nie nie boli ekspercie, ale mając na myśli chińszczyzna chodziło mi o jakość tych felg, widziałem ta stronę, ale znalazłem gdzie indziej z kolei opinie za są francuskie...
czy używanie mózgu boli ??martin.h - Czw 15 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
czy używanie mózgu boli ??
Ależ riposta
A pozatym dlaczego pytasz o felgi w temacie o oponach? Janusz - Czw 15 Lip, 2010
martin.h napisał/a:
Ależ riposta
A pozatym dlaczego pytasz o felgi w temacie o oponach?
mistrz ciętej riposty, Ooooo
a o felgi pytałem tu, bo nie chciałem zakładac nowego tematu a ten ejst najbardziej zblizony.
Zeby nie robic of toppu
to własnie kupiłem komplet kumho ecst czy jakoś tak, ale zanim sie przejade na nich to muszę kupić kpl felg. Jednak pierwsze wrażenie z macanka jest takie ze maja twarde ścianki w porównaniu do gsd3 czy michelina Anonymous - Czw 15 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
kumho ecst
ale jakich? sportowych czy ulicznych? ecst jest od choleryJanusz - Czw 15 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
ale jakich? sportowych czy ulicznych? ecst jest od cholery
195/50r15
używane, ale widać jeszcze na nich napisy na środku i są z 09
noo fajna guma w dobrej cenie przynajmniej tak wygląda trochę jak semi slick... Tyle ze ja za swoje dałem połowę tej kasy stwierdziłem ze nie będę kupował nowych gum bo mi potem schodzą z przedniej osi w 4 miechy Loko - Pią 16 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
stwierdziłem ze nie będę kupował nowych gum bo mi potem schodzą z przedniej osi w 4 miechy
Może byś tak wreszcie przestał palić gumę na każdych światłach Janusz - Pią 16 Lip, 2010
Loko napisał/a:
Może byś tak wreszcie przestał palić gumę na każdych światłach
kurfa ja nie wiem jak to jest ze Ty tyle lat śmigasz na gsd3
moze to dlatego ze do upalania masz inne koła ?? ale w sumie fakt, moze zaprzestanie palenia gumy pod remiza i gimnazjum coś daLoko - Pią 16 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
Może byś tak wreszcie przestał palić gumę na każdych światłach
kurfa ja nie wiem jak to jest ze Ty tyle lat śmigasz na gsd3
moze to dlatego ze do upalania masz inne koła ?? ale w sumie fakt, moze zaprzestanie palenia gumy pod remiza i gimnazjum coś da
Ale zauważ, że jeszcze nie udało Ci się dojechać na żaden tor więc upalanie tu nie wchodzi w gre Na gsd3 zaliczyłem tychy, wyrazów kilka razy, radom dwa razy, biłgoraj i ostatnie dwa tory więcej jeździłem na f1 niż na markhuju bo jest dupowaty. Nie wiem jak to jest, faktycznie długo sie trzymają, ale może to wynik tego, że na co dzień nigdy na tych oponach nie ruszałem mieląc lacia.
Tak wogóle o oponach, to przy temperaturach takich jak ostatnio panują jest tragedia z f1, nie wiem o co chodzi ale jak jest tak gorąco to tył totalnie nie trzyma, na czystym asfalcie jest efekt jak na zasyfionym dupa lata bez najmniejzszego problemu. Sprawdzałem ostatnio ciśnienia i jest ok przód ok 2,4 tył 2,2. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, ma ktoś jakiś pomysł, czy tam guma jest po prostu tak beznadziejna jak jest bardzo ciepło.GeKo - Pią 16 Lip, 2010 Bierz pod uwagę że nie licząc dziś od wielu dni nie padało, więc asfalt jest bardzo śliski, od tego całego syfu który kapie z aut, jeszcze gorzej bedzie zaraz po lekkim deszczu. Potrzeba 2-3 dni solidnej ulewy aby zmyć wszystko by assfalt był znów przyczepny. Także uwaga na dohamowaniach do skrzyżowań, tam jest najgorzej.Janusz - Sob 17 Lip, 2010
Loko napisał/a:
Ale zauważ, że jeszcze nie udało Ci się dojechać na żaden tor więc upalanie tu nie wchodzi w gre Na gsd3 zaliczyłem tychy, wyrazów kilka razy, radom dwa razy, biłgoraj i ostatnie dwa tory więcej jeździłem na f1 niż na zły czlowiek bo jest dupowaty. Nie wiem jak to jest, faktycznie długo sie trzymają, ale może to wynik tego, że na co dzień nigdy na tych oponach nie ruszałem mieląc lacia.
loko uwierz mi ze ja tez nie ruszam mieląc lacia... może czasami przy przyspieszaniu pod jakąś górke kocem jedynki delikatnie se zdarzy... natomiast, ja jeżdżąc do pracy jeżdżę krętymi drogami i nie oszczędzam specjalnie sprzętu na zakrętach. Poza tym kilka razy latałem dość ostro po okolicznych drogach, ale głownie to te opony dobiły niepołomice:/Jakarti - Sob 17 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
Bierz pod uwagę że nie licząc dziś od wielu dni nie padało, więc asfalt jest bardzo śliski, od tego całego syfu który kapie z aut, jeszcze gorzej bedzie zaraz po lekkim deszczu. Potrzeba 2-3 dni solidnej ulewy aby zmyć wszystko by assfalt był znów przyczepny. Także uwaga na dohamowaniach do skrzyżowań, tam jest najgorzej.
Geko,
milion % racji. glownie z deszczem.
dodac do tego upal i mamy to co mamy - co chwile stluczkakamil - Nie 18 Lip, 2010 o to masz takie opony jak ja. Bardzo fajne. Kolejne też takie będą Janusz - Nie 18 Lip, 2010
kamil napisał/a:
o to masz takie opony jak ja. Bardzo fajne. Kolejne też takie będą