PieQt - Sob 11 Paź, 2008 Kurna, a ja na spotkaniu byłem i nie obejrzałem
6 to jeszcze nie tragedia ... zobaczy jak da sobie radę jutroBad-i - Sob 11 Paź, 2008 Ledwo co wstałem i sie zawiodlem. Niestety bez zadnej rewelacji, trzeba sie cieszyc ze byl w top 10.M - Sob 11 Paź, 2008 Kto to jest Kubica? saxorulez - Sob 11 Paź, 2008 Które miejsce ma Honda? anjas - Sob 11 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Które miejsce ma Honda?
pełna dominacja nad Force India. Honda niestety dopiero na 17 i 18 miejscu...saxorulez - Sob 11 Paź, 2008 a nie to przepraszam...anjas - Nie 12 Paź, 2008 nosz qrva, ale Kubica pozamiatał na starcie! - z 6 na 1 miejsce!Stf - Nie 12 Paź, 2008 brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mega dohamowanie na 1 zakręcie i mega obrona przed raikonenem ! dzisiaj R pokazał klasę. brawo!anjas - Nie 12 Paź, 2008 No i Kubika skończyła na drugim miejscu. Pięknie!kubas - Nie 12 Paź, 2008 aaaaaaaa wypasssssssssssssssss pierwszy zakret miszcz
brawo dla alonso, najbardziej podobalo mi sie przepuszczenie dzieciaka na ostatnim okrazeniu CHRZANEK - Nie 12 Paź, 2008 Brawo !!
Konkretnie
Szkoda że zaspałem na start fydi - Nie 12 Paź, 2008 Brawo. Fajny wyścig. cHam to ciota :!
Borowczyk: "nie od dziś wiadomo, że Roberta i Alonso łączy coś więcej niż koleżeństwo" :DAnonymous - Nie 12 Paź, 2008 wstalem dopiero na ostatnie 23 okrązenia , akurat robert byl pierwszy jak telegapior
właczylem wiec odrazu sie ucieszylem rajkonen jakis przymulony , wydaje mi sie ze slabo atakowal roberta , a byl duzo szybszy . Dobrze sie ulożylo
fajnie ze renault staje na nogi .michool_vt - Nie 12 Paź, 2008 kufa nie mialem sily sie podniesc na wyscig
musze zaraz gdzies obejrzec alonso misztrzAnonymous - Nie 12 Paź, 2008 kurde czekam na film z f1.com