Michał - Śro 12 Gru, 2007 ja znam tego goscia który sprzedaje to ewo srebrne na nie orginalnych felach. Niezłe fury wogóle ciągnie z CH i je sprzedaje. Przyjedza do nas do firmy i jakies graficzne sprawy nam ogarnia. Ciagle innymi furami. Ostatni przyjechał s6 jakąś specjalną wersją. Kurwa, ale to jechałao ....Michał - Śro 12 Gru, 2007 http://www.szwajcar.pl/szczegoly.php?cid=142
tym audi przyjechał
http://www.szwajcar.pl/index.php
a to jego strona.
Jakby ktos był zainteresowany to moge sie go podpytać o to evoBad-i - Śro 12 Gru, 2007
Michał napisał/a:
http://www.szwajcar.pl/szczegoly.php?cid=142
tym audi przyjechał
zapytaj ile zejdzie z ceny dla zioma i dlaczego ono stoi w komisie ?k-mart - Śro 12 Gru, 2007 ale niektore fury stoja jeszcze u handlarzy w CH. Ogladalem je tydzien temu.Loko - Czw 31 Sty, 2008 No i okazuje się że jednak niewiele się zmieniło
Subarak: a chassis set to terminal understeer
Czyli jak zwykle ryje dziobem
W tym teście jeszcze Golf R32 klepnął subaraka : Anonymous - Czw 31 Sty, 2008 Ja tam widzę wątpliwego pochodzenia oceny. A gdzie test?Loko - Czw 31 Sty, 2008 Tak wiem znam juz to, test jest do dupy, gazeta Car and driver która go zrobiła totalnie nie kompetentna, a dziennikarze to pajace , ale:
Ciebie to ja nawet nie staram się przekonać, czy też chociażby wygłosić w twoim kierunku jakiegokolwiek przeciwnego zdania w stosunku do tego które prezentujesz.
Zauważyłem ze jaki by to nie był temat to jeśli masz jakiś pogląd, to nic ale to nic nie jest go w stanie zmienić i zawsze uwazasz go za jedyny słuszny, a argumenty przeciw, nie ważne czy są słuszne, czy też nie, skutecznie odbierasz w sposób, który odpowiada twoim "wierzeniom". Coś ala ten kawał :
Cytat:
Breżniew z Reaganem postawili ostatecznie wyjaśnić, kto jest lepszy i postanowili się ścigać. Wygrał Reagan. Następnego dnia w amerykańskich gazetach:
"NASZ PREZYDENT WYGRAŁ"
A w radzieckich:
"Towarzysz Pierwszy Sekretarz zajął zaszczytne drugie miejsce. Prezydent USA był przedostatni!"
Jeśli robił byś to tylko w przypadku Subaru, to pomyslał bym o Tobie w kategori o której pisał Clarkson, ostatnie zdanie o tutaj:
http://driving.timesonlin...icle3209571.ece
ale robisz to zawsze wiec nie wiem co mam myśleć
btw: Clarkson też stwierdził ze Impreza ryje dziobem Marek23 - Czw 31 Sty, 2008 Impreza podsterowna, Evo nadsterowne? Niemozliwe!!! Hehe, akurat tak było zawsze... I dlatego wole miśki.
PS. Ale Clarkson trochę pojechał po rajdach, wyłączaniu kontroli trakcji,itd.
Czasem struga inteligenta, a zachowuje się jak prymityw...Anonymous - Czw 31 Sty, 2008 Loko, moje przekonanie nie ma tu akurat nic do rzeczy.
Dla mnie wiarygodny test to taki, gdzie wszystko dokładnie jest zmierzone
i to nie dupą a porządnymi przyrządami, np. takie coś:
http://www.automobil.se/zino.aspx?articleID=10866 i na taki test STi czekam.
A nie "Car & Driver" dla którego jednym z głównych kryterów jest czy wnętrze jest warte ceny
Jeśli o poprzednie modele chodzi, to Marek:
skoro EVO IX jest takie wspaniałe to dlaczego nie wygrało PCWRC 2007?
Subaru mistrzem Za nim 2 Mitsu, potem Subaru-Mitsu-Subaru-Mitsu...
Więc tak naprawdę, oba są chyba dość podobne.
O nowych jeszcze niewiele wiadomo. Magazyn "EVO" też zrobił wielkie mi porównanie:
EVO X porównali z Imprezą... WRX! (zamiast WRX STI) no i... wiadomo co im wyszło.Anonymous - Czw 31 Sty, 2008 Clarkson ma taki prześmiewczy styl, ale tym razem obawiam się że bidak po prostu nigdy nie był na rajdzie CHRZANEK - Czw 31 Sty, 2008 Dla mnie takie gadanie nie ma sensu...
Dajcie mi oba te samochody na godzinkę.
Zrobie dla Was test i podzielę się wrażeniami
A tak wogóle to nomy lancek też ma być w hatchbacku...r26rulez - Czw 31 Sty, 2008
mAbZ napisał/a:
bidak po prostu nigdy nie był na rajdzie
byl nie byl pewnie chuj go to ochodzi
mAbZ, Loko, Marek- koniec dyskusji jak chcecie sie poklucic to poproscie dzika, zeby jakis nowy temat o japonczych zapodal Marek23 - Pią 01 Lut, 2008
mAbZ napisał/a:
Jeśli o poprzednie modele chodzi, to Marek:
skoro EVO IX jest takie wspaniałe to dlaczego nie wygrało PCWRC 2007?
Czasem piszesz mądrze jak cholera i nawet lobbuję byś dostał zielony kolorek. Ale właśnie napisałeś coś bardzo nietrafnego.
Samochody eNkowe drogi mAbZ w dzisiejszych czasach w tak dużym stopniu różnią się od seryjnych, że nie można wogóle przekładać ich wyników na to co w serii jest szybsze/lepsze. Polecam na zaznajomienie się czym eNka różni się od serii i już będziesz wiedział, że to 2 różne światy. Więc ten argument z twojej strony jest po prostu bezsensu.
A, że Evo 9 zawsze klepało STI i to nawet kiedy tak czy owak przez mnie lubiane Subaru
włożyło desperacko 2.5. Napiszę więcej, byłem kiedyś ogromnym fanem Subaru i zawsze coś tam wymyśałem, że Subaru jest lepsze... Ale nie było, każde 4,5,6,7 nawet mega zdławione wydechem 8 robiło Subaraka jak chciało. A kiedy w końcu usiadłem za kierownicą jednego i drugiego to musiałem przyznać, że misiek jest szybszy i jest bardziej fun.Anonymous - Pią 01 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Samochody eNkowe drogi mAbZ w dzisiejszych czasach w tak dużym stopniu różnią się od seryjnych, że nie można wogóle przekładać ich wyników na to co w serii jest szybsze/lepsze. Polecam na zaznajomienie się czym eNka różni się od serii i już będziesz wiedział, że to 2 różne światy. Więc ten argument z twojej strony jest po prostu bezsensu.
To bardziej było pomyślane jako złośliwość, niż argument Marek23 - Pią 01 Lut, 2008
mAbZ napisał/a:
To bardziej było pomyślane jako złośliwość, niż argument
A to wybacz, coś mi inteligencja emocjonalna z rana siada,hehe.