Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Renault Megane II RS '07
Anonymous - Pon 18 Mar, 2013 mi tam każde auto pali 20% ponad normę roj - Pon 18 Mar, 2013 no właśnie. są korki i korki.
ja jak jadę z pracy to wg. gps mam średnią ok. 30 km/h samej jazdy a z postojami ok. 20 km/h i tak 9,5 km robisz w niecałe 30 minut. dla mnie to własnie jazda w korkach po mieście a nie to, że czasem muszę zwolnić bo ktoś blokuje lewy pas GeKo - Wto 19 Mar, 2013 Bartowy spritmonitor to mówił nawet coś o wynikach na poziomie 8litrów jak kiedyś sprawdzałem, ale 16 tez mozna Anonymous - Wto 19 Mar, 2013
roj napisał/a:
no właśnie. są korki i korki.
ja jak jadę z pracy to wg. gps mam średnią ok. 30 km/h samej jazdy a z postojami ok. 20 km/h i tak 9,5 km robisz w niecałe 30 minut. dla mnie to własnie jazda w korkach po mieście a nie to, że czasem muszę zwolnić bo ktoś blokuje lewy pas
Kup se skutra albo motura i po problemieBart - Wto 19 Mar, 2013
GeKo napisał/a:
Bartowy spritmonitor to mówił nawet coś o wynikach na poziomie 8litrów jak kiedyś sprawdzałem, ale 16 tez mozna
jestem tuu
26 samochodów, średnia z wszystkich 9.37l
2 jeżdżą na LPG: 11.01l
Rekordzista ma średnią 7.99 (z ponad 42000km), ale jeździ tylko w trasach.
czy nie miał wcześniej obklejonej maski folią karbonową?
Mial Shymek - Wto 19 Mar, 2013 Dużo chce za auto... patrząc na srednią rynkową na poziomie 25 tys
A co to za wersja Interlagos??!
P.S. Średnie spalanie z zakorkowanego Gdańska miałem mniejsze niż te 9,5 - spokojnie można zejść do 8.Muzykant - Wto 19 Mar, 2013 No pokaz mi gdzie chodza RSki po 25 tysiecy??Shymek - Wto 19 Mar, 2013 http://otomoto.pl/renault...-C28245822.html
P.S. Oczywiście ja uważam że to bdb cena za zadbane i bezwypadkowe auto - na rynko po prostu jest w uj ulepów z ceną mocno zaniżoną Muzykant - Wto 19 Mar, 2013 Drogi sherlocku, szkoda ze to co podlinkowales jest ponad 3 lata starsze Shymek - Wto 19 Mar, 2013 Pytałęś się o RSa w cenie 25 a nie o auto z tego samego rocznika Udowodniłem Ci tylko że są - ale nie o to mi chodzi, nie zrozumiałeś kolego aluzji
Chodziło mi o to iż te wszystkie rynkowe z ceną poniżej 25 tysi to ULEPY powypadkowe sprzedawace w cenie złomu. Taki sport jak Twojego kolegi z Francji czy Niemiec (zadbany i bezwypadkowy) wart jest conajmniej 40tys zł + opłaty
P.S. Poporsze o fotki spod maski i całego wnętrza - kolega akurat szuka autka Muzykant - Wto 19 Mar, 2013 Mamy taki a nie inny kraj, nie wroze mu niestety szybkiej sprzedazy, a szkoda bo sztuka naprawde doinwestowana i zadbana.
90% HH w naszym kraju ma mega niskie ceny, kiedy szukalem X Vts'a na ebayu, ceny wychodzily sporo wyzsze niz u nas w kraju...Michał - Wto 19 Mar, 2013 Muzykant - kolega mieszka może gdzieś na woli/bemowie ?anjas - Wto 19 Mar, 2013
Michał napisał/a:
Muzykant - kolega mieszka może gdzieś na woli/bemowie ?
chcesz podpierniczyć kołpaki? Muzykant - Wto 19 Mar, 2013
Michał napisał/a:
Muzykant - kolega mieszka może gdzieś na woli/bemowie ?