To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Jaco - Pon 04 Kwi, 2011

http://maps.google.pl/map...87&ie=UTF8&z=10

i dalej już prosto :>

Janusz to jeszcze temat do dogadania jak Marek zadzwoni to się zgadajcie i lux... ja jadę z Markiem

Janusz - Pon 04 Kwi, 2011

Cytat:
Janusz to jeszcze temat do dogadania jak Marek zadzwoni to się zgadajcie i lux... ja jadę z Markiem

bieremy jakies cb ?? czy lecimy na sucho??

106 - Pon 04 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
bieremy wazeline?? czy lecimy na sucho??

jasne ze na sucho

Marek23 - Pon 04 Kwi, 2011

Chyba na sucho, ja sie nie nastawiam na wyczyn, tylko na delikatne rozjezdzenie. Auto sprawne, o 22 jestem na miejscu.

PS. Ma padac, wezcie to pod uwage.

Marek23 napisał/a:
ja sie nie nastawiam na wyczyn, tylko na delikatne rozjezdzenie.

jakie rozjezdzenie ?? ;p rozjeździć to ja się mogę po okolicy mam kilka bardzo dobrych odcinków. ale mi chodzi o to że jak już mam taka wycieczkę sobie robić to się chce czegoś nauczyć, a nie przejechać na 80% kilka razy pod górę i na dól, bo to po prostu mogę zrobić pod domem :P

Bart - Pon 04 Kwi, 2011

Jontek, nie jątrz! Poka lepiej foty gulfa :>

Bart napisał/a:
Jontek, nie jątrz! Poka lepiej foty gulfa :>

:rotfl: :rotfl: a siostrzenicy byś fotek nie chciał ?? ;D

Cytat:
jakie rozjezdzenie ?? ;p rozjeździć to ja się mogę po okolicy mam kilka bardzo dobrych odcinków. ale mi chodzi o to że jak już mam taka wycieczkę sobie robić to się chce czegoś nauczyć, a nie przejechać na 80% kilka razy pod górę i na dól, bo to po prostu mogę zrobić pod domem :P

Januszku, o 22 na szczycie. Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic :rotfl: Ja jade na relaksie, bo auto mam od paru dni i chce zeby juz zostalo sprawne. Bedzie padalo...

Marek23 napisał/a:
Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

no to ok :D tylko pamiętaj ze mam obiecane kółko na lewym u Ciebie w clio :rotfl: :rotfl:

Yarko - Pon 04 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

no to ok :D tylko pamiętaj ze mam obiecane kółko na lewym u Ciebie w clio :rotfl: :rotfl:

Januż, no to tym bardziej uważaj, bo ja też mam obiecane ;D

Spoko, zaden problem. Rozwalisz=nie zyjesz, tak tylko w ramach przypomnienia :]

Cytat:
Spoko, zaden problem. Rozwalisz=nie zyjesz, tak tylko w ramach przypomnienia :]

luz, nie takie groźby słyszałem :rotfl: :rotfl:
ale tak serio to ja jestem ci*** i jak będzie padać to nie jadę bo mi się nie chce :P

Janusz napisał/a:
ale tak serio to ja jestem ci*** i jak będzie padać to nie jadę bo mi się nie chce :P

Spoko, ja wole jak pada. Bedzie mega :devil:

Marek23 napisał/a:
Spoko, ja wole jak pada. Bedzie mega :devil:

to zalezy, jestem ciota. i np na radoiu wole jak pada bo jest wtedy mistrz, ale już jak mam lecieć po wąskiej drodze gdzie margines błędu jest nieduży,drzewa twarde a rowy głębokie, to mi miękną jajka, i nie potrafię lecieć bomba (oczywiście jak na swoje odczucie) po mokrym tym bardziej po drodze której nie znam, :P jak bym miał pod nosem to bym wpadł, ale tak to nie mam ochoty dymać takiego kawału...

Jak uwazasz Janusz. Jestem juz o 21