dzik - Pon 16 Kwi, 2007 Kondziu, sprawa prosta, jesli chcesz osiagi i ciagnie Cie w kierunku czegos jak bejca serii 5 to szukasz 540i. Przykra sprawa, ale zloila mi cliacza taka sztuka :562:
Inna sprawa ze pewnie w tym czasie przepalila moj miesieczny zapas paliwa.Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007 dziku dobrze gadasz
jak drogo wychodzi eksploatacja takiej bmw i jak sa awaryjne tak z ciekawosci jak ktos ma wiedzie prosze o info Vlodarsky - Wto 17 Kwi, 2007 to ja proponuje zmienić nazwę stronki na BIŁEMDABLIUPAŁER.PL bo tu nagle się okazuje, że każdy by przytulił BMW...KonradMK - Wto 17 Kwi, 2007 Seat mi się kojarzy z dresiarzami i nie podoba mi się zupełnie a hania stara jak babci kapcie. Em ma rację, sam nie wiem czego chcę. Generalnie mój problem polega nie tyle na braku pomysłu na auto co na braku pieniędzy bo stara bejca pojeździ kilka lat a stara honda niekoniecznie, z kolei coś nowszego będzie droższe więc z dziadowskim silnikiem i tak to właśnie się przedstawia
niestety panowie tak to jest, nie stać nas na zajebiście szybkie i drogie auta więc mamy (mieliśmy ) hothatche ale tak na dobrą sprawę gdyby każdy miał siano to by sobie bejcę kupił a małego siurka o mocy 200KM wyciągałby tylko na weekendy.
[ Dodano: Wto 17 Kwi, 2007 ]
jakaś lipa, to nie jest przecież '89...Michał - Wto 17 Kwi, 2007
Cytat:
niestety panowie tak to jest, nie stać nas na zajebiście szybkie i drogie auta więc mamy (mieliśmy ) hothatche ale tak na dobrą sprawę gdyby każdy miał siano to by sobie bejcę kupił a małego siurka o mocy 200KM wyciągałby tylko na weekendy.
cieawke , nie generalizuj. Bo ja bjcy to sobie napewno nie kupie.
Lexus gs 430h to jest to. Silnik hubrydyowy a chodzi a jak bejowe v8 i mniej pali.M - Wto 17 Kwi, 2007 Konrad stara honda bedzie dluzej jezdzic niz stare bmw... przynajmniej ta z lat 90'tych
Pozatym, czemu bez sensu jest polaryzacja typu: albo bejca albo jakies stare gowno jest bardzo wiele fajnych dupowozów gdybyś chcial sie pozegnac z hatchami.
Chyba Konrad kupimy Ci kapelusz na nastepny spot Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007 eM wlasnie mialem to napisac ze honda dluzej pojedzi niz bmw
ale wszytsko zalezy od sztuki jaka sie kupi KonradMK - Wto 17 Kwi, 2007 no tak ale gdybym miał kupić auto 97-2000 to wolałbym coś co w salonie kosztowało 140 tys a nie 60...M - Wto 17 Kwi, 2007 KOnrad... hatch czy dupowóz? Odpowiedz teraz k-mart - Wto 17 Kwi, 2007 bardzo wlasciwe zapytanie KonradMK - Wto 17 Kwi, 2007 pytanie brzmi: bejca czy hothatch? a czy bejca 330d to nie hothatch?strick - Wto 17 Kwi, 2007
eM napisał/a:
Konrad stara honda bedzie dluzej jezdzic niz stare bmw...
Stary zobacz moje bmw, rdzy na tym prawie wogóle nie ma, przebiego ponad 600k, ma gaz, a jeszcze jeździ i to nie źle! Ostanio ciągneła przyczepe z 8 oknami, bagaznik zawalony maltą, a w środku 4 osoby i jechała bez problemu! A to jest auto z 1986 roku!KonradMK - Wto 17 Kwi, 2007 http://translate.google.c...n&hl=en&ie=UTF8
czy kondzio zaczyna myśleć realistycznie?k-mart - Wto 17 Kwi, 2007
KonradMK napisał/a:
bejca 330d to nie hothatch?
sa wersje 330cd czyli koupeta a nawet ostatnio widzialem w 330cd kabRYJO M - Wto 17 Kwi, 2007 bejca to nie hothatch... bejca to bejca