GeKo - Nie 13 Lut, 2011 Jurecki ogarnia tą Astrę bardzo ładnie.
edit: Cofam obejrzałem do końca speed555 - Pon 14 Lut, 2011 Ja wczoraj startowałem w zawodach organizowanych przez automobilklub stomil w debicy. Odcinek drogowy pod góre, duzo syfu itp. były konkretne dzwony:)
sejem mialem 4 miejsce w klasie na bodajze 11 samochodów. niestety trasa faworyzowała mocne samochody i nie dałem rady trzem swiftom gti
ale w licznych klasach zrobili puchary do 4 miejsca wiec garczek dostałem
ps. średnia prędkośc zwycięzcy w generalce (Lancer) wyniosła 106 km/h
jakby pzmot sie o tym dowiedział... ale dziadki z debicy maja w du.. wszystkie zasady:D
Jak to powiedzieli na odprawie "jest straż pożarna, karetka więc korzystajcie z tego"
Ja dokrecałem czwórke na krótkiej szóstce skrzynii, a kumpel w mocniejszym CC (90KM) na takiej samej skrzynii dokrecał piątke:D
was79 - Pon 14 Lut, 2011 ładnie toye sponiewierało jarek-malopolska - Wto 15 Lut, 2011 heheh kurwa konkret dzwony, ładnie sie artku wpakowałeś w ten prawy, odwaznie, ale cos czuje ze gdyby mortona nie sponiewierało zakret wczesniej to mogłby własnie na tym prawym pozostac qbus - Pon 14 Mar, 2011 http://mmotosport.pl/inde...wice/#more-1462fydi - Pon 14 Mar, 2011
to jest to o czym ostatnio mówiłeś? jak będzie wyglądał ten odcinek?Tomcat - Pon 14 Mar, 2011 Nie chcę jątrzyć, bo wiem że organizacja takiej zabawy nie należy do promocji, ale czy 150 zł to nie jest z lekka dużo ?qbus - Pon 14 Mar, 2011
to jest to o czym ostatnio mówiłeś? jak będzie wyglądał ten odcinek?
Równy asfalt bez ciec jechany pod góre.
Tomcat a ile kosztuja Tychy tak z ciekawosci? W niedziele bylo WRT i miales 2 przejazdy po placu za 60 zł, taka sama ilosc przejazdow otrzymujesz za 120 wiec niewielka roznica jak za mozliwosc jazdy po oesie a koszta jednej i drugiej imprezy sa zupelnie inne.
Tzn zeby nie bylo ja tez uwazam ze malo to to nie jest ale niestety na chwile obecna nie dalo sie tego pulapu obnizyc.Tomcat - Wto 15 Mar, 2011
to jest to o czym ostatnio mówiłeś? jak będzie wyglądał ten odcinek?
Równy asfalt bez ciec jechany pod góre.
Tomcat a ile kosztuja Tychy tak z ciekawosci? W niedziele bylo WRT i miales 2 przejazdy po placu za 60 zł, taka sama ilosc przejazdow otrzymujesz za 120 wiec niewielka roznica jak za mozliwosc jazdy po oesie a koszta jednej i drugiej imprezy sa zupelnie inne.
Tzn zeby nie bylo ja tez uwazam ze malo to to nie jest ale niestety na chwile obecna nie dalo sie tego pulapu obnizyc.
Tychy w zeszłym roku kosztowały 120 zł za 3 lub 4 przejazdy (różnie bywało) + zapoznanie, czyli ścigania wychodziło od 6 do 8 km. W tym były bonusowo kiełbachy dla załogi, ale to już mało ważne.qbus - Wto 15 Mar, 2011 Jedzonko przyjmujemy ze jest wszedzie.
Zebys mnie nie zrozumial, ja nie twierdze ze to jest malo imo to jest jakies 30-40 zł za duzo ale niestety policja postawila takie warunki ze hohoho. 25 osób do obstawienia 1 km odcinka a gdzie sedziowie, fukncyjni itp itdJacek - Wto 15 Mar, 2011 nie ma co biadolić...takie kręcioły to najdroższe imprezy. katowanie fury na drugim biegu przez 6-8 km za 120-150złJanusz - Wto 15 Mar, 2011
qbus napisał/a:
http://mmotosport.pl/inde...wice/#more-1462
czyli o używaniu tam rs71 mogę zapomnieć... w grę wchodzi tylko r888 ?? czy tez nie??
aha, i da się mnie jakoś podciągnąć pod to 120 zł ??
tomcat co wtedy robisz?? powiem szczerze ze nie wiem czy sie wyrobie, ale się postaram Tomcat - Wto 15 Mar, 2011 Ja rozumiem, że nikt nie dał takiej ceny żeby zarobić, tylko dlatego że tyle wyszło. Szkoda, bo taka kwota może odstraszyć trochę ludzi.
Jasieńku, 27.03 jestem niedostępny Janusz - Wto 15 Mar, 2011
Cytat:
Jasieńku, 27.03 jestem niedostępny
to zmień plany, drugiego takiego nie znajdę Tomcat - Wto 15 Mar, 2011