To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

martin.h - Nie 04 Kwi, 2010

ŁukaszS3 napisał/a:
Przepraszam ale gdzie były te "bardzo trudne warunki"?

Pewnie chodziło o temperatury, wilgotnmość itp.

Ale prawda, że czasem nie da się Borowczyka słuchać.

Gaydek napisał/a:
A oni, pan Borowczyk i spółka nadal, jak w poprzednim sezonie jeżdżą na każdą GP?

Raczej nie, bo są w studio przed i po wyścigu. Chyba, że się teleportują ;D

Gaydek - Nie 04 Kwi, 2010

martin.h napisał/a:
Gaydek napisał/a:
A oni, pan Borowczyk i spółka nadal, jak w poprzednim sezonie jeżdżą na każdą GP?

Raczej nie, bo są w studio przed i po wyścigu. Chyba, że się teleportują ;D

:rotfl:

To dobrze.

anjas - Nie 04 Kwi, 2010

Gaydek napisał/a:
nadal, jak w poprzednim sezonie jeżdżą na każdą GP?

W zeszłym sezonie przestali jeździć. Wtedy też Mikołaja Sokoła zastąpił Maurycy Kochanski. Teraz komentują ze studia Polsatu, dlatego komentarz często jest z dooopy.
(choć wcześniej też bywał z dooopy)

ŁukaszS3 - Nie 04 Kwi, 2010

A jeszcze zapomniałem poruszyć sprawę wczorajszego pierwszego wyjazdu Roberta do Q3.

Moja opinia-żenada i chamstwo.

GeKo - Nie 04 Kwi, 2010

Hmmm, gdyby tak ktoś zrobił Kubicy to byśmy mówili zgodnie że to chamstwo, a tak możemy sobie tłumaczyć "Obaj stali na równi, kto pierwszy ten lepszy"
anjas - Nie 04 Kwi, 2010

A ja lubię streetracing :D .
Podobno RK ma być gościem honorowym na Car.go w przyszłą środę.

PiTT - Nie 04 Kwi, 2010

GeKo napisał/a:
Hmmm, gdyby tak ktoś zrobił Kubicy to byśmy mówili zgodnie że to chamstwo, a tak możemy sobie tłumaczyć "Obaj stali na równi, kto pierwszy ten lepszy"

no właśnie też oglądałem relację na polsacie i lekkie zażenowanie mnie ogarnęło jak ten palant komentator podniecał się jaki to Robert sprytny
no i jak ponownie się ustawiali i przyblokowali możliwość powtórki iście "warszawskiego" manewru, to komentarz że może i tak da radę tam się gdzieś wcisnąć mnie rozłożył
dlatego najchętniej bym oglądał transmisje bez komentarz bo już słuchać nie można jakiego to my pecha mamy zawsze, jesteśmy najlepsi tylko inni mają więcej szczęścia... ktos pozwala takim idiotom komentować :crazy:

Anonymous - Nie 04 Kwi, 2010

hahaha, dokładnie - kali ukraśś krowę to dobrze, kalemu ukraść - źle

tak samo jak texty o tym jak Kubica np. jest 5 w kwali. to "jechał genialnie, ale miał słabszy bolid niż rywale przed nim blablabla"

czy akcja że "Niemcy nie lubia Polaka w zespole i robia mu na zlosc"
tak kurfa, zatrudnili go specjalnie żeby podkur.wić Polaków, i placa mu pieniądze żeby myślał że naprwade chca zeby byl szybki

kolejna sprawa że Polacy traktują sportowców zerojedynkowo - albo geniusz, bóg, megamistrz, albo szmaciarz, gnój, cienias... CHORE

Macie jakiś problem? ;D

:rotfl:
ŁukaszS3 - Nie 04 Kwi, 2010

GeKo napisał/a:

Grzesiek nie możemy tego tak tłumaczyć! Chciał być pierwszym to miał wyjechać i stać na deszczu i chłodzić opony... Dobrze wiedział kiedy Q3 się zaczyna więc mógł wyjechać no ale polski cwaniaczek przechytrzył tych uczciwych i na szczęście "prawie" się mu udało. Wiem że to nasz rodzynek w tym sporcie ale bez przesady czegoś takiego nie można popierać.

PiTT napisał/a:
no właśnie też oglądałem relację na polsacie i lekkie zażenowanie mnie ogarnęło jak ten palant komentator podniecał się jaki to Robert sprytny

Dokładnie! Najpierw pyerdolił jaki on to sprytny i jest w najlepszej sytuacji bo jest pierwszy i musi pojechać swoje "arcyszybkie okrążenie" a potem jak był bodajże 5 po drugim wyjeździe znów był w najlepszej sytuacji bo zostawił sobie odstęp, więc nie miał strumienia deszczu po poprzedzającym go samochodzie a dodatkowo tych 4 co było przed nim trochę mu oczyścili ten idealny tor jazdy z wody.

Naprawdę ten Borowczyk jest fatalny

Stf - Nie 04 Kwi, 2010

agriii. manewr R był sprytny ale pozbawiony honoru. jednak gdyby leciał insignią turbo pewnie wpasowały się pomiędzy w wznowieniu q3. osobiście borowczyka słuchać nie potrafię. za mało tolerancyjny jestem. w tym sezonie tym bardziej jak koleś wmawiał podczas poprzednich zawodów wszystkim element, że niby kierowcy powinni jak najdłużej utrzymać się na torze, coby robić lepsze czasy i przewagę na tymi co już zjeżdżali do boksów... -> totalna żenada i ograniczenie w pojmowaniu czegokolwiek.
martin.h - Nie 04 Kwi, 2010

A czy regulamin zabrania czegoś takiego? Bo jeśli nie to ja nie widzę problemu.

I jeśli tak narzekacie na ten Polsat i Borowczyka, to proponuję włączyć RTL. Kiedyś, jak nie miałem Polsatu to oglądałem F1 właśnie na tym kanale, mój niemiecki nie był najlepszy, ale nawet pomimo tego nie dało się oglądać wogóle. Obecnie w stawce jest więcej Niemców więc podejrzewam, że jest jeszcze gorzej.

martin.h napisał/a:
A czy regulamin zabrania czegoś takiego? Bo jeśli nie to ja nie widzę problemu.

ZTCW nie zabrania. Jeszcze nie.

Ta, a na rtlu

Vettel ja ja ja ja ja
Shumacher ja ja ja ja
Scheissse schwarze ja ja ja ja
Rosberg jaaaaaaaaa
Glock ja ja ja ja ja

Niemieckiego też ciężko słuchać... chociaż nie wiem czy lepsze to czy Borowczyk