Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - R888 205/50/15 na dobicie
Miniac - Śro 06 Mar, 2013 O masz. Nie mam więcej R'osemek', więc Anjasowi wyślę te 3 'końcówki', a Czesiowi coś gratis ode mnie by się przypadkiem nie rozmnażał roj - Śro 06 Mar, 2013 trzy z odbiorem osobistym a trzy kurierem z przedpłatą Anonymous - Śro 06 Mar, 2013
anjas napisał/a:
Czesiu, zastanawiam się po co pierdzielisz takie farmazony. Po chooy ktoś by Ci usuwał posty?
Właśnie też się zastanawiam , ale dobra . Koniec spiny z mojej strony . Twój post jest widoczny jako pierwszy więc , prawo pierwokupu przypada tobie . Nie mam zamiaru już się awanturować . Głupio wyszło nie wiem może uroiłem sobie tego postaM - Śro 06 Mar, 2013 Niema nic w logach, pisze to z "reka na sercu" widicznie Ci sie Mateusz nie wyslalo. Brak szczescia zdarza sie kazdemu.Miniac - Śro 06 Mar, 2013
Czesio napisał/a:
Głupio wyszło nie wiem może uroiłem sobie tego posta
Ależ skąd. Ja mam Twój post/pw/sms/mail i nagranie... o kurna idzie telex, a telefox biega pod oknem
Odpowiedz proszę na moje dotyczące wysyłki. Anonymous - Śro 06 Mar, 2013
M napisał/a:
Niema nic w logach, pisze to z "reka na sercu" widicznie Ci sie Mateusz nie wyslalo. Brak szczescia zdarza sie kazdemu.
Dlatego odpuszczam i przepraszam za dymanjas - Śro 06 Mar, 2013
Czesio napisał/a:
widoczny jako pierwszy więc , prawo pierwokupu przypada tobie
dziekuję, kamień spadł mi z sercaJakarti - Śro 06 Mar, 2013 jak nogi?! stopy?! anjas - Śro 06 Mar, 2013 stopy dziś spadły Anonymous - Śro 06 Mar, 2013 Czy R888-gate jeszcze trzyma wyjaśniać czy wszystko jasne?Jakarti - Śro 06 Mar, 2013
Anjas napisał/a:
stopy dziś spadły
slyszalem, ze dosc powaznie...
anjas - Śro 06 Mar, 2013 się ktoś kropnął, ale komunikat poszedł OK Jakarti - Śro 06 Mar, 2013 no wiem przeciez Kenet - Śro 06 Mar, 2013 To jak anjas nie chce i Czesio spasował to wygrywam ja? anjas - Śro 06 Mar, 2013
Kenet napisał/a:
To jak anjas nie chce i Czesio spasował to wygrywam ja?
musisz napisać, że byłeś pierwszy, tylko Twojego posta ktoś usunął (w domyśle zły admin, oszust jebanany).