Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Wielka wyprzedaż garażowa(Saxo, Clio i inne uniwersalne)
kubas - Sob 27 Paź, 2012 Rozważ moją propozycję na cromodorki siema siema - Sob 27 Paź, 2012
kubas napisał/a:
Rozważ moją propozycję na cromodorki siema
I tak dostałeś specjal prajs Jak się nie sprzedadzą to będę myślał o zaproponowanym przez Ciebie rozwiązaniu Mrozu - Sob 27 Paź, 2012 Te stalówki to takie jak pucharowe? jeśli tak to biorę siema - Sob 27 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
Te stalówki to takie jak pucharowe? jeśli tak to biorę
Jak dla mnie to tak. Lekkie w zły człowiek Wiem jednak, że eksperci rozróżniają kilka wersji tych felg i powiedzą, że pewnie to pucharówką nie jest, bo ma oczka okrągłe Bart - Sob 27 Paź, 2012 trzeba by Kubasa spytać, ponoć 98% pucharówek w kraju przeszło przez jego ręce.jarek-malopolska - Nie 28 Paź, 2012 Stf - Nie 28 Paź, 2012 boczne mocowanie Sabelta FIA jeden zestaw proszę odłóż dla mnie. od razu będzie okazja coby w końcu przywieźć Ci Twoje springi na tył Kenet - Nie 28 Paź, 2012 Jak Stefan bierze jeden zestaw, to ja poproszę drugi siema - Nie 28 Paź, 2012 SOLD!
Springi do GAZa mam do sprzedania w takim razie Beton 600lbs, długie na 8 cali chyba.Stf - Nie 28 Paź, 2012 one nie tylko GAZA obsługują. każdy gwint z osobną sprężyną. dobrze gdy jest dolna podstawka - ale nie koniecznie - u mnie siedziały na seryjnych gumach na 1 imprezie i było ok.rasta - Nie 28 Paź, 2012 siema, daj foto tych stringow Stf - Nie 28 Paź, 2012 u mnie są.rasta - Nie 28 Paź, 2012 To jest przód? Podejdzie pod średnio starego bila?
Zrób foto.siema - Nie 28 Paź, 2012 Stf ma u siebie tył, ale przód też mam. Niestety fotek aktualnie brak, zorganizuję coś na dniach jak odkopię je w garażu.rasta - Nie 28 Paź, 2012 Tył mnie nie interesuje