To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

DeeS - Pon 29 Lis, 2010

2.13.383 , jade dalej ;)

nagram filmik

2.13.2xx

http://www.youtube.com/watch?v=-CQY49Jhk2I od polowy jakos ale malowidac :) 0.1

2.12.5x

was79 - Wto 30 Lis, 2010

dobra, kto mi pożyczy jakiegos japońca <79r? (najlepiej ok100KM)
Od iluś tam czasu na jakiegoś poluje i nic nie ma :/ a chciałbym zakończyć wyścigi na etapie początkujący.
Aha za pożyczenie - dorzuce jakis tjuning, żeby deal był opłacalny ;D

anjas - Wto 30 Lis, 2010

was79 napisał/a:
dobra, kto mi pożyczy jakiegos japońca <79r? (najlepiej ok100KM)

ej kolego :D
wczoraj Ci wysłałem fajno fure. Wygrałem nią wyścigi japońskich klasyków.
Już trochę podłubana, ale jak coś dołożysz to nie zaszkodzi :)

was79 - Wto 30 Lis, 2010

DANKE! :*
pojeżdżę, stuninguje i oddam :jupi:

anjas - Wto 30 Lis, 2010

DeeS napisał/a:
nagram filmik

2.13.2xx

http://www.youtube.com/watch?v=-CQY49Jhk2I od polowy jakos ale malowidac 0.1

2.12.5x

kurcze, oglądam filmik i widzę, że jak ja jeżdżę na twardych to nie mam opcji wejścia we wszystkie zakręty tak jak Ty.
Serio jeździsz na twardych?

pP - Wto 30 Lis, 2010

a gracie z abs? bo ja na padzie to nie mam opcji tak jechać..
zefir - Wto 30 Lis, 2010

ja mam wlaczony abs, bo nie da rady inaczej dohamowac na padzie , bez styrania opon :/
PiTT - Wto 30 Lis, 2010

dobra, ale jak macie ustawionego pada?
gaz i hamulec pod przyciskami?
polecam przestawić pod L2 i R2 tak jak jest w Forzie, zdecydowanie lepiej można dawkować hamulec i gaz

was79 - Wto 30 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
polecam przestawić pod L2 i R2 tak jak jest w Forzie, zdecydowanie lepiej można dawkować hamulec i gaz

dokładnie, tak samo było NFS i jest to chyba najlepsze rozwiązanie.

Aha udostępniłem do pojeżdżenia dla wszystkich moich znajomych dwa auta: civic mugen (mistrz 218KM) i lupo. Polecam przejażdżkę. Jak się domyślam wchodzi sie do swojego garażu i w jednej zakładce są auta on-line czy jakoś tak. Dajcie przy okazji znać czy to działa.

zefir - Wto 30 Lis, 2010

acha czyli jak udostepnie, to ciagle mam w garazu auto i wy z niego korzystacie??

fajna opcja!!!

tez mam ustawienia jak w forzie w gt5 bo to sa najlepsze ustawienia mozliwe na pada:)

Michał - Wto 30 Lis, 2010

tez mam ustawienia jak w forzie w gt5 bo to sa najlepsze ustawienia mozliwe na klawiatury
anjas - Wto 30 Lis, 2010

was79 napisał/a:
Aha udostępniłem do pojeżdżenia dla wszystkich moich znajomych dwa auta: civic mugen (mistrz 218KM) i lupo. Polecam przejażdżkę. Jak się domyślam wchodzi sie do swojego garażu i w jednej zakładce są auta on-line czy jakoś tak. Dajcie przy okazji znać czy to działa.

mistrz
przy okazji sprawdze jak to działa i jeśli jest OK to udostępnie jakieś swoje furaki ;)

Marek23 - Wto 30 Lis, 2010

DeeS napisał/a:
2.13.383 , jade dalej ;)

nagram filmik

2.13.2xx

http://www.youtube.com/watch?v=-CQY49Jhk2I od polowy jakos ale malowidac :) 0.1

2.12.5x

Nie obraź się dees,ale od strony technicznej to połowę zakrętów bierzesz daleko od wewnętrznej. Wyglada to albo super przyczepne opony,albo jakbyś jakąś pomoc miał włączoną... Dziwne,musimy zagrać w sieci na tych samiyh ustawieniach ;D

Stf - Wto 30 Lis, 2010

Marek23 napisał/a:
Nie obraź się dees,ale od strony technicznej to połowę zakrętów bierzesz daleko od wewnętrznej. Wyglada to albo super przyczepne opony,albo jakbyś jakąś pomoc miał włączoną... Dziwne,musimy zagrać w sieci na tych samiyh ustawieniach

ekspercie widzę, że w końcu będziesz miał możliwość uczestniczyć męskim wyścigu :*

Marek23 - Wto 30 Lis, 2010

Stf,widze,ze zabolalo ;D