was79 - Pią 03 Lut, 2012 Badi nalega!!!!!!!!!!!!!!rasta - Pią 03 Lut, 2012 Co to za spam rasta - Pon 06 Lut, 2012 Honda Accord
rasta - Wto 07 Lut, 2012
Bonczek - Wto 07 Lut, 2012 Rasta nie napisałeś co to za auto!rasta - Wto 07 Lut, 2012 Bo nie wiem anjas - Wto 07 Lut, 2012 przyznaj się - scenic rasta - Wto 07 Lut, 2012 Sprawdziłem na Aledrogo - to nie Scenic rasta - Wto 07 Lut, 2012 Work in progress.
Łącznie będzie 118 taksówek - całkiem sporo jak na jedną korporację.Miniac - Śro 08 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Łącznie będzie 118 taksówek - całkiem sporo jak na jedną korporację.
Żartujesz - prawda?? rasta - Śro 08 Lut, 2012 Mao? Ja tam się nie znam. Biorąc pod uwagę, że wszystkie będą jednakowe (białe Fordy Mondeo) to chyba całkiem sporo, he? Miniac - Śro 08 Lut, 2012 Mao w huk. Ciężko będzie trafić na jedną dziennie. Jakarti - Śro 08 Lut, 2012 jak na jeden model to nie tak zle
ale w większych korporacjach jest po 600 - 800 taksowek.
mega zayebiscie, ze nie ograniczyliście się tylko do samochodów i robicie różne rzeczy. myslę, ze jesli chodzi o rozwój to najlepszy kierunek - flockowanie użytkowe
to chyba dużo większy rynek.
Rasta,
ja Ci wiszę 30zł cały czas rasta - Śro 08 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
mega zayebiscie, ze nie ograniczyliście się tylko do samochodów i robicie różne rzeczy. myslę, ze jesli chodzi o rozwój to najlepszy kierunek - flockowanie użytkowe
to chyba dużo większy rynek.
Zgadza się, tylko zakup linii produkcyjnej to jaiś kosmos a mamy ciągle zapytania flokowanie np. wytłoczek w ilości 200 tyś. szt. miesięcznie.
Jakarti napisał/a:
Rasta,
ja Ci wiszę 30zł cały czas
To pamiętaj dalej, bo ja już dawno zapomniałem Jakarti - Śro 08 Lut, 2012
rasta napisał/a:
To pamiętaj dalej, bo ja już dawno zapomniałem
no wlasnie mi sie przypomnialo
Cytat:
Zgadza się, tylko zakup linii produkcyjnej to jaiś kosmos a mamy ciągle zapytania flokowanie np. wytłoczek w ilości 200 tyś. szt. miesięcznie.
jaki to jest koszt?
100k / 500k / 1mln zł ?
czy takie maszyny sa "gotowe" czy zaczyna sie od projektu?