roj - Nie 07 Paź, 2012 qrwa, qrwa, qrwa.. nie mógł Masa wypaść zamiast Alonso? Koto - Nie 07 Paź, 2012 Perez Hamiltona wyprzedził wybornie. Oczywiście ten pierwszy raz, drugi był gorszy Później tradycyjnie zasnąłem faldzip - Nie 07 Paź, 2012
roj napisał/a:
qrwa, qrwa, qrwa.. nie mógł Masa wypaść zamiast Alonso?
moze przetlumacze: "szkoda Alonso" WuRC - Nie 07 Paź, 2012
Koto napisał/a:
Perez Hamiltona wyprzedził wybornie.
Kamui style
faldzip - Pon 08 Paź, 2012
Mikołaj Sokół na FB napisał/a:
Kolejne popisy Hamiltona na Twitterze. Odchodzący z McLarena kierowca oskarżył zespołowego partnera Buttona o... brak szacunku. Rzekomo dlatego, że Jenson przestał go „śledzić” na Twitterze.
Wczoraj w nocy Hamilton napisał: „Właśnie zauważyłem, że @jensonbutton przestał mnie śledzić, wstyd. Po 3 latach w jednym zespole myślałem, że szanujemy się nawzajem, ale najwyraźniej on mnie nie”. Po chwili dodał: „Śmieszne, bo WCIĄŻ jesteśmy zespołowymi partnerami. Nie szkodzi, dam temu zespołowi i fanom wszystko co mogę, aż do mety wyścigu w Brazylii”.
Godzinę później sprostował swoje bezpodstawne zarzuty: „Mój błąd, dowiedziałem się właśnie, że Jenson nigdy mnie nie śledził. Nie miejcie mu tego za złe! Muszę częściej przebywać na Twitterze!”
:GeKo - Pon 08 Paź, 2012 Buhahahahha, dziecko.roj - Pon 08 Paź, 2012 no name - Pon 08 Paź, 2012 Jak widać sodówa cały czas mu wali na dekielGaydek - Pon 08 Paź, 2012 Stary dobry Lewis alphaOne - Pon 08 Paź, 2012 XIX Entertainment szaleje pP - Wto 09 Paź, 2012 wideo promujące f1 korea faldzip - Sob 13 Paź, 2012 Podsumowanie kwalifikacji:
szkoda Buttona (P11, HAM P3), fajnie, ze Webber ma P1 a nie Vettel (P2), fajnie ze Kimi P5 i fajnie, ze Massa P6 i Alonso P4, Martwi mnie P7:
http://whomwillgrosjeancrashnext.com roj - Sob 13 Paź, 2012 Jak obserwuję wyniki z tego sezonu to wkurza mnie jak nigdy zjawisko opłacania foteli w bolidach.
Ja wiem, że kasa rządzi, ale kasa rządzi właściwie każdym skomercjalizowanym sportem a mimo wszystko Abramowicz nie gra w ataku The Blues, oglądając mecz naszej reprezentacji siatkarzy nie zobaczymy na boisku Wojewódzkiego a Kulczyk nie zasiadł na belce po odejściu Małysza.
F1 pod tym względem przypomina trochę naszą rodzimą 4 ligę piłki nożnej gdzie trener wystawia grubego syna badylarza a na ławce siedzą młodzi, utalentowani, ambitni z biednych rodzin.
Dla Barrichello w tym sezonie zabrakło miejsca ale możemy oglądać takie gwiazdy jak choćby Senna czy Pietrow... To ja już chyba wolałem oglądać dzikusa Nakajimę Kenet - Sob 13 Paź, 2012 Szkoda Abramowicza!Bart - Sob 13 Paź, 2012