Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
GeKo - Pon 03 Wrz, 2012
martin.h napisał/a:
Ja pie.dole, za tyle to na Śląsku kupujesz dom i jeszcze na dobry samochód zostanie
Trochę przesadziłeś, na styk na działkę i dom 120-140m, ale to i tak spora różnica. Na Mazurach starczy jeszcze na furę Anonymous - Pon 03 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
Mazurach starczy jeszcze na furę
Kupujesz sobie piękny stary dom gdzieś na wsi , blisko lasu , wśród szutrowych ścieżek , blisko małego jeziorka . Piękna sprawa M - Pon 03 Wrz, 2012 I zostaje jeszcze na celikę! Anonymous - Pon 03 Wrz, 2012 i to GT4 !pP - Pon 03 Wrz, 2012
Cartoon napisał/a:
Jak chcesz dojeżdżać do pracy godzinę w jedną stronę to kupisz za 120k pln...
ja dojeżdzam teraz 1h do pracy w wawie a mieszkam koło Ciebie, nie ma regułyCartoon - Pon 03 Wrz, 2012 zmień pracę Vlodarsky - Pon 03 Wrz, 2012 albo się przeprowadź pP - Pon 03 Wrz, 2012 chciałbym zeby mnie było teraz stać czy to na zmianę pracy czy to ba na zmianę mieszkania..
za to tereny do biegania mam miód malina. i somsiad nieupierdliwy
Vlodarsky - Pon 03 Wrz, 2012
pP napisał/a:
za to tereny do biegania mam miód malina. i somsiad nieupierdliwy
Zwyczajnie Cię unikam pP - Pon 03 Wrz, 2012 pisałem o tym z 2 pietra, jakbym na ciebie patrzyl to wieszVlodarsky - Pon 03 Wrz, 2012
Cytat:
pisałem o tym z 2 pietra, jakbym na ciebie patrzyl to wiesz
tylko tak mówisz pP - Pon 03 Wrz, 2012 nie moge kontynuować tej rozmowy dalej, jutro 1h jade do pracy takze musze isc spać
a tak w temacie to 3mam kciuki za szybka sprzedaż i ciesze sie ze mieszkania w sumie poszly w gore na bemowie co nie marek Vlodarsky - Pon 03 Wrz, 2012
pP napisał/a:
co nie marek
Mi to nie robi różnicy - ja w swoim doczekam śmierci Jakarti - Wto 04 Wrz, 2012
Czesio napisał/a:
Kupujesz sobie piękny stary dom gdzieś na wsi , blisko lasu , wśród szutrowych ścieżek , blisko małego jeziorka . Piękna sprawa
pewnie,
masz piękny dom, blisko las, szutrowe ścieżki, blisko małego jeziorka tylko pracy ni ma Vlodarsky - Wto 04 Wrz, 2012
Cytat:
pewnie,
masz piękny dom, blisko las, szutrowe ścieżki, blisko małego jeziorka tylko pracy ni ma