo wspolnego z realizmem. A najgorsze jest to ze mam nadlubanego jakiegos RWD 370 KM i nie moge go postawic bokiem a na torze top geara lotus lata jak chce.
Ale to w sumie jeszcze pikus, jedyna mozliwa to przezycia opcja gry to kamera ze zderzaka. Jak wlaczymy kamere tak ze widac caly samochod to jest poprostu dramat. Idziemy zakret bokiem a tutaj zadnego efektu (no to jest dno dna czyli głebia), zadnego wychylenia, no kompletnie nic.
Ehh wczoraj jak skonczylem to mialem wiecej fuckupow tej gry, teraz jakos juz nie pamietam .106 - Śro 15 Gru, 2010 moze zobacz jeszcze w opcji na czas bez wszystkich wspomagaczy (wychodzenie
z poslizgu, abs, kontrola trakcji, moze cos tam jeszcze jest)