2.12.5xwas79 - Wto 30 Lis, 2010 dobra, kto mi pożyczy jakiegos japońca <79r? (najlepiej ok100KM)
Od iluś tam czasu na jakiegoś poluje i nic nie ma a chciałbym zakończyć wyścigi na etapie początkujący.
Aha za pożyczenie - dorzuce jakis tjuning, żeby deal był opłacalny anjas - Wto 30 Lis, 2010
was79 napisał/a:
dobra, kto mi pożyczy jakiegos japońca <79r? (najlepiej ok100KM)
ej kolego
wczoraj Ci wysłałem fajno fure. Wygrałem nią wyścigi japońskich klasyków.
Już trochę podłubana, ale jak coś dołożysz to nie zaszkodzi was79 - Wto 30 Lis, 2010 DANKE!
pojeżdżę, stuninguje i oddam anjas - Wto 30 Lis, 2010
kurcze, oglądam filmik i widzę, że jak ja jeżdżę na twardych to nie mam opcji wejścia we wszystkie zakręty tak jak Ty.
Serio jeździsz na twardych?pP - Wto 30 Lis, 2010 a gracie z abs? bo ja na padzie to nie mam opcji tak jechać..zefir - Wto 30 Lis, 2010 ja mam wlaczony abs, bo nie da rady inaczej dohamowac na padzie , bez styrania opon PiTT - Wto 30 Lis, 2010 dobra, ale jak macie ustawionego pada?
gaz i hamulec pod przyciskami?
polecam przestawić pod L2 i R2 tak jak jest w Forzie, zdecydowanie lepiej można dawkować hamulec i gazwas79 - Wto 30 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
polecam przestawić pod L2 i R2 tak jak jest w Forzie, zdecydowanie lepiej można dawkować hamulec i gaz
dokładnie, tak samo było NFS i jest to chyba najlepsze rozwiązanie.
Aha udostępniłem do pojeżdżenia dla wszystkich moich znajomych dwa auta: civic mugen (mistrz 218KM) i lupo. Polecam przejażdżkę. Jak się domyślam wchodzi sie do swojego garażu i w jednej zakładce są auta on-line czy jakoś tak. Dajcie przy okazji znać czy to działa.zefir - Wto 30 Lis, 2010 acha czyli jak udostepnie, to ciagle mam w garazu auto i wy z niego korzystacie??
fajna opcja!!!
tez mam ustawienia jak w forzie w gt5 bo to sa najlepsze ustawienia mozliwe na pada:)Michał - Wto 30 Lis, 2010 tez mam ustawienia jak w forzie w gt5 bo to sa najlepsze ustawienia mozliwe na klawiaturyanjas - Wto 30 Lis, 2010
was79 napisał/a:
Aha udostępniłem do pojeżdżenia dla wszystkich moich znajomych dwa auta: civic mugen (mistrz 218KM) i lupo. Polecam przejażdżkę. Jak się domyślam wchodzi sie do swojego garażu i w jednej zakładce są auta on-line czy jakoś tak. Dajcie przy okazji znać czy to działa.
mistrz
przy okazji sprawdze jak to działa i jeśli jest OK to udostępnie jakieś swoje furaki Marek23 - Wto 30 Lis, 2010
Nie obraź się dees,ale od strony technicznej to połowę zakrętów bierzesz daleko od wewnętrznej. Wyglada to albo super przyczepne opony,albo jakbyś jakąś pomoc miał włączoną... Dziwne,musimy zagrać w sieci na tych samiyh ustawieniach Stf - Wto 30 Lis, 2010
Marek23 napisał/a:
Nie obraź się dees,ale od strony technicznej to połowę zakrętów bierzesz daleko od wewnętrznej. Wyglada to albo super przyczepne opony,albo jakbyś jakąś pomoc miał włączoną... Dziwne,musimy zagrać w sieci na tych samiyh ustawieniach
ekspercie widzę, że w końcu będziesz miał możliwość uczestniczyć męskim wyścigu Marek23 - Wto 30 Lis, 2010 Stf,widze,ze zabolalo