To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

was79 - Wto 30 Lis, 2010

a sio z "naszego" tematu z kłótniami.

Tu panuje miłość, porządek, gejowe zrozumienie, świat bez wojen, problemów z hemoroidami i prostatą, bez wyścigu szczurów, rozwolnienia i zatwardzenia, drogiego paliwa i nieswieżych hambuksów. Taki chcemy, żeby został ten temat :>

Marek23 - Wto 30 Lis, 2010

was79 napisał/a:
gejowe zrozumienie

:rotfl:

Może niech ktoś wymyśli jakis tor,auto i coś posiekamy na czas...

bizon - Wto 30 Lis, 2010

proponuje vw ogorka na nurburgu, bedzie miszcz wyscik ;D
DeeS - Wto 30 Lis, 2010

Jak bum cyk cyk. Opony Sports : HARD , abs 1, reszta oFF. gram na G25.

Caly myk z GT5 jest taki ze nie wszystko sie jedzie jak powinno(czyt. wewn, zewn) czasami lepiej szerzej a szybciej na wyjsciu. Postaram sie nagrac filmik z wyborem ustawien i moze kamere z zewn ?

Druga rzecz to ten przejazd nie uwazam za dobry. Jest jeszcze troche do zejscia.

DeeS - Wto 30 Lis, 2010

2.12.173 ustawienia caly czas takie same jak wsze.

DeeS napisał/a:
Caly myk z GT5 jest taki ze nie wszystko sie jedzie jak powinno(czyt. wewn, zewn) czasami lepiej szerzej a szybciej na wyjsciu

Ok, ale apex zawsze jest i najlepiej nam chwile przy nim byc,zeby potem jak najszerzej ci wywalilo na zewnatrz. Ale byc moze sie myle...Jak patrze na ten filmik to naprawde duzo stabilniejsze auto na mocne reakcje na gaz. Ale jak czas taki jest, to szacun też masz ode mnie. Jutro odpale i mam nadzieje,ze zejde ponizej 2.12, inaczej bede plakal :rotfl:

anjas - Wto 30 Lis, 2010

ja próbuję zejść poniżej 2.17 :D
aha, gracie na automacie czy manualu?

Bad-i - Wto 30 Lis, 2010

anjas napisał/a:

Ja Celica zrobilem 47 http://www.gry.pl/gra/Rally_Racing.html

DeeS - Wto 30 Lis, 2010

manual. Od kiedy mam kierownice juz dlugoooo i zaczynalem grac w lfs nigdy nie gralem inaczej niz manual i wszystkie opcje OFF to mi daje duzo funu :)
pP - Wto 30 Lis, 2010

a jaką masz dees kierę?

Cytat:

Tylko manual,w zależności od napędu,auta,itd możesz troche hamowania ostrymi redukcjami polepszyć... Ale ten czas w automacie, bo takie zasady na tych zawodach. Aczkolwiek w manualu,zawsze ciut szybciej.

k-mart - Wto 30 Lis, 2010

PiTT i Anjas nie maja prawa grac w GT5, dla nich forza3 od zawsze byla o niebo lepsza.
:]

anjas - Wto 30 Lis, 2010

k-mart napisał/a:
PiTT i Anjas nie maja prawa grac w GT5, dla nich forza3 od zawsze byla o niebo lepsza

od Prologa zdecydowanie. Od pełnego GT5 moim zdaniem tylko troche ;)

k-mart - Wto 30 Lis, 2010

:D
DeeS - Wto 30 Lis, 2010

pP napisał/a:
a jaką masz dees kierę?

G25