wszytko w rekach Adama, auto juz u niego stoi, ale jest zaaaaj***y roboty i niestety nic nie obiecuje Marek23 - Śro 19 Wrz, 2007 Nie załamuj mnie... Musisz, mi też clio wybrzydza, ale staram się. Daj znać, co i jak...Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007
Marek23 napisał/a:
Nie załamuj mnie... Musisz, mi też clio wybrzydza, ale staram się. Daj znać, co i jak...
spoko spoko nie zalamuje sie,ale szkoda mi wczorajszego RS'a bo zapoiwadało sie ciekawie, nie chciało mi sie jechac, bo była paskudna pogoda, ale jak zobaczylem rysunki prob o 18 30 powiedzialem: "... kasiu jedziemy ..." . Tak czy siak i tak jestem z niego bardzo dumny, bo to była kwestia czasu i jak juz wspomnialem dobrze, ze wczoraj to sie stało Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 bedzie ktos jutro?
ja na 88% bede 106tką Maciek - Pon 24 Wrz, 2007 faaaaak jakbym wiedział wcześniej to bym sie zamienił w robocie... Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007
Maciek napisał/a:
faaaaak jakbym wiedział wcześniej to bym sie zamienił w robocie...
Maciek nooooooo
szkoda,ze wczesniej nie napisałem
teraz RSy sa co tydzien (raz treningowo - raz punktowo)Maciek - Pon 24 Wrz, 2007 teraz się przygotuje i bedzie można coś postrzelać Anonymous - Wto 25 Wrz, 2007 wlasnie wrocilismy z Kasia
106rallye super
SL1 - mocno zapoznawczo i czas niespecjalny, ale było miło - potwornie szybko w porównaniu z Aksem sie wkreca i zaraz na zegarach 7200rmp i zmiana i bach, nawet 3 zapiąłem na 1 prostej :546: - cos ze skrzynka chyba jest dłubniete :566:
SL2 - juz lepiej i czas ciut lepszy, ale nadal słaby, nie ogarniam jeszcze auta...
SL3 - potworne fajny,ale i jeszcze bardzej dziurawy, momentami czulismy sie jak pileczka kałczukowa i słabo nawrócilismy i jeszcze wyslizgneła mi sie kiera z reki na nawrotce
SL4 - kasia byla juz ma maksa zmeczona i smutna i poszełem po bandzie kazdy skret na rekawie i takiego banana u kasi na buzi to dawno nie widzialem
Ogolnie AUTO super ja ciut gorzej, ale mocno treningowo i zapoznawczo pojechalismy - czekam na cos mniej dziurawego :562:Anonymous - Pią 05 Paź, 2007 NIGGGGGGGGA w białych skarpetkach
z terningowego Wspomnienie :567:
W najbliższy wtorek 09-10-2007 odbędzie się III Rally Sprint o Puchar Centrum Hurtowo Detaliczne Stadion. Wszystkich serdecznie zapraszamy.
Przewidujemy 4 próby na zamkniętych i wydzielonych placach.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:00 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00
Będę jak Tommy Lee Jones w Ściganym Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 ktoś się dzis wybiera?
ja bede Anonymous - Śro 10 Paź, 2007 no i po nastepnym RSie
popełniłem kilka błedów miedzy innymi zbyt szybki wjazd w zakret, zbyt pozne odhamowanie, zbyt nerwowo w zakretach i 2 razy zablokował nam sie gaz i nie moglem go odblokowac, ale po 2 próbie zdjalem nakladke i było juz lepiej. Ostatnia proba juz dosc poprawinie ale za kole dupsko nam uciekło i jechalismy w kontrolowanym pozlizgu czytaj driftowalismy
ale ogolnie kolejny start, kolejna nauka i widze malutki postepy w swoich poczynaniach w nowym nabytku
pzdr dla kibicujacego barto :556:Marek23 - Śro 10 Paź, 2007 Może zrób sobie raz taki eksperyment i pojedź bardzo spokojnie, wcześnie hamując i wogóle jadąc z uczuciem jakby było za wolno i za spokojnie. Ja wiem, że to nie tor i że jest tylko jedno okrążenie zapoznawcze, ale spróbuj i porównaj czasy. Ogólnie dobrze, że kończysz imprezy, a nie dzwonisz...Anonymous - Śro 10 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Ogólnie dobrze, że kończysz imprezy, a nie dzwonisz...
Narazie za kazdym razem na mecie na RSie no poza tym jak półosi w AKsie odmówiła posłuszeństwa .... ale na RSie nie ma gdzie wydzwonic w sumie u nas ...
ucze sie na kazdym sprincie czegos "nowego"grzech - Czw 11 Paź, 2007 Marcel , wracam na weekend do wawy, moze skoczymy na zeran jak nie bedzie mokro (mam tylko slicki) ?Anonymous - Nie 14 Paź, 2007
grzech napisał/a:
Marcel , wracam na weekend do wawy, moze skoczymy na zeran jak nie bedzie mokro (mam tylko slicki) ?