Janusz nagraj z bliska jak ten wydech gada, bo na filmie słabo słychaćRasputin - Pon 28 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
on jest hotheczu on na upalaniu blachy zdejmuje
To by wszystko tłumaczyło Janek pamietaj nastepnym razem również o tylnej,chyba ze ma ona za zadanie dociążać tył Janusz - Pon 28 Mar, 2011 przedniej blachy po prostu nie przykręciłem, po którymś razie jak ja urwałem Wrobel - Pon 28 Mar, 2011 Janusz - Wto 29 Mar, 2011
Wrobel napisał/a:
lewy przedni kierunek Ci nie działa...
jakim cudem na YT to qbus umieścił ten filmik a nie maxxporty, tak jak w przypadku innych ? Koto - Wto 29 Mar, 2011 Ładne przejazdy! Znaczy się poza tym rowem
Janusza wjazd bokiem też niezły!
Trasa wygląda na w miarę bezpieczną, może sam bym spróbował, kiedy następne takie imprezy?Janusz - Wto 29 Mar, 2011
Koto napisał/a:
Trasa wygląda na w miarę bezpieczną, może sam bym spróbował, kiedy następne takie imprezy?
qbus zdradził ze w maju Wrobel - Wto 29 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
lewy przedni kierunek Ci nie działa...
chyba mnie cos klamiesz!? ;>
Cytat:
jakim cudem na YT to qbus umieścił ten filmik a nie maxxporty, tak jak w przypadku innych ?
podejrzewam ze moze to miec jakis zwiazek z tym ze dal mu plyte do reki hmmm
Janusz - Wto 29 Mar, 2011
Wrobel napisał/a:
podejrzewam ze moze to miec jakis zwiazek z tym ze dal mu plyte do reki hmmm
yy oszukisci, i znajomki... o tyle wam powiem Wrobel - Wto 29 Mar, 2011
Koto napisał/a:
Ładne przejazdy! Znaczy się poza tym rowem
chociaz tyle pocieszenia ... z tego co bylo ustalone na poczatku roku to maj, lipiec i pazdziernik albo listopad sam juz nie wiem
Janusz napisał/a:
yy oszukisci, i znajomki... o tyle wam powiem
chcesz byc dopuszczony do nastepnej imprezy? Bad-i - Wto 29 Mar, 2011 co sie stało po rowie? ze dalej na awariach.....
Widze ze potrzebujesz wydech i walki Wrobel - Wto 29 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
co sie stało po rowie? ze dalej na awariach.....
koła sie rozjechaly na boki kierownica chciala koniobijki urwac... co dokladnie to niewiem moze uda sie mi dzis obziorac... w rowie i tak spedzilem tyle czasu ze w wynikach jestem daleko ostatni... ale ukonczylem
jedyne co wypatrzylem to ze Janusz rano spal chyba bo na 1 przejezdzie przegral pudlo... fajne czasy nastepnym razem sobie naklejki naklej numerem do przodu i w ogole czad
ide spacJanusz - Śro 30 Mar, 2011
Cytat:
jedyne co wypatrzylem to ze Janusz rano spal chyba bo na 1 przejezdzie przegral pudlo... fajne czasy nastepnym razem sobie naklejki naklej numerem do przodu i w ogole czad
ide spac
niby tak wygląda ze jestem 4 w klasie i ze do zwycięzcy klasy straciłem 2,5 sekundy.... i fakt pierwszy przejazd mam czas z dupy, ale ogólnie chłopaki mieli kary i mi ostro nawkładali, tak czy siak moim głównym grzechem był brak mocnych ciec... widać po czasach ze powoli odkrywałem zalety jazdy po trawniku.. np ten bok który jest na filmie pochodzi z najwolniejszego przejazdu, kiedy nie sciołem tego zakrętu i pojechałem po syfie naniesionym przez innych w wyniku czego dupa uciekła... potem tam już ścinałem i mimo duzo większej prędkości nie wypluwało do tego mam problem ze znalezieniem prawidłowego punktu hamowani, tak czy siak jeszcze sie odgryzę a naklejki naklejałem nie jam, tylko mój pilot, to również był jego debiut