z wynikami zaczalem wczoraj działać ale ogólnie masakra jest, musze to przerobic zeby klasyfikacje pucharu policzycMarek23 - Śro 30 Mar, 2011 Mozna w tym startowac z licencja bez konsekwencji?qbus - Śro 30 Mar, 2011 Można, klub ma licencję PZM dlatego też musimy się trzymać regulaminowego 1 km na odcinek.Marek23 - Śro 30 Mar, 2011 Pisz do mnie jak znowu bedzie cos takiego... Musi byc fajna impreza, nawet koles z Energy 2000 jechal qbus - Śro 30 Mar, 2011 koleś z Energy jest zajarany, moze opisze swoje odczucia nt całej otoczki, dojazdówek itp Janusz - Śro 30 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Pisz do mnie jak znowu bedzie cos takiego... Musi byc fajna impreza, nawet koles z Energy 2000 jechal
pamiętaj ze miałeś tego kolesia uczyć jeździć Marek23 - Śro 30 Mar, 2011 Chyba jednak na odwrót, ja nie skręcam.Janusz - Śro 30 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Chyba jednak na odwrót, ja nie skręcam.
ja tym bardziej, a o wspólnej jeździe mówię bez szydery, i upominałem sie o to już dawno, nie wiem dla czego masz wrażenie ze do Ciebie pije, powaga, musiałeś coś źle odebrać. Marek23 - Śro 30 Mar, 2011 No to poniedziałek lub wtorek, Salmopol,wieczorem... Jest równo i dość bezpiecznie. Możemy sie ugadać, Bede na pewno.Yarko - Śro 30 Mar, 2011 a do WWA wpadasz ?Janusz - Czw 31 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
No to poniedziałek lub wtorek, Salmopol,wieczorem... Jest równo i dość bezpiecznie. Możemy sie ugadać
ziom musielibyśmy się ugadać na 100% bo ja tam mam prawie 70km, ponadto nigdy tam nei byłem wiec szkolenie z opisu i jazdy na opis zapowiada się obiecująco Tomcat - Czw 31 Mar, 2011 Jontek (Janusz, Jaś),
Ja myślę, że z dobrym pilotem skończyłbyś na pudle... Marek23 - Czw 31 Mar, 2011 Ja dziś będę wiedział czy upalam w pon lub wtorek... co do rad, to moge je dac, ale nie wiem czy beda trafne...Koto - Czw 31 Mar, 2011 Jakby co, mógłbym z cb pojeździc z przodu co by bezpieczniej było. Tylko skołujcie 2 sztuki bo ja nie mam Janusz - Czw 31 Mar, 2011
Tomcat napisał/a:
Jontek (Janusz, Jaś),
Ja myślę, że z dobrym pilotem skończyłbyś na pudle...