strick - Nie 12 Paź, 2008 Gdzie mozna teraz zobaczec start ?saxorulez - Nie 12 Paź, 2008 bardzo fajny wyścig, ja oglądałem od 7 - czyli najważniejsze akcje mnie ominęły
ale walka Raikonena o 2 pozycję z RObertem zacna, widać że po tym jak wyleciał z toru trochę mu się odechciało tych 2 punktów więcej.
Bardzo cieszy mnie mocna postawa Renault, oby po zmianach w przyszłym sezonie nadal rozwijali się tak jak do tej pory.
Szkoda ze Fernando nie jest z Robertem w teamie bo widać ze chłopakom się "układa"
Niestety po raz kolejny nie mogłem już słuchać naszych komentatorów, a ta cała loża specjalistów i gadajacy jakieś dziwne rzeczy Zientarski mocno mnie osłabia.Niemy - Nie 12 Paź, 2008 gdzie mozna/bedzie mozna zobaczyc jeszcze caly wycig, bo ja niestaty zabalowalem Anonymous - Nie 12 Paź, 2008 eeeeeee...? ale o co chodzi? a ja żyje w ogóle? Bosz... nigdy więcej... Zapomniałem w ogóle że dzisiaj wyścig. Jak coś będzie na youtube to wrzuccie, ide spać... dobranoc Bad-i - Pon 13 Paź, 2008 przynać się ci którzy o 7 rano włączyli polsat i zapytali sami siebie - WTF ??pcs - Pon 13 Paź, 2008 ja ogladalem wyscig w szatni Klubo, dzieki czemu nie przegapilem startu jak wszyscy ... po czym udalem sie dalej to opic lenny - Pon 13 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Zientarski mocno mnie osłabia
Zientar jest fatalny!!!
wyścig zajebisty... a zaczynal sie od 6.30:) wiec w Szymkiem na kolanach moglem spokojnie zobaczyc kazdą jego minute...
pierwszy prawy zakret poukladal wyścig... no i potem massssa troche sie dolozyl udezajac hamiltona...
ktory to z kolei hamilton na koncu pokazal jakim jest dzieckiem atakujac alonso będąc zdublowanym...
wyścig na 4+...
no i roberto na pudle!!!!!! Bad-i - Pon 13 Paź, 2008
lenny napisał/a:
ktory to z kolei hamilton na koncu pokazal jakim jest dzieckiem atakujac alonso będąc zdublowanym...
to jest rzecz której zupełnie nie rozumiem, Alonso z klasą go przepuścił.
Pytanie: czy samochod zdublowany moze wyprzedzac lidera (czy kogos z przodu) ?? - tym bardziej na ostatnim okrążeniu wyścigukubas - Pon 13 Paź, 2008 dzieciak z niego i tyle.... znowu sie szykuje fajna koncowka sezonu Anonymous - Pon 13 Paź, 2008
pcs napisał/a:
ja ogladalem wyscig w szatni Klubo,
to napewno dużo wizdiałes
dobra ma ktos ten start? na y2b'ie nie ma jeszczeanjas - Pon 13 Paź, 2008 Ja myślałem, że wyścig jest o 7.00 ale wstałem o 6.20 żeby wziąć prysznic itd. Ale zdążyłem się odlać i włączyć TV (na studio jak myślałem) a tu widzę, że ustawiają się na starcie i pooooooszliiiiiii....
Dobrze, że chociaż odlać się zdążyłem przed bo potem prawie 2 godziny z nosem w telewizorze siedziałem.anjas - Pon 13 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
dobra ma ktos ten start? na y2b'ie nie ma jeszcze
jak nie ma jak jest
http://pl.youtube.com/watch?v=ptnwF8pllqYlenny - Pon 13 Paź, 2008 A już w tym tygodniu kolejne GP!!!! tak powinno być cały czas:)kubas - Pon 13 Paź, 2008 Hamilton: jestem tak dobry jak Senna!
Lewis Hamilton do najskromniejszy ludzi na naszej planecie z pewnością nie należy. Swoją wypowiedzią po Grand Prix Singapuru wprawił jednak w osłupienie nawet najstarszych dziennikarzy.
Nie od dziś wiadomo, że młody kierowca McLarena ma o sobie bardzo wysokie mniemanie. Podczas przesłuchania w Paryżu w związku z karą po Grand Prix Belgii Hamilton powiedział do adwokata Ferrari: - Ścigam się od ósmego roku życia i jestem najlepszym kierowcą na świecie!
Wydaje się, że tym razem nieco przesadził...
- Wiem, że jestem równie dobry jak Ayrton Senna! - wypalił Hamilton wprawiając w osłupienie nawet najstarszych komentatorów Formuły 1. O sprawie napisał niemiecki serwis sport.de.
Czemu piszemy o tym dopiero teraz? Zastanawiające, że tej wypowiedzi nie przytoczył żaden z brytyjskich dzienników, które zazwyczaj bardzo dużo miejsca poświęcają swojemu zawodnikowi. Podobnie rzecz miała się wypowiedzią podczas przesłuchania w Paryżu. Tę wiadomość potwierdzili z kolei przedstawiciele FIA, ale nieoficjalnie, aby oszczędzić zawodnikowi złej prasy.
RAFM - Pon 13 Paź, 2008 Murzyny tak majo,
niejaki Cassius Clay tak samo gadał
Tylko tego drugiego szanuje.