To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

PiTT - Wto 21 Lis, 2006

jak pech to pech
już miałem zamówione praktycznie nowe Avony zimowe i się okazało że jedna opona jest uszkodzona a dostępność w sklepie zerowa, więc zrezygnowałem
Na szczęście sprzedawca okazał się uczciwy i nie było najmniejszego problemu z oddaniem pieniędzy
Teraz czekam na Semperity Sport Gripy, więc na złe nie wyszło ;)
Próbowałem się skontaktować ze sprzedawcą tych fabrycznych 16" od Sporta, ale nie ma kontaktu :/

Loko - Wto 21 Lis, 2006

A ty dalej na letnich jezdzisz kamikadze :D , ja dziś na zimówkach mieliłem jeszcze na dwójce.
szymlorek - Wto 21 Lis, 2006

U mnie sucho i ciepło jak na złość jak już zimowki założone od ponad tygodnia a wcześniej jak na letnich stałem to śnieg padał :(
PiTT - Wto 21 Lis, 2006

pogoda jest jeszcze ok. więc smigam na letnich :)
co zrobić jak nie mam szczęścia do zakupów, w tamtym roku już pod koniec października na zimówkach jeździłem

grzech - Wto 21 Lis, 2006

Loko napisał/a:
A ty dalej na letnich jezdzisz kamikadze :D , ja dziś na zimówkach mieliłem jeszcze na dwójce.

w wawce w dzien jest powyzej 10, wiec letnie calkiem niezle sobie radza.

Loko - Śro 22 Lis, 2006

Hmm no niby w krakowie też jest codziennie dość ciepło, po polu chodziłem dziś w samej bluzie bez kurtki. Ale jak jechałem rano koło 9 to przypierdoliło taką mgłą że nic nie było widać i do tego tak jak pisałem jeszcze na 2 biegu koła się ślizgały jak mocno dociskałem. Musiałem walczyć gazem zeby dalej jechać :D
k-mart - Śro 22 Lis, 2006

czy ktos ma jakas opinie na temat BARUM??? Chyba wlasnie jakies opony tej marki zapodam na zime do clio, mysle o wymiarze 195/50/15 lub 185/55/15
saxorulez - Śro 22 Lis, 2006

ja mam są słabe bardzo.. jeżdziłem przez chwilę i zupełnie tracą trakcję w zakrętach... bardzo szybko
Dariano - Śro 22 Lis, 2006

opony co mam teraz good year jakes vectory czy jakies gowno nie nadaja sie wogole nie wiem jak na nich zime przejezdze chyba ze na sniegu pokaza swoj pazur :DDDDD bo narazie to podlamany jestem ;)
k-mart - Śro 22 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
ja mam są słabe bardzo.. jeżdziłem przez chwilę i zupełnie tracą trakcję w zakrętach... bardzo szybko

hmm, to szkoda, bo moge nowe kupic bardzo tanio. W takim razie raczej przyjme cos uzywanego

Anonymous - Śro 22 Lis, 2006

PiTT a jakich dokladnie felg szukasz?? bo caly czas sie zastanawiam czy nie pozbyc sie Ozetek... moze bylbys ewentualnie zainteresowany?

K - Barum to szajs... serio... mialem okazje jezdzic Pugiem na tych oponach i na mokrym na wprost trzymaja fajnie, ale na zakretach juz jest lipa, dodatkowo mocno halasuja i szybko sie zdzieraja. Kumpel zafundowal sobie do Golfa Barumy i tez nie jest zadowolony.

Anonymous - Pią 24 Lis, 2006

mam w robocie na 2 skodach fabrycznie zalozone barumy.
napewno zuzywaja sie hiper szybko.
ja do swojego zakladam fulde. jest ok cenowo i jakosciowo.
w necie nowa 185/55/14 zimowa mozna kolo 200zl wyrwac.
lato 195/40/16 300zl.
sa naprawde ok.

PiTT - Pią 24 Lis, 2006

już nic nie piszę
2 raz sprzedawca dał dupy!
nie będę miał tych opon bo podobno zginęły przed wysyłką :554:
jezdze dalej na letnich i jak tak dalej pojdzie to cala zime przejezdze
co za ludzie, wplacam kase na konto a po kilku dniach okazuje sie za albo jedna opona sie uszkodzila albo ukradli :561:

saxorulez - Pią 24 Lis, 2006

co to za firma?
PiTT - Pią 24 Lis, 2006

Krzak Sp. z o. o.