iQ - Pon 17 Wrz, 2012 w 0:53 widac cos podobnego do mglyGaydek - Pon 17 Wrz, 2012 Ale nie słychać szczałów Kenet - Pon 17 Wrz, 2012 Ja tak jak oglądałem różne filmy z jego jazd, tych testowych, shakedownu, to mam mieszane uczucia. Momentami to wygląda tak, jakby mu ręki brakowało żeby skręcić albo zakontrować. Stąd np. cofanie na prologu, kilka razy nie zmieścił się w nawrót itp. Mam nadzieję, że to kwestia rozjeżdżenia i będzie coraz lepiej.Gaydek - Wto 18 Wrz, 2012 http://www.f1wm.pl/php/news_id-27366.htmlmartin.h - Sob 22 Wrz, 2012
Hamilton podpisał umowę z Mercedesem. Kontrakt ma obowiązywać przez trzy lata i najprawdopodobniej oznacza zakończenie kariery przez Michaela Schumachera. Miejsce zwolnione przez Lewisa Hamiltona zajmie w McLarenie Sergio Perez, a dotychczasowy zespół Meksykanina rozważa kandydaturę Jaime Alguersuariego oraz kierowcy testowego Estebana Gutierreza.
roj - Pią 28 Wrz, 2012 o fak..siema - Pią 28 Wrz, 2012
roj napisał/a:
o fak..
Spodziewaliśmy się raczej, że napiszesz: Szkoda Szumiego
no name - Pią 28 Wrz, 2012 Są pogłoski że Szumi ma wyżej się wspiąć w zespole,
zobaczymy.roj - Pią 28 Wrz, 2012
siema napisał/a:
roj napisał/a:
o fak..
Spodziewaliśmy się raczej, że napiszesz: Szkoda Szumiego
no name - Pią 28 Wrz, 2012 GeKo - Pią 28 Wrz, 2012 Hamilton sporo ryzykuje sportowo. Bo finansowo dobry krok Może się okazać że będzie średniakiem lub mierniakiem.roj - Pią 28 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
Hamilton sporo ryzykuje sportowo. Bo finansowo dobry krok Może się okazać że będzie średniakiem lub mierniakiem.
czas pokaże. moim zdaniem średniakiem nigdy nie będzie tak jak Kubica jeżdżąc słabymi i średnimi bolidami mógł nawet nie zdobywać punktów a często było o nim głośno, a to z powodu brawurowej jazdy w deszczu a to z powodu nieszablonowych wyprzedzeń etc.
wydaje mi się, że Hami nawet gdyby jeździł w ogonie 10tki to i tak nie będzie mieranikiem czy średniakiem.layer - Pią 28 Wrz, 2012 Robert pierwszy, na krótkim, pierwszym odcinku RALLY CITTA' DI BASSANO