To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Nie 12 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
Andrzej, na czym polega roznica w graniu?

moim zdaniem DFP jest jakby solidniejsza. Starszy model, ale w moim odczuciu porządniej wykonany. Koło kierownicy bardziej mięsiste :)
Bad-i napisał/a:
Jak sie gra na 900 stopniach, przeciez tam chyba trzeba krecic wiecej niz na ulicy

jest OK. Z tego co kojarze to właśnie odworowanie kręcenia kierą w prawdziwym aucie :)

pP - Nie 12 Gru, 2010

grałem na DFG w arkadii w gt5 i naprawdę robi robotę :)
ciekawi mnie tylko jaka jest różnica pomiedzy kierą za 400zł a logitechem g25, ktory kosztuje troche ponad 1k..wiadomo, ze tam jest sprzeglo ale co poza tym? pytam sie bo zblizaja sie swieta i musze cos siostrze pod choinke kupic :faja:

Bad-i - Pon 13 Gru, 2010

o yebaniec

was79 - Pon 13 Gru, 2010

mistrz :jupi:
Gaydek - Pon 13 Gru, 2010

Czy to John w Skodzie Rapid?
Michał - Pon 13 Gru, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: 'zdecydowanie !!
Anonymous - Pon 13 Gru, 2010

Gaydek - Pon 13 Gru, 2010

Trailer Forzy 4, http://forzamotorsport.ne...tm#/video/4029/

Było?

Bonczek - Pon 13 Gru, 2010

Mistrz ;D
vitesse - Wto 14 Gru, 2010

Gaydek napisał/a:
Trailer Forzy 4, http://forzamotorsport.ne...tm#/video/4029/

Było?

niebawem ma wyjsc forza ultimate colection

Bad-i - Wto 14 Gru, 2010

ehhh odpalilem GT5 - troche sie zawiodlem. Pierwszy wyscig (honda civic Type R) - rzucam stara koorwe z rekawa a widok jakby obraz sie przekrecal a samochod jechal prosto :D . No nic jade dalej moze cos sie zmieni na pozytywniej :]
pP - Wto 14 Gru, 2010

ponawiam pytanie..czy warto dopłacać do logitech g25 lub g27, czy może warto kupic gtf?

czekam na oponie użytkowników :)

KarQ - Wto 14 Gru, 2010

pPek, warto.
Bad-i - Śro 15 Gru, 2010

hmm no i gralem dzisiaj do 03.xx w nocy i nie powalilo mnie na kolana. Moim zdaniem sam styl prowadzenia auta jest kompletnie z doopy i nie ma duzo wspolnego z realizmem. A najgorsze jest to ze mam nadlubanego jakiegos RWD 370 KM i nie moge go postawic bokiem a na torze top geara lotus lata jak chce.

Ale to w sumie jeszcze pikus, jedyna mozliwa to przezycia opcja gry to kamera ze zderzaka. Jak wlaczymy kamere tak ze widac caly samochod to jest poprostu dramat. Idziemy zakret bokiem a tutaj zadnego efektu :D (no to jest dno dna czyli głebia), zadnego wychylenia, no kompletnie nic.

Ehh wczoraj jak skonczylem to mialem wiecej fuckupow tej gry, teraz jakos juz nie pamietam :( .

106 - Śro 15 Gru, 2010

moze zobacz jeszcze w opcji na czas bez wszystkich wspomagaczy (wychodzenie
z poslizgu, abs, kontrola trakcji, moze cos tam jeszcze jest)