CHRZANEK - Pon 10 Gru, 2007 Jedziecie po tym Kuzaju ze hoho...
Jego wadą jest - jak wspominalem - tylko to że nie umie przegrywać.
Jak wygrywa to jest "do rany przylóz"
Nie uważam żeby pokazywanie dupy mistrzowi polski bylo OK ... ale zdjęcie niezle Mick - Pon 10 Gru, 2007 widze Panowie że na Żeraniu na 1 przejeździe staliśmy prawie w tym samym miejscu... też stałem przy tych cholernych rurach... wiec jak to możliwe ze sie nie spotkaliśmy :{
co zrobić...
Barbórka ogólnie była super, dużo załóg odpadło, wiec w koncu Kuzaj mógł powiedzieć "ten rajd jest za trudny... "
fotek mam naprawdę dużo, nie wiem gdzie je zrzucić ale jak coś wykombinuje to dam znać.
Szkoda Chrzanek i reszta chopaków ze sie nie spotkaliśmy, myślałem ze chociaż może po karowej się spotkamy, ale polecieliście już gdzieś. Może następnym razem uda się spotkać.
w każdym razie na Karowej siedziałem na fioletowej trybunie, widać było super, a po zakończeniu wyszliśmy pod beczke jak Hołkowi wręczali puchar i nawet naszą flage wział do góry
HOŁEK musi wrócić... facet naprawde jest duuuzo lepiej ogarnięty od reszty...
nie wiem Panowie czy zauważyliście ale Ceed-em jechał Robert Hebra, niegdyś czołówka polskich kierowców...BaRtO_206GT - Pon 10 Gru, 2007 http://www.itvp.pl/video....=-1&video=29910
cala relacj z karowejMarek23 - Pon 10 Gru, 2007 Sorry, Kuzaj był 3 razy pod rząd mistrzem w N grupie, więc jakiś szacunek mu się należy. Gburem i bucem jest, ale jeXdzi ostro. To są rajdy, a nie dyplomacja. Wolę takich driverów niż np Olechowskiego, milutki, wygadany, a jeździ jak kaleka. Trochę przesadzacie z tym jeżdżeniem po Kuzim...szymlorek - Pon 10 Gru, 2007 Jak dla mnie Kuzi nie jeździ i tyle, jak kierowce w WRCu tak wyszczekanego jak on objeżdżają eNki to imho albo powinien przytemperować sposób bycia albo zacząć wynajmować jakiegoś fabrycznego WRCa, może takim dostosuje wyniki do zachowania KonradMK - Pon 10 Gru, 2007 Marek ja mu nie ujmuję umiejętności, bo nie jest to byle kto. po prostu nie jest fajnyStf - Pon 10 Gru, 2007 Kuzaj może i jeździ szybko ale nie jest profesjonalistą, no może nie w 100% profesjonalistą. Ilość dzwonów i awarii nie jest zbiegiem okoliczności. Inni po prostu są ograniczeni w głowie pod kątem $$ dlatego nie robią wyniku. On w pewnym sensie się tego wyzbył, nie musi myśleć/obawiać się o auto, co z budżetem na sezon, a i tak nadal nie potrafi zapanować nad emocjami. Za nerwowy chłopak jest trochę.KonradMK - Wto 11 Gru, 2007 w sporcie 50% sukcesu to psychika (praca z psychologiem sportu itd) i nie każdy się do tego nadaje. w tak drogim sporcie jak motorsport nie ma żadnej naturalnej selekcji, nie jeżdżą ci, którzy są najlepsi od dziecka tylko ci, którzy mają najwięcej hajsu, to się niestety nie nadaje na kryterium wyboru kierowców.Bad-i - Wto 11 Gru, 2007 Kondziu ale w wielu sportach nie wiemy czy wygrywa ten ktory rzeczywiscie moglby byc najlepszy. Niestety u nas na podworku mozesz zostac czolowym kierowca w PL jezeli tylko masz budzet.KonradMK - Wto 11 Gru, 2007
Bad-i napisał/a:
Kondziu ale w wielu sportach nie wiemy czy wygrywa ten ktory rzeczywiscie moglby byc najlepszy. Niestety u nas na podworku mozesz zostac czolowym kierowca w PL jezeli tylko masz budzet.
racja, jak zapewne wiesz taka sytuacja występuje nagminnie w polskim tenisie Bad-i - Wto 11 Gru, 2007 znam to doskonale z własnego doświadczenia. Bedac w kadrze dostawalem spodenki i dwie koszulki. Teraz jest lepiej ale nadal nie ksztalcimy wszystkich mozliwych talentow.
Zaczynajac na Legii bylo 365 osob, na sam koniec zostalo nas 3 ktorzy cos osiagneli. Cala reszte odrzucili po drodze. A szkoda bo teraz kluby sie bija zeby miec chociaz 10 osob w szkolce tenisowej KonradMK - Wto 11 Gru, 2007 ja zaczynałem parę lat później, w moim otoczeniu było kilka talentów ale dziś już nikt nie gra LOLBad-i - Wto 11 Gru, 2007 z moich 3 ziomow tylko jeden jeszcze gra - a wlasciwie uczy gry w tenisa innych (zdrajca zostal w Texasie)Marek23 - Wto 11 Gru, 2007
szymlorek napisał/a:
Jak dla mnie Kuzi nie jeździ i tyle, jak kierowce w WRCu tak wyszczekanego jak on objeżdżają eNki to imho albo powinien przytemperować sposób bycia albo zacząć wynajmować jakiegoś fabrycznego WRCa, może takim dostosuje wyniki do zachowania
Objeżdżają go na kjsie, bo tym jest Barbórka i zawsze na takich próbach przegrywa. Na oeasch jest najszybszy, w tym roku mimo wszystko miał najwięcej zwycięstw oesowych.
A, że jest wyszczekany? Jego sprawa, gadać z nim nie muszę... Rozumiem, że oglądasz dużo onboardów,itd... Kogo najlepiej ogląda się na szybkiej partii w lesie? Kuchara, Sołka, Bębenka? Nie, własnie Kuziego. A nie jedzie za Twoją kasę, więc luz.
Stf napisał/a:
Inni po prostu są ograniczeni w głowie pod kątem $$ dlatego nie robią wyniku.
Śmieszne rzeczy piszesz... Czyli tylko Kuzi ma pieniądze, a reszta klepie biedę? Proszę Cię, zobacz sobie kto jeździ w N4 i jakie mają budżety. Nie będę tu dawał jako pierwszy przykład Sołka, bo to by był cios poniżej pasa...
Stf napisał/a:
Kuzaj może i jeździ szybko ale nie jest profesjonalistą, no może nie w 100% profesjonalistą. Ilość dzwonów i awarii nie jest zbiegiem okoliczności.
3 razy mistrza Polski nie robi się będąc mistrzem jednego oesu. Czy to tak trudno pojąć?
Koleś jest bucem, ale jest w polsce najszybszy, a jedyny który jest w stanie go klepnąć to Kajetan i mam nadzieję, że tak się stanie.
Ciekawe , że świętej pamięci Colin dzwonił nagminnie i jakoś nikt mu tego za złe nie miał.
Jeszcze raz zaznaczam, że nie estem fanem Kuziego, ale gadanie, że o nie potrafi jeździć to po poprostu nieobietywność lub też słaba znajomość specyfiki rajdów. Jesli dla kogoś Barbórka jest wymiernikiem tego kto jest szybki, to jest po prostu laikiem.k-mart - Wto 11 Gru, 2007 Maciek Lubiak szybko dziala, czasem jest nieobliczalny i nawet wygadany
Jak oceniasz jego szanse Mareczku?? LOL