Nie chcę jątrzyć, bo wiem że organizacja takiej zabawy nie należy do promocji, ale czy 150 zł to nie jest z lekka dużo ?
tez tak mi sie wydaje ze troche za drogo. powyzej wklejalem filmiki z imprezy organizowanej przez ak stomil.
4 przejazdy odcinka drogowego pod góre grubo ponad 1 km + posiłek za 50 plnJakarti - Pon 21 Mar, 2011 podobno 10 kwietnia... jest organizowana jakas pojezdzawka na lublinie. wie ktos cos?M - Pon 21 Mar, 2011 Kto organizuje?Vlodarsky - Pon 21 Mar, 2011
M napisał/a:
Kto onnanizuje?
na bank martin.h
Jakarti napisał/a:
podobno 10 kwietnia... jest organizowana jakas pojezdzawka na lublinie. wie ktos cos?
ja nie wiem KubaJakarti - Pon 21 Mar, 2011 znalazlem
w rolach głównych Janusz i Młody ;]Janusz - Pon 28 Mar, 2011
qbus napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...g&feature=feedu
w rolach głównych Janusz i Młody ;]
ale dałem dupy na tym rajdzie... masakra... ale cóz progres czasowy był spory bo ponad 5 sekund, a i tak generalnie mój najlepszy przejazd był z błedami.... niestety nigdy nie jechałem w takiej imprezie... i na początku ciołem tylko delikatnie.... a tu trza było całkiem ludziom po trawnikach jeździć... potencjał jest... a impreza absolutne mistrzostwo.... kulturka, profi podejście, bardzo sie jaram i czekam na rundę majowa w takich "kjs" to ja moge jeździć... jedyne co mnie denerwowało Kuba to rampa, tzn fajnie ze była, tylko skoro kazdy o nia wadził, to trza ja było moze wywalić i zostawić sam balon?? no i wyniki cząstkowe żeby był to wtedy beda juz całkiem mega mistrz imprezy... ogolnie bardzo sprawnie sobie poradziliście z organizacja Yarko - Pon 28 Mar, 2011 dobra ta szykana
a temu typkowi w rajdowym toledo to chyba życie nie miłeWrobel - Pon 28 Mar, 2011 ja jebe ale ze mnie jest osiol
Janusz, zacne ujecie kubas - Pon 28 Mar, 2011 Nie jest źle trochę się bok przytarł tylko...106 - Pon 28 Mar, 2011 qbus 1min50 tylko na filmie tak widac czy ludzie faktycznie stali tylko za tasmami?
c2 to swiatecki?
janusz bardzo ladnie fydi - Pon 28 Mar, 2011 Niech, zgadnę kto wygrał klasę Kamil Kosmita?Wrobel - Pon 28 Mar, 2011
106 napisał/a:
c2 to swiatecki?
nie... taki miejscowy bogacz
hehe a Kamil Kosmita jechal w klasie Gosc i niestety nie dal rady Lancerowi ale nie duzo mu braklo... raz sie go zapytalem o czas gosc jest niemozliwy