Janusz to jeszcze temat do dogadania jak Marek zadzwoni to się zgadajcie i lux... ja jadę z MarkiemJanusz - Pon 04 Kwi, 2011
Cytat:
Janusz to jeszcze temat do dogadania jak Marek zadzwoni to się zgadajcie i lux... ja jadę z Markiem
bieremy jakies cb ?? czy lecimy na sucho??106 - Pon 04 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
bieremy wazeline?? czy lecimy na sucho??
jasne ze na suchoMarek23 - Pon 04 Kwi, 2011 Chyba na sucho, ja sie nie nastawiam na wyczyn, tylko na delikatne rozjezdzenie. Auto sprawne, o 22 jestem na miejscu.
PS. Ma padac, wezcie to pod uwage.Janusz - Pon 04 Kwi, 2011
Marek23 napisał/a:
ja sie nie nastawiam na wyczyn, tylko na delikatne rozjezdzenie.
jakie rozjezdzenie ?? rozjeździć to ja się mogę po okolicy mam kilka bardzo dobrych odcinków. ale mi chodzi o to że jak już mam taka wycieczkę sobie robić to się chce czegoś nauczyć, a nie przejechać na 80% kilka razy pod górę i na dól, bo to po prostu mogę zrobić pod domem Bart - Pon 04 Kwi, 2011 Jontek, nie jątrz! Poka lepiej foty gulfa Janusz - Pon 04 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
Jontek, nie jątrz! Poka lepiej foty gulfa
a siostrzenicy byś fotek nie chciał ?? Marek23 - Pon 04 Kwi, 2011
Cytat:
jakie rozjezdzenie ?? rozjeździć to ja się mogę po okolicy mam kilka bardzo dobrych odcinków. ale mi chodzi o to że jak już mam taka wycieczkę sobie robić to się chce czegoś nauczyć, a nie przejechać na 80% kilka razy pod górę i na dól, bo to po prostu mogę zrobić pod domem
Januszku, o 22 na szczycie. Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic Ja jade na relaksie, bo auto mam od paru dni i chce zeby juz zostalo sprawne. Bedzie padalo...Janusz - Pon 04 Kwi, 2011
Marek23 napisał/a:
Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic
no to ok tylko pamiętaj ze mam obiecane kółko na lewym u Ciebie w clio Yarko - Pon 04 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Janusz, jesli chodzi o mnie to mozesz isc na 110%, nawet ci wytlumacze jak to zrobic
no to ok tylko pamiętaj ze mam obiecane kółko na lewym u Ciebie w clio
Januż, no to tym bardziej uważaj, bo ja też mam obiecane Marek23 - Pon 04 Kwi, 2011 Spoko, zaden problem. Rozwalisz=nie zyjesz, tak tylko w ramach przypomnienia Janusz - Pon 04 Kwi, 2011
Cytat:
Spoko, zaden problem. Rozwalisz=nie zyjesz, tak tylko w ramach przypomnienia
luz, nie takie groźby słyszałem
ale tak serio to ja jestem ci*** i jak będzie padać to nie jadę bo mi się nie chce Marek23 - Pon 04 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
ale tak serio to ja jestem ci*** i jak będzie padać to nie jadę bo mi się nie chce
Spoko, ja wole jak pada. Bedzie mega Janusz - Pon 04 Kwi, 2011
Marek23 napisał/a:
Spoko, ja wole jak pada. Bedzie mega
to zalezy, jestem ciota. i np na radoiu wole jak pada bo jest wtedy mistrz, ale już jak mam lecieć po wąskiej drodze gdzie margines błędu jest nieduży,drzewa twarde a rowy głębokie, to mi miękną jajka, i nie potrafię lecieć bomba (oczywiście jak na swoje odczucie) po mokrym tym bardziej po drodze której nie znam, jak bym miał pod nosem to bym wpadł, ale tak to nie mam ochoty dymać takiego kawału...Marek23 - Pon 04 Kwi, 2011 Jak uwazasz Janusz. Jestem juz o 21