michool_vt - Wto 23 Kwi, 2013 tej, jakie 0:1, mojej żonie nie Twojej! mi - Wto 23 Kwi, 2013 rzecz w tym, że mojej rower stoi... I stoi... Czasem jakieś pranie na nim wisi... I tyle...was79 - Wto 23 Kwi, 2013 michool_vt - Wto 23 Kwi, 2013 rozgrzewka przed sezonem? martin.h - Sob 04 Maj, 2013 Jak ktoś się jeszcze zastanawia czy jeździć w kasku, zwykły upadek i uderzenie głową o kamień. Aż strach pomyśleć co by było gdyby nie kask
mi - Sob 04 Maj, 2013 Martin wkracza w dorosłość - już jechał dostawczakiem małym i przewrócił się na rowerze. Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta! Janusz - Sob 04 Maj, 2013
mi napisał/a:
Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta!
cicha woda....michool_vt - Sob 04 Maj, 2013 ładnie musiales przygrzac, wiadoma sprawa że kask sie przydaje i warto zakladac, mi osobiście kask przeszkadza, jak po lesie sarny gonie to nie zakladam
inna sprawa że na prostej drodze można przyladowac glowa w kraweznik i będzie nieciekawiemartin.h - Sob 04 Maj, 2013
mi napisał/a:
Martin wkracza w dorosłość - już jechał dostawczakiem małym i przewrócił się na rowerze. Coś mi się wydaje, że wkrótce może pocałować jakąś dziewczynę w usta!
Nie mój kask
O dostawczakach i całowaniu się nie wypowiadam bo nie mam żony, a mój brat nie ma firmy transportowej więc co ja mogę o tym wiedzieć
Michał, czasem na spadaniu po kamieniach z prędkościami 30-40 km/h nawet nie chciałbym myśleć co się stanie przy wywrotce M - Sob 04 Maj, 2013 Ja zakładam kask nawet do kibla, nigdy nie wiesz co może Cie tam spotkać.mi - Sob 04 Maj, 2013 aaaaa, przeceniłem naszego eksperta, to jeszcze nie ten level. Na razie Martin tylko widział przewrotkę na rowerze, więc z tym całowaniem też może się nieco odwlec jeszcze...Bart - Sob 04 Maj, 2013 chuj z kaskiem, jak bidon?!siema - Sob 04 Maj, 2013 Wklejajcie akcesoria znajomych!michool_vt - Sob 04 Maj, 2013 co za syty GeKo - Nie 05 Maj, 2013 Czasami mam wrażenie, ze jakby wkleił to ktoś inny to nie byłoby hejtowania ,
Martin co by nie napisał to fajnie jest przyhejtować.