To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Śro 30 Mar, 2011

https://picasaweb.google.com/miroslawjakala/20110327RallySprintRaciechowice#

tutaj tez są fajne fotki :)

z wynikami zaczalem wczoraj działać ale ogólnie masakra jest, musze to przerobic zeby klasyfikacje pucharu policzyc

Marek23 - Śro 30 Mar, 2011

Mozna w tym startowac z licencja bez konsekwencji?
qbus - Śro 30 Mar, 2011

Można, klub ma licencję PZM dlatego też musimy się trzymać regulaminowego 1 km na odcinek.

Pisz do mnie jak znowu bedzie cos takiego... Musi byc fajna impreza, nawet koles z Energy 2000 jechal :]
qbus - Śro 30 Mar, 2011

koleś z Energy jest zajarany, moze opisze swoje odczucia nt całej otoczki, dojazdówek itp :)
Janusz - Śro 30 Mar, 2011

Marek23 napisał/a:
Pisz do mnie jak znowu bedzie cos takiego... Musi byc fajna impreza, nawet koles z Energy 2000 jechal :]

:rotfl: :rotfl: pamiętaj ze miałeś tego kolesia uczyć jeździć :P

Chyba jednak na odwrót, ja nie skręcam.
Janusz - Śro 30 Mar, 2011

Marek23 napisał/a:
Chyba jednak na odwrót, ja nie skręcam.

ja tym bardziej, a o wspólnej jeździe mówię bez szydery, i upominałem sie o to już dawno, nie wiem dla czego masz wrażenie ze do Ciebie pije, powaga, musiałeś coś źle odebrać. :)

No to poniedziałek lub wtorek, Salmopol,wieczorem... Jest równo i dość bezpiecznie. Możemy sie ugadać, Bede na pewno.
Yarko - Śro 30 Mar, 2011

a do WWA wpadasz ?
Janusz - Czw 31 Mar, 2011

Marek23 napisał/a:
No to poniedziałek lub wtorek, Salmopol,wieczorem... Jest równo i dość bezpiecznie. Możemy sie ugadać

ziom musielibyśmy się ugadać na 100% bo ja tam mam prawie 70km, ponadto nigdy tam nei byłem wiec szkolenie z opisu i jazdy na opis zapowiada się obiecująco :)

Tomcat - Czw 31 Mar, 2011

Jontek (Janusz, Jaś),

Ja myślę, że z dobrym pilotem skończyłbyś na pudle... :P

Marek23 - Czw 31 Mar, 2011

Ja dziś będę wiedział czy upalam w pon lub wtorek... co do rad, to moge je dac, ale nie wiem czy beda trafne...
Koto - Czw 31 Mar, 2011

Jakby co, mógłbym z cb pojeździc z przodu co by bezpieczniej było. Tylko skołujcie 2 sztuki bo ja nie mam :P
Janusz - Czw 31 Mar, 2011

Tomcat napisał/a:
Jontek (Janusz, Jaś),

Ja myślę, że z dobrym pilotem skończyłbyś na pudle... :P

i to w generalce :rotfl: