jak mnie wqrwia to jebane GT5 ktory MUSCLE CAR jedzie wiecej niz 180 km/h
kurde, mam takiego co jedzie 280
diabeł. I prowadzi się zajebiście, leję nim supercary wasq - Nie 05 Gru, 2010
anjas napisał/a:
wasq napisał/a:
jak mnie wqrwia to pomylony GT5 ktory MUSCLE CAR jedzie wiecej niz 180 km/h
kurde, mam takiego co jedzie 280
diabeł. I prowadzi się zajebiście, leję nim supercary
ale rocznik ponizej 1980 ???anjas - Nie 05 Gru, 2010
wasq napisał/a:
ale rocznik ponizej 1980 ???
tak, powygrywałem nim już duuużo wyścigów.
Jak chcesz to podeśle, ale do zwrotu fydi - Nie 05 Gru, 2010 Niesamowite. Patrząc ile osób kupiło konsole tylko dla GT5, wydaje mi się że to oczekiwanie przez kilka lat na grę (wydanie jej przed świętami) to była mistrzowska zagrywka.was79 - Pon 06 Gru, 2010
anjas napisał/a:
wasq napisał/a:
ale rocznik ponizej 1980 ???
tak, powygrywałem nim już duuużo wyścigów.
Jak chcesz to podeśle, ale do zwrotu
hehe też mam takiego parcha, model z roku 62 (chyba buick), który wygrał w którymś tam roku SEMA ponad 700 koni i spoko ponad 200 km/h leci qbus - Pon 06 Gru, 2010 Pograłem wczoraj chwile wieczorem, kierownica do tej gry jest niezbędna! Hawk
Must have i niedlugo sprawie sobie wlasny egzemplarz.wasq - Wto 07 Gru, 2010 oki to ja poprosze o pozyczke muscle
wzamian moge pozyczyc dlubnietegi elisa do "lekkich angoli" lub naprzyklad callawacy c3 do muscle car nowszych tez zdlubany itd.... troche tego mam was79 - Wto 07 Gru, 2010 kurde tymi elisami to się jeździć nie da. Do wyścigu lekkich aut brytyjskich polecam TVR, jest w nowych za jakieś 70 koła i ma 350KM, bez dłubania można na lajcie wtedy wygrać Vlodarsky - Wto 07 Gru, 2010 Forza jest drętwa GT5 jeszcze nie grałem ale znam kogoś kto grał...Bad-i - Śro 08 Gru, 2010 Panowie pilna sprawa, kiedys kupilem bratu GT5 Prologue. Dzisiaj ma urodziny i chce mu kupic GT5 - czy jest to fajne gra na prezent (czy kicha) ?PiTT - Śro 08 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
Panowie pilna sprawa, kiedys kupilem bratu GT5 Prologue. Dzisiaj ma urodziny i chce mu kupic GT5 - czy jest to fajne gra na prezent (czy kicha) ?
na prezent mistrz!
na serio, chyba najfajniesza samochodówka na PS3, co prawda Forza lepsza, ale cóż począć was79 - Śro 08 Gru, 2010 fajny zonk z GT5:
http://www.neoseeker.com/...aught-on-video/KonradMK - Śro 08 Gru, 2010 ale widać że ciężar auta działa. lambo powinno spalić sprzęgło Bad-i - Śro 08 Gru, 2010