Biorę RC x 2 plus pasy x 2CHRZANEK - Pon 12 Lis, 2007
My master Młody Papież - Pon 12 Lis, 2007 Sax, dobry wybór :564:kubas - Pon 12 Lis, 2007 tak saxorulez to sa ceny po rabacie. ja jednak tez biore jednego rc i chyba pasy mi - Pon 12 Lis, 2007 a na mocowania rabat będzie? Czy osoba się kontaktująca mogłaby spytać gościa o cenę obszycia na nowy starego speeda2 (no bo jak to - jeden niebieski, drugi czarny?)
...no i co - pomógł dla Dżona chyba, nie? :564:kubas - Pon 12 Lis, 2007 ok dobra mi zaraz wypisze maila Stacho - Pon 12 Lis, 2007 żebym miał teraz kasiore to bym zakupił do swojego clio ale narazie susza w portwelukubas - Pon 12 Lis, 2007 do konca listopada bedziemy czekac. Takze nie masz zbyt duzo czasu ale jednak troche masz. Popros mikolaja zeby ci pod choinke przyniosl Stacho - Pon 12 Lis, 2007 W końcu jakie ceny wyjdą za kubły ?
kubas - Pon 12 Lis, 2007 ejj 10 raz nie bede pisal bylo strone wczesniej a wczesniej na 7 stronie.Stacho - Pon 12 Lis, 2007 Okej poszukam;) może znajdeOSKAR - Pon 12 Lis, 2007 panowie jesli mozna to ja tez bym uderzyl w foteliki.
nie znam sie wogole na nich i nie wiem jak i co.
ale skoro moj guru(czytaj łukasz)bierze RC i pasy to chyba to jest dobry wybor.
tylko u mnie maly problem z kaska bedzie w grudniu.
edit:wiec mam pytanie jak jest z rozliczeniem???kubas - Pon 12 Lis, 2007 Z rozliczeniem tak kase wplacamy kolo 3 grudnia. Oskar a wymiary sobie sprawdziles z tabelka ? Zeby sie potem nie okazalo ze bedzie za maly lub za duzy Jesli nie masz moliwosci przymierzenia sie to chociaz tak sobie pomierz OSKAR - Pon 12 Lis, 2007 spoko kubus,
ale co i jak mam zmierzyc???
bo ja to kulawy jestem na maxa.