To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

michool_vt - Wto 23 Kwi, 2013

tej, jakie 0:1, mojej żonie nie Twojej! :D
mi - Wto 23 Kwi, 2013

rzecz w tym, że mojej rower stoi... I stoi... Czasem jakieś pranie na nim wisi... I tyle...
was79 - Wto 23 Kwi, 2013

michool_vt - Wto 23 Kwi, 2013

rozgrzewka przed sezonem? :jupi:
martin.h - Sob 04 Maj, 2013

Jak ktoś się jeszcze zastanawia czy jeździć w kasku, zwykły upadek i uderzenie głową o kamień. Aż strach pomyśleć co by było gdyby nie kask :/

mi - Sob 04 Maj, 2013

Martin wkracza w dorosłość - już jechał dostawczakiem małym i przewrócił się na rowerze. Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta! ^^D
Janusz - Sob 04 Maj, 2013

mi napisał/a:
Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta! ^^D

cicha woda....

michool_vt - Sob 04 Maj, 2013

ładnie musiales przygrzac, wiadoma sprawa że kask sie przydaje i warto zakladac, mi osobiście kask przeszkadza, jak po lesie sarny gonie to nie zakladam :)
inna sprawa że na prostej drodze można przyladowac glowa w kraweznik i będzie nieciekawie

martin.h - Sob 04 Maj, 2013

mi napisał/a:
Martin wkracza w dorosłość - już jechał dostawczakiem małym i przewrócił się na rowerze. Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta! ^^D

Nie mój kask :]

O dostawczakach i całowaniu się nie wypowiadam bo nie mam żony, a mój brat nie ma firmy transportowej więc co ja mogę o tym wiedzieć xD

Michał, czasem na spadaniu po kamieniach z prędkościami 30-40 km/h nawet nie chciałbym myśleć co się stanie przy wywrotce xD

M - Sob 04 Maj, 2013

Ja zakładam kask nawet do kibla, nigdy nie wiesz co może Cie tam spotkać.
mi - Sob 04 Maj, 2013

aaaaa, przeceniłem naszego eksperta, to jeszcze nie ten level. Na razie Martin tylko widział przewrotkę na rowerze, więc z tym całowaniem też może się nieco odwlec jeszcze...
Bart - Sob 04 Maj, 2013

chuj z kaskiem, jak bidon?!
siema - Sob 04 Maj, 2013

Wklejajcie akcesoria znajomych!
michool_vt - Sob 04 Maj, 2013

:rotfl: co za syty :rotfl:
GeKo - Nie 05 Maj, 2013

Czasami mam wrażenie, ze jakby wkleił to ktoś inny to nie byłoby hejtowania :] ,
Martin co by nie napisał to fajnie jest przyhejtować. :D