kubas - Pią 13 Cze, 2008 Twojs Stary to Howard Webb Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 strick - Pią 13 Cze, 2008 http://youtube.com/watch?v=gYIkL9BX88wkubas - Pią 13 Cze, 2008 marcel zluzuj sie to tylko mecz Anonymous - Pią 13 Cze, 2008
kubas napisał/a:
marcel zluzuj sie to tylko mecz
spoko ziom pełen luz, otworzylem grono i te zdjecia zastałem kubas - Pią 13 Cze, 2008 chodzilo mi o sprzeczke z mabzem a nie o zdjecia bo zdjecia sa smieszne swoja droga heheheh Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 stara howarda jest tak wielka ze w okol niej lata taka mniejsza staraKonradMK - Pią 13 Cze, 2008 a ja mam wrażenie że wszyscy mają pretensje do sędziego że przez niego nie udało się fartem wygrać tego meczu. sorry ale poziom jaki był taki był:
początek meczu
Graża: jezu jak oni dobrze grają, ci nasi, czerwoni...
Ja: nasi grają w białych
Graża: aha...
nie mam nic do dodaniastrick - Pią 13 Cze, 2008
KonradMK napisał/a:
Graża: jezu jak oni dobrze grają, ci nasi, czerwoni...
Ja: nasi grają w białych
Graża: aha...
No bo pierwsze minuty Ci czerwoni naprawde cisneli ostro...Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 howard, twoja stara przewija pasek w tvnie24
swoje prawdziwe zdanie juz napisalem a teraz w sumie jest przyjemnieMarek23 - Pią 13 Cze, 2008
KonradMK napisał/a:
a ja mam wrażenie że wszyscy mają pretensje do sędziego że przez niego nie udało się fartem wygrać tego meczu. sorry ale poziom jaki był taki był:
Słaba gra to jedno, niesprawiedliwe podyktowanie karnego to dwa... Wszyscy polacy tylko potrafia krytykować swoich sportowców siedząc z piwem i chipsami w fotelu. Trzeba było trenować futbol, a nie walić wina z kolegami pod blokiem.Bad-i - Pią 13 Cze, 2008 howard webb
w POLSCE bardziej znany jako złamany kutas
tel.:01709552539,
28 Maycock Av, Rothertham, S66 1EA
numer sie zgadza KonradMK - Pią 13 Cze, 2008
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
a ja mam wrażenie że wszyscy mają pretensje do sędziego że przez niego nie udało się fartem wygrać tego meczu. sorry ale poziom jaki był taki był:
Słaba gra to jedno, niesprawiedliwe podyktowanie karnego to dwa... Wszyscy polacy tylko potrafia krytykować swoich sportowców siedząc z piwem i chipsami w fotelu. Trzeba było trenować futbol, a nie walić wina z kolegami pod blokiem.
ale ja nie waliłem win. a w piłkę nie grałem bo mnie nie kręci. i nie podniecam się ME2008, dla mnie mogłoby tego nie byćKonradMK - Pią 13 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
Maycock
i wszystko jasne strick - Pią 13 Cze, 2008 Cos takiego dotałem na gg:
"Jebany Pierdolony w dupe łańcuszek :
Jest to łańcuszek,który kurwa będzie służył porządnemu celowi ani jakiejś jebanej w dupe miłości ani innych zasranych pierdoleństw. Ów łańczuszek o któym rozprawiam dotyczy pewnego pana,którego nazwać można Jebanym w dupe rżniętym kutasem. Na drugie starzy dali mu Howard. W pierdlu przy obciąganiu lachy wolali na niego Webb. Po sklejeniu butaprenem wychodzi Howard Webb. Jebany w dupe kutas którego staram się zcharakteryzować popełnił dziś niewybaczalny błąd-ojebał polaków z 3 punktów. A więc pokażmy mu jaką jebaną w dupe siłą jest jebane łańcuszkowo w naszym kraju ! Może ten łańczuek dojdzie do jego jakiejś pra dziadki albo huj wie jakiej ciotki Howardziunia która w polsce opierdala kiełbasy kosmitom.
1. Wyślesz to do stu kurwa dwóch osób to ojebią mu dom
2. Wyślesz to do 10 osób to kurwa gołębie będa go srały do końca mistrzostw
3. Wyślesz to do whuj osób to chłopu utną dzyndzoły
Łączmy sie w pierdoleniu HOWARDA!!!!!!!!"