szymlorek - Śro 12 Wrz, 2012 Nie ma sensu porównywać małysza do jakichkolwiek kierowców wyczynowych bo to nigdy nie będzie ta liga (gość ma mozliwosci finansowe więc spelnia marzenia- co w tym zlego). To samo robi Kubica, zapewne po rechabilitacji wciaz bedzie piekielnie szybkim kierowca, ale imho do top 10 wrc nigdy nie wejdzie tak samo jak do F1. Chwała mu za to ze po tak ciężkim wypadku dalej brnie w zaparte i wraca do tego co kocha, ale realnej szansy na nawiązanie walki z topowymi kierowcami przy takim poziomie sprawnosci reki jak na filmach miec nie będzie, wszak Ci goscie to te nie ludzie z przypadku kubas - Śro 12 Wrz, 2012
no name napisał/a:
Na kilku zdjęciach widać i wiadomo czemu ją ukrywa
Fuck no name czasem to lepiej jakbyś nic nie pisał, nie znam Cię ale kurde jak czytam twoje posty od raz na jakiś czas to chciałbym mieć przycisk ich ignorowania serio...
Szymlor popatrz na tor jakim jeździ kubika, moim zdaniem jest ogień Mick - Śro 12 Wrz, 2012 kubas ale co Ci nie pasuje w jego wypowiedzi? napisał prawde, ręka jest mocno skiereszowana.
Nie rozumiem Twojej reakcji...iQ - Śro 12 Wrz, 2012 Szukanie sensacji z reka jest troche zalosne: Dlaczego nie widac reki? Ukrywa ja, nie chce nam czegos powiedziec! Gdzie jest reka?
Na wszelakich portalach sami eksperci, lekarze wypowiadaja sie na podstawie zdjec, itp. Ja jestem za powolaniem komisji sledczej w sprawie reki Mick - Śro 12 Wrz, 2012 prawda jest taka, że powinniśmy skończyć dyskusje na temat jego zdrowia i cieszyć się tym, że wraca do sportu motorowego i koniec tematu siema - Śro 12 Wrz, 2012 Środek tygodnia- do weekendu co raz bliżej. Zluzujcie, zrelaksujcie się.
Chyba każdy, kto śledzi losy Kubicy wie w jakim stanie jest owa ręka i że rehabilitacja będzie prawdopodobnie trwać jeszcze bardzo długo. Pozostaje śmiać się z tych, co knują teorie a to odnośnie ręki, a to odnośnie rychłego powrotu Kubicy do F1. Klimat w wątku jak w każdym innym, dlatego dziwie się tym emocjom 'Gdzie jest ręka' to jak 'w 2:15 słychać strzały' i jeśli ktoś nie załapał, ten ciapa Shymek - Śro 12 Wrz, 2012 Na temat ręki po zdjećiach i filmikach wypowiedziała się moja narzeczona (jest fizjoterapeutą). Potwierdziło to o czym mówią inni fizjoterapeuci w kraju. Robert ma teraz przykórcz mięsni dlatego ma tak nienaturalnie wygladającą rękę. Jest to do "wyleczenia" ale nie w 100%. Niestety grać na pianinie już nie będzie, możliwe że nie pozwoli mu to wrócić do F1 ale w rajdach może spokojnie brać udział i myślę ze to będzie jego celem w przyszłym roku
Wierzę że w pełni wróci do motorsportu i jeszcze nie raz będziemy my Polacy dumni z jego postawy i wyników!iQ - Śro 12 Wrz, 2012 Bart - Śro 12 Wrz, 2012 jebuem faldzip - Śro 12 Wrz, 2012 a w najbliższy weekend też startuje monakijsko-włoski team:
no name - Śro 12 Wrz, 2012
kubas napisał/a:
Fuck no name czasem to lepiej jakbyś nic nie pisał, nie znam Cię ale kurde jak czytam twoje posty od raz na jakiś czas to chciałbym mieć przycisk ich ignorowania serio...
Przestań pir..lić, tak samo jak wszyscy chciałbym by wrócił jak najszybciej.
Prawda jest taka że z tej ręki coś złożyli jak się na to patrzy to cud,
znałem osobę która miała rozpierdzieloną dłoń strasznie też w czasie wypadku
i widziałem jak wyglądała jej rechabilitacja.
Kubek się normalnie wstydzi i ukrywa bo pewnie wkórw go trafia
że nie jest w stanie jej kontrolować i tylę
jak masz problem z moimi postami to nie czytaj martin.h - Śro 12 Wrz, 2012 Ja napiszę to co już napisałem kilkadziesiąt postów wcześniej, Alex Zanardi z amputowanymi nogami potrafił wygrywać wyścigi, co prawda nie w F1, ale jednak. A F1 prowadził po wypadku
Kubica da radę, a ja trzymam mocno kciuki za powrót do F1 Jaco - Śro 12 Wrz, 2012
szymlorek napisał/a:
To samo robi Kubica, zapewne po rechabilitacji wciaz bedzie piekielnie szybkim kierowca, ale imho do top 10 wrc nigdy nie wejdzie tak samo jak do F1.
Co do F1 to faktycznie może byc ciężko, ale top 10 wrc jeśli Robert pojedzie w jakimś rajdzie WRC/IRC to moim zdaniem będzie to miejsce w czołówce...Marek23 - Czw 13 Wrz, 2012
Cytat:
Kubica da radę, a ja trzymam mocno kciuki za powrót do F1
+1. Skreślanie go w F1 jest bezpodstawne. Nikt nie zna specyfiki tego sportu, tego co jest w stanie Robert w tej sprawie jeszcze zrobić,itd. Cąły naród już wie na co ma szanse, a na co nie ma.Autoholiczka - Czw 13 Wrz, 2012 Nie prorokujcie czy wróci czy nie wróci i czy będzie w czołówce czy nie- czas pokaże! Chwała mu za wszelkie osiągnięcia i związane z nimi emocje, których dostarczał przed wypadkiem oraz obecną wolę walki!