Simek - Nie 05 Maj, 2013 Czy któryś z tu obecnych uprawia bardziej ekstremalną odmiane kolarstwa..? Mam na myśli downhill i freeride Janusz - Nie 05 Maj, 2013
GeKo napisał/a:
Czasami mam wrażenie, ze jakby wkleił to ktoś inny to nie byłoby hejtowania ,
Martin co by nie napisał to fajnie jest przyhejtować.
+1qbica - Pon 06 Maj, 2013
Simek napisał/a:
Czy któryś z tu obecnych uprawia bardziej ekstremalną odmiane kolarstwa..? Mam na myśli downhill i freeride
Ja tam kiedyś coś zjeżdżałem amatorsko Bonczek - Wto 07 Maj, 2013 Też kiedyś napierdzielałem
Jakarti - Wto 07 Maj, 2013 przecież widać , że to nie Ty i, że chcesz zaimponować tylko wszystkim....Kamill - Wto 07 Maj, 2013 Ja też coś tam jeździłem
siema - Wto 07 Maj, 2013 Jaka, pamiętam, że też kiedyś jeździłeś:
karoluPL - Wto 07 Maj, 2013
Simek napisał/a:
Czy któryś z tu obecnych uprawia bardziej ekstremalną odmiane kolarstwa..? Mam na myśli downhill i freeride
ja uprawiam kibicowanie w stylu wolnym
ktoś sie wybiera na sony vaio joyride fest w Kluszkowcach ?
24-26 maja, opór impreza, właściwie wszystkie style jazdy na rowerach, darmowe koncerty, testowanie sprzętu. My jedziemy składem jako reprezentacja degustatorów trunków różnorakich..
dla zainteresowanych- http://joyridefest.comJakarti - Wto 07 Maj, 2013 siema, zapomniałem o tym totalnie!!
ale niektorzy obecni wypatrzą znaną postać w krzakach - to Sharx we własnej osobie!!
qbica - Czw 09 Maj, 2013
karoluPL napisał/a:
ktoś sie wybiera na sony vaio joyride fest w Kluszkowcach ?
24-26 maja
Miałem zamiar sie wybrać ale termin pokrywa sie z rajdem Wisły leszq - Czw 09 Maj, 2013 karoluPL, może może bym się wybrał .
Z czasów kiedy uważałem, że prawo jazdy jest mi nie potrzebne :
I docelowy rower do fr który udało mi się poskładać:
Jako że sport to zdrowie, to po paru latach skakania,latania i zjeżdżania zepsułem sobie kolana i kręgosłup. W 2009 roku sprzedałem transitiona.
Ostatnio postanowiłem wrócić na rower, tyle że już w lajtowej wersji. Dwa dni temu dotarł do mnie wreszcie rower z UK. Bardziej praktyczny, przydatny w dłuższej trasie, ogólnie bardzo fajny all mountain.
TomsoN - Pią 10 Maj, 2013
kurde mistrz, coś takiego chciałbym sobie sprawić na przyszły sezon, ale chyba HTanjas - Pią 10 Maj, 2013
leszq napisał/a:
Dwa dni temu dotarł do mnie wreszcie rower z UK
a robiłeś przekładkę czy latasz z kierą po prawej stronie?siema - Pią 10 Maj, 2013
anjas napisał/a:
leszq napisał/a:
Dwa dni temu dotarł do mnie wreszcie rower z UK
a robiłeś przekładkę czy latasz z kierą po prawej stronie?
Tylko ŁukaszS3 robi przekładki w rowerach z UK!leszq - Pią 10 Maj, 2013 Już po przekładce, hamulce były odwrotnie, tj. w prawej klamce przedni hamulec, w lewej tylny .