heheh, aż się prosisz o sprawienie Ci przykrości...
mogę za to napisać że na nowym sprzęcie nawet Twoje szlagiery w stylu vintage brzmią jak śpiew aniołów martin.h - Pią 28 Gru, 2012 Masz napęd dyskietek? PiTT - Pią 28 Gru, 2012 a co chcesz pożyczyć?
podaj adres to wyślę Ci za friko PiTT - Pią 28 Gru, 2012 sprawdziłem te quadrale, to jakiś starszy model, ogólnie żadna okazja bo znalazłem w archiwum allegro aukcję z 2008r. jak ktoś wystawiał za 500zł. za komplet
swoją drogą sprawiłbym sobie nowe fronty... pytanie tylko czym warto się zainteresować?
nie jestem audiofilem, po prostu mają czysto grać z onkyo TX-NR5010
może ktoś coś ma na zbyciu poza Majkiem? anjas - Pią 28 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
mają czysto grać z onkyo TX-NR5010
qrva, to 10 tysi kosztuje... w życiu nie wydałbym pół pensji na amplituner! PiTT - Pią 28 Gru, 2012 HA!
był pod choinką, więc nie wypadało odmówić prezentu od Mikołaja anjas - Pią 28 Gru, 2012 musiałeś być bardzo grzeczny PiTT - Pią 28 Gru, 2012
anjas napisał/a:
musiałeś być bardzo grzeczny
przez cały rok tylko kanapki ze sreberka były grane... PiTT - Pią 28 Gru, 2012 fajne jest to, że każdy użył google i wyszukał cenę w 5 sek PiTT - Pią 28 Gru, 2012 ale już tak poważnie, słyszałem że takie fronty robią robotę
Jamo S 606
coś porównywalnego ktoś może polecić?
oczywiście pod ampli Unitry Mrozu - Pią 28 Gru, 2012 o jamo S606 też bardzo dużo dobrego słyszałem, ale w końcu wybrałem Maudio. mają mniejsze basówki, ale w moim przypadku nadrabia to subwoofer. Nie wiem w jakiej wielkości pomieszczeniu ma to u Ciebie grać, ale w moim przypadku głośniki w małym mieszkaniu nie mogą się dobrze rozkręcić.M - Pią 28 Gru, 2012 Wiem w jakim kierunku to zmierza http://highfidelity.pl/@main-748martin.h - Pią 28 Gru, 2012 Czasem przy zakupie warto sobie zadać pytanie co to ma grać bo może się okazać, że ilość tranzystorów czy kanałów wyjściowych to przerost formy nad treścią i zestaw za 20% ceny będzie grał wystarczzjąco i spełniał nasze wymagania w 120% PiTT - Pią 28 Gru, 2012 otóż to, nie ma sensu kupować najwyższego modelu wzmacniacza jak są choojowe głośniki
dlatego te Jamo są podobno opytmalne w budżetowych sprzętach, podobno, ale wiadomo że każdy swoje chwali