To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

arssss - Czw 31 Mar, 2011

Koto napisał/a:
Jakby co, mógłbym z cb pojeździc z przodu co by bezpieczniej było. Tylko skołujcie 2 sztuki bo ja nie mam :P

Ja mogę zapozyczyc Wam cb i krótkofalówki ;p

arssss - Sob 02 Kwi, 2011

Jedzie ktoś na Tychy w niedzielę?
jarek-malopolska - Sob 02 Kwi, 2011

Jedzie ktos do Bochnii w niedziele?
Wrobel - Sob 02 Kwi, 2011

jak jedziesz ogladac to ja z checia daj znac
qbica - Sob 02 Kwi, 2011

arssss napisał/a:
Jedzie ktoś na Tychy w niedzielę?

będę

arssss - Nie 03 Kwi, 2011

qbica, startujesz czy na oglądarę?
jarek-malopolska - Nie 03 Kwi, 2011

Wrobel napisał/a:
jak jedziesz ogladac to ja z checia daj znac

kurde no byłem rzucic okiem choc melanz był taki wczoraj ze myslałem ze nie pojade.. ;)
Ogolnie pogoda piekna, kurzyło sie konkret, felgi sie krzywiły, było kilka momentów.. jedyne co to jak dla mnie trasa troche kulawa.. prosta + szykany + objazd dwoch wysepek - jedna po syfie.. w pierwszej edycji było zdecydowanie bardziej kreto i różnorodnie ;) od nas jechał na pewno meehow oraz ten uzytkownik ktory kiedys tu był na forum, od czarnego saxo na compomotivach ;) obydaj chyba w klasie gosc ;)
Ale co jak co, trzeba przyznac ze oprawa była jak na RSMP.. dmuchana brama na starie, flagi + banery PLATINUM.. Bebny sie spisały bo domyslam sie ze to ich sprawka ta oprawa PLATINUM, z reszta i Michał i Grzesiek smigali po trasie w teamowych ciuchach ;)
Natomiast dla mnie najwiekszym plusem było to ze w klasie gosc jechali: Ingram, Kurdyś, Zelek.. jest wielu "ZAWODNIKOW" ktorzy powedzieli by... ee KJS.. ja mam licencje, nie bede jezdził rajówka miedzy amatorami.. a tu chłopaki staneli na wysokosci zadania i urozmaicili impreze prawdziwymi rajdowkami i za to ode mnie wielki szacun;)

Jaco - Pon 04 Kwi, 2011

Kto dzisiaj reflektuje na Salmopol ?

1. Marek
2. Łukasz??
3. Janusz??
4.
5.

Koto jest gdzieś na desce co go w pełni usprawiedliwia..

Bart - Pon 04 Kwi, 2011

Kto dzisiaj reflektuje na Salmopol ?

1. Marek
2. Łukasz??
3. Janusz??
4. martin.h
5.

Janusz - Pon 04 Kwi, 2011

Jaco napisał/a:
1. Marek
2. Łukasz??
3. Janusz??

no ja bym się mógł wybrać, to gdzie i o której sie spotykamy??

Jaco - Pon 04 Kwi, 2011

22 na tej dużej patelni czy tam na szczycie ?
Janusz - Pon 04 Kwi, 2011

Jaco napisał/a:
22 na tej dużej patelni czy tam na szczycie ?

kurde, ziomek, ale gdzie... ja nawet nie wiem gdzie jest ten salomopol, umówmy się na jakiejś stacji czy coś :P gadałeś dzisiaj z Markiem bo wczoraj dzwonił i mówił ze dopiero dzisiaj w południe będzie pewny czy dzisiaj będzie upalał, Ty czymś będziesz jeździł ??

GeKo - Pon 04 Kwi, 2011

Janusz, Janusz proste zgadajcie się na białym krzyżu. jak od strony szczyrku wjedziesz to lecisz cały czas przez szczyrk aż nie wjedziesz na szczyt.
Jak od strony Wisły to przed Orlenem na rondku w lewo (chyba ;) ) i też lecisz do samej góry.

Bart - Pon 04 Kwi, 2011

GeKo napisał/a:
Janusz, Janusz proste zgadajcie się na białym krzyżu. jak od strony szczyrku wjedziesz to lesisz cały czas przez szczyrk aż nie wjedziesz na szczyt.
Jak od strony Wisły to przed Orlenem na rondku w lewo (chyba ;) ) i też lesisz do samej góry.

jestem tuu

mi - Pon 04 Kwi, 2011

lesisze to pedały...