ja tam sie w tą gadke wplątywać nie będe ale
Mimo że nei darze PiS sympatią to adam troche przeginasz z tym wyzywaniem ...
Cytat:
Raczej prostakiem
troszeczke za ostro sie robi.
Dzik to szmata ( k.ure.wa nie moge ) eM to prostak
bez obelg ... bo polecą głowy a anjas zamknie plate !!
Spokojnie, spokojnie,
Nikogo nie nazwałem prostakiem... Michal przeczytaj co napisam... Em..
Czy jak to tamto owamto to jestem przestępcą...
a jak napisałem że raczej prostekiem ... w założeniu ze spełniona zastała by przesłanaka....
Zeby nie było wątpliwość ... nie uważam Em'a za Prostaka.PiTT - Śro 31 Gru, 2008 heheh
właśnie chciałem to powiedzieć
Vłodziu vs Dzik
206 Gti vs eM
jakbym miał obstawiać to Vłodziu rozwala towarzystwo z półobrotu
206 Gti - Pią 02 Sty, 2009 Rozumiem, że jesteś bezsilny w dalszej dyskusji EM. rozumiem...
Proszę tylko na koniec wytłumacz mi logikę pytania kaczyńskiego na antenie .. no JAK BY MOGŁO być Inaczej RADIA MARYJA
Czy jesteś za wprowadzeniem euro w 2012 roku czy dopiero jak Polska zrówna sie poziomem rozwoju z krajami Uni? *
A : TAK B: NIE
* Parafraza nie znam dokładnego cytatu... tego znanego polskiego myśliciela.M - Pią 16 Sty, 2009
206 Gti napisał/a:
Rozumiem, że jesteś bezsilny w dalszej dyskusji EM. rozumiem...
Proszę tylko na koniec wytłumacz mi logikę pytania kaczyńskiego na antenie .. no JAK BY MOGŁO być Inaczej RADIA MARYJA
Czy jesteś za wprowadzeniem euro w 2012 roku czy dopiero jak Polska zrówna sie poziomem rozwoju z krajami Uni? *
A : TAK B: NIE
* Parafraza nie znam dokładnego cytatu... tego znanego polskiego myśliciela.
Tak moja bezsilność to moja nieobecność. NIestety dalej wypisujesz [*słowa z którymi się nie zgadzam] z ktorymi nie sposób polemizować. POzostaje mi uszanować twoje zdanie.
Tak mam do żydow bardzo wiele, jak i do Niemcow oraz Bułgarów.
Czy moge mieć czy tylko przez to ze kogos nie lubie jestem juz przestepcą?
Przestepca oczywiscie nie, ale piszac o "niemieckiej kurvie" rownasz sie z roznymi bojowkarzami, o ktorych tu wielokrotnie wspominano, a ktorzy dysponuja jedynie sila miesni, wiec z latwoscia podchwytuja hasla milosci do ojczyzny i slepo brna w nienawisc do wysztkiego i wszystkich. Mozesz miec wrazenie, ze wszyscy na tym forum na ciebie wskakuja. Mozesz miec wrazenie, ze sa omamieni liberalna propaganda TVNu i onetu, ale swoimi wypowiedziami sam prowokujesz takie podejscie do wlasnej osoby.
W wielu kwestiach sie z toba zgodze, wiele wypowiedzi czytam z ciekawoscia, dlatego bardzo mnie dziwia zdania typu "nie lubie Zydow, Niemcow i Bulgarow". Kogos konkretnego nie lubisz??
Dno wedlug mnie dno...
Oczywiście PS dobrze zauważyłeś, moja odpowiedź była oczywiście ironiczna.
Mam wielu znajomych Polaków z pochodzenia żydów, niemców także.
Niektorzy to szmaty a niektorych do rany przyłóż, jak w spoleczenstwie.
Myśląc o niemieckich k... mam na mysli okupanta,nazistów,oprawców.
DO Żydów jako do ogółu ludzi nic nie mam bo jak mozna stosować odpowiedzialność grupową. Denerwuje konkretne ruchy,środowiska osoby, mysle ze nie tylko mnie.
Po drugiej stronie tej dyskusji jest fakt ze jest to wrecz ewenement, ze poruszanie tego tematu to wrecz tabu i od razu pojawia się pytanie "masz cos do zydow?" - dosc agresywne stad ironiczna odpowiedź.nox - Pią 16 Sty, 2009 M - Pią 16 Sty, 2009 DObra wkleje jeszcze raz bo moglo zaginąć w potoku:
ZAJEBISTY,
wszystko czego nie bylo, mmsy - zdjecia, dzwieki, wizytowki, i nawet lokalizacja, copy paste zajebiste, mocne potrzasniecie -> wyskakuje okienko "undo?", poziome widoki do wszystkich aplikacji i szeroka klawiatura po obroceniu wszedzie, safari obsluguje tez pliki jakies tam audio i filmiki na stronach, poulepszane aplikacje ..., ...., ...., ...., ....., polecam Anonymous - Wto 23 Cze, 2009 aha!! no i najlepsze - wyszukiwarki w ipodzie, mailu i innych kluczowych programach - i ogolna wyszukiwarka przez calego iphona taka zajebista jak na kompach MACa spotlight - blyskawiczna, znajdzie wszystkie pliki we wszystkich programach, w mailach, notatkach, kontaktach, wszystko.Cartoon - Wto 23 Cze, 2009 Ale ta wersja nie współgra dobrze z pocztami korporacyjnymi
Na poprzedniej nie było problemu, żeby zsynchronizować pocztę, teraz niestety się nie da...Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 u mnie wszystko bangladzik - Śro 24 Cze, 2009
JIMEK napisał/a:
wszystko czego nie bylo, mmsy - zdjecia, dzwieki, wizytowki, i nawet lokalizacja, copy paste zajebiste, mocne potrzasniecie -> wyskakuje okienko "undo?", poziome widoki do wszystkich aplikacji i szeroka klawiatura po obroceniu wszedzie, safari obsluguje tez pliki jakies tam audio i filmiki na stronach, poulepszane aplikacje ..., ...., ...., ...., ....., polecam
Jak widaz zasada wersji 3.0 softu sie sprawdza za kazdym prawie razem
Gratulacje, w koncu mozna zrobic na nim to co na telefonie za 99PLN bez promocji
A czy udostepnili w koncu przestrzez dla uzytkownika? Tzn czy moge cos sciagnac przez safari i wyslac BT to komputera?