was79 - Wto 21 Lut, 2012 Naszła mnie taka wątpliwość. Da się poflokować ludzką skórę?rasta - Wto 21 Lut, 2012 Da i całkiem dobrze się trzyma pum - Wto 21 Lut, 2012 nie wyciera sie? was79 - Wto 21 Lut, 2012 Ty a gdyby dać ogłoszenie na jakimś portalu gieratrycznym i flokować babciom głowy, a dziadkom wyliniałe jajka rasta - Wto 21 Lut, 2012 Co zgłaszasz się na ochotnika, jako chodząca reklama? Jebniemy ci kule za free, tylku uprzedzam, że może troszkę popieścić prądem, bo strzyż nakłada się elektrostatycznie was79 - Wto 21 Lut, 2012
Dobrze wiedzieć, jak mnie kiedyś wywalą z roboty, to się zgłoszęCHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Jebniemy ci kule za free, tylku uprzedzam, że może troszkę popieścić prądem, bo strzyż nakłada się elektrostatycznie
"Łeb ukręce ale ten numer musze zobaczyć"
rasta - Wto 21 Lut, 2012 Niektrzy lubią pieszczoty prądem rasta - Czw 23 Lut, 2012 Wkłady CD/DVD
Barejka - Czw 23 Lut, 2012 rasta, ile sztuk tym razem? rasta - Czw 23 Lut, 2012 Yoda nas odwiedzil
Jutro foty poflokowanego
Barejka napisał/a:
rasta, ile sztuk tym razem?
Na karbonowe poszycie dla Morsa powinno styknąć Maciusiowy - Czw 23 Lut, 2012
was79 napisał/a:
Ty a gdyby dać ogłoszenie na jakimś portalu gieratrycznym i flokować babciom głowy, a dziadkom wyliniałe jajka
teraz doczytałem
Wojtek - jak się postarasz możesz na to dostać dofinansowanie z UErasta - Czw 23 Lut, 2012 Tylko najpierw będzie musiał zdobyć na to TUV
Qarwa, metalu trzyma sie jak zło, chyba sieknę se tylną klapę i dach w Morsie, tylko nie wiem jeszcze na jaki kolor rasta - Czw 23 Lut, 2012
Gaydek - Czw 23 Lut, 2012 rasta, miałeś już na warsztacie etui do okularów? Tego jest w huk, a robi się to chyba w Polsce.