Kupiłem na próbę, ale chyba szału nie ma PiTT - Sob 15 Maj, 2010 Martin doradzał takie
Kamil kupił do 106 i coś po torze narzekał że średnie są
do jazdy na codzień pewnie okM - Sob 15 Maj, 2010 zbyt obfity bieżnik imho martin.h - Sob 15 Maj, 2010 Tak doradziłem, na mokrym spisują się świetnie, w UK chwalą te opony bardziej niż Toyo T1R.
Jeśli chodzi o suche to też nie są najgorsze.
PiTT, z tego co słyszałem to Kamil miał zbyt niskie cisnienie w oponach więc to też do końca nie przesądza, że opona jest średnia.
Na pewno przegrywa z Yokohamą S.drive czy R888, ale to zupełnie inna liga, cenowa także.PiTT - Sob 15 Maj, 2010 spoko, nie napisałem że źle doradziłeś bo sam Kamil przyznał że do normalnej jazdy są bardzo dobre
sam biorę pod uwagę ten model przy zmianie oponQukie - Sob 15 Maj, 2010 Po jednym dniu opony średnie, ale zobaczymy co pokażą na Wyrazowie Anonymous - Sob 15 Maj, 2010 poczekaj, niech się dotrą Nath - Nie 16 Maj, 2010 Zszorstkuja Qukie - Nie 16 Maj, 2010 Spoko spoko, czekam założyłem je specjalnie na przód, żeby odpowiednio je przygotować startując z 4k-5krpm i do odcinki Młody Papież - Nie 16 Maj, 2010 Jak dobrze ze marthin.ch jest tak bliskoTOXIC - Pon 17 Maj, 2010 No jutro przyjezdzają markgumy jak tylko k-mart przypomni sobie numer konta to moze nawet mi sie uda fele do nich załatwic bizon - Pon 17 Maj, 2010 uzylem szukajki, ale nic ciekawego nie znalazlem, oprocz urwanego bieznika mlodego papieza
a dokladnie chodzi o yokohama parada spec-2
co kto wie na temat tej opony? kto jezdzil? jak to sie sprawuje na ulicy? jak sie sprawuje na torze? pomiedzy jakas normalna guma typu np c.drive czy t1r a r888 to jak by ja mozna bylo umiejscowic?saxorulez - Pon 17 Maj, 2010 to jeszcze ja z pytaniem Bridgestone RE050A vs Goodyear EXCELLENCE vs Yokohama S306.
O ostatniej nigdy nie słyszałem... opony do dużego kombi kosmita - Pon 17 Maj, 2010 RE050A to b.dobra opona,ale chyba dosyć droga i już nieprodukowana . GY Excellence całkiem spoko. Z tych dwóch Bridge będzie miał lepszy performens.
Od siebie mogę polecić Dunlop Sport Maxx (bez TT w nazwie, z TT to straszna kupa), dosyć tania(235/45/17 - 100-200zł tańsza na sztuce niż RE050) i całkiem dobra oponka UHP.saxorulez - Pon 17 Maj, 2010 kosmita,
co ciekawe RE050A nadal w sprzedaży, rocznik 2010 i na stronie producenta też jest. Właśnie ku niej się skłaniam.. stestujemy. Jeszcze to Yoko mnie nęci ale nigdy o niej nie słyszałem