Gdyby te silniki jeszcze nie były tak wrazliwe na polska rope
Wtryskiwacze tam padaja jak muchy, a wymiana tania nie jest...
Odpowiedzią na twoje bolączki jest wersja AMG - mocna i w benzynie Anonymous - Śro 13 Sty, 2010 tak jest-rakietowy kiosk ruchu-G55 AMGAnonymous - Czw 14 Sty, 2010 na dzień dobry ułatwia życie w zimę - można wjechać i zaparkować wszędzie
bryła jest jak dla mnie ziomowa ...
i jazda w terenie ok 80cm śniegu miejscami to fajna zabawa i nawet na letnich daje radę 4x4 4L mistrz
POLECAM czekam na jakiś trip w nieznane Bart - Czw 14 Sty, 2010 jaki masz tam silnik?PiTT - Czw 14 Sty, 2010 gratki, właśnie coś takiego mnie interesuje
jak się nieco wykuruję to spotkamy się i pooglądamJakarti - Czw 14 Sty, 2010
Bart napisał/a:
jaki masz tam silnik?
Marcel napisał/a:
4L mistrz
Bart - Czw 14 Sty, 2010 4L - to wszystkie koła zapięte i włączony reduktorJakarti - Czw 14 Sty, 2010 aha
to sori OjczePiTT - Czw 14 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
Bart napisał/a:
jaki masz tam silnik?
Marcel napisał/a:
4L mistrz
nieee to o przełożeniu pisał
silnik z tego co wiem 2.5 klekotBad-i - Czw 14 Sty, 2010 z miejsca nawet sie odpycha Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 2.5 TD 116KM .... napęd mamy RWD / 4x4 i przełącznik na długie przełożenia w teren tzw. Long
naprawdę daję radę bałem się,ze to nie bedzie jechać ale jest ok .... spalanie w mieście wyszło mi 11,2 po tych testach wczoraj ok 30km wariactwa ze 100km przejechanych mi - Czw 14 Sty, 2010
Marcel 08 napisał/a:
przełącznik na długie przełożenia w teren tzw. Long
hę? Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Gratki!!!
2,5 td to ten silnik VM-a,lubią sie wysrac,ale Ty pewnie długo tym autem nie pojezdzisz
W terenie to raczej krotkie przełozenie,L to od LOCK chyba,czyli blokady mostówBart - Czw 14 Sty, 2010 jajebe, sami spece
H - high
L - low (reduktor)
2 - napędzane 2 koła, 4 - 4.
A silnik, który masz w tym jeepie to niestety pomyłka włoskiej myśli konstruktorskiej (słynny VM).
Póki działa i jest sprawny wszystko jest ok - jest mocny, dość oszczędny.
Jak się zacznie sypać to kaplica. Mało kto potrafi go naprawić. Z ciekawostek - ma 4 głowice kubas - Czw 14 Sty, 2010