Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] OPEL ASTRA 2001 rok , 99k km
Bart - Pią 28 Gru, 2012 spoko, na razie stoi w garażu, wczesną wiosną wystawię go na sprzedażJakarti - Sob 26 Sty, 2013 auto w koncu wystawione na otomoto: 6000zł.
dla hh: dogadamy się.. znajac zycie pojdzie za troche ponad polowe powyzszego wiec zapraszam dzik - Sob 26 Sty, 2013 Moja stoi na Allegro za 3500, zero telefonów
A ładniejsza od twojej Jakarti - Nie 27 Sty, 2013 Hehe niezle..
musze poczekac z promo keszcze bo dziadek pomysli,ze wnuczek kombinuje Jakarti - Pon 04 Mar, 2013 poszła za 3200 na giełdzie
Czesiu - miałbys mega bolid do zagazowania i jezdzenia kiljometrów..Rasputin - Pon 04 Mar, 2013 To dziadek nieźle zszedł z ceny Jakarti - Pon 04 Mar, 2013
Rasputin napisał/a:
To dziadek nieźle zszedł z ceny
takie ceny na rynku samojazdów.. mowilem ze chcemy sprzedac a nie zarabiac na tym Anonymous - Pon 04 Mar, 2013 Mam lagunę w dizlu ! po co mi 3 auto ? Kenet - Pon 04 Mar, 2013 Każdy bogol musi mieć Astrę Jakarti - Pon 04 Mar, 2013
Cytat:
Mam lagunę w dizlu ! po co mi 3 auto ?
cierpliwosci... dzik - Wto 05 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
poszła za 3200 na giełdzie
Czesiu - miałbys mega bolid do zagazowania i jezdzenia kiljometrów..
Jakiej giełdzie?
Naszej nikt nie potrafi docenić.
Mega poprawny politycznie samochód, w pełni sprawny i naprawialny za grosze.Jakarti - Wto 05 Mar, 2013
dzik napisał/a:
Naszej nikt nie potrafi docenić.
Mega poprawny politycznie samochód, w pełni sprawny i naprawialny za grosze.
co?! co Ty córkę za mąż wydajesz, że takie dyrdymały wypisujesz?
giełda na żeraniu. samochód kupiony od ręki.Walle - Wto 05 Mar, 2013 8 ------>3,2
konkret....Jakarti - Wto 05 Mar, 2013
Walle napisał/a:
8 ------>3,2
hehe,
od poczatku mowilem, ze to cena z dupy ale nie bylo nic do stracenia.
8 wynikalo z tego, ze widzialem identyczna fure na allegro za 6000 wiec z miejsca moglem te dwa opuscic. zycie zweryfikowało plany co przyklad dzikowozu pokazuje najdobitniej
jaki sens trzymac wysoką cene jak nikt tego i tak nie kupi..dzik - Wto 05 Mar, 2013 ma to sens, potencjalny kupujący nie wie co to jest internet