Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Jeep Grand Cherokee 5,2 + LPG
Kuner - Czw 28 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
20-22 po mieście.
Ale pada pytanie po jakim mieście? Miasto miastu nie równe.GeKo - Czw 28 Cze, 2012 Zgadza sie, aglomeracja śląska w okresie gdy o korkach słyszało się na CNN Mucha - Czw 28 Cze, 2012 poza tym cos masz chyba urwane od internetu bo to sporo za duże spalanie - 32 litery - masakra...Kuner - Pią 29 Cze, 2012
Mucha napisał/a:
poza tym cos masz chyba urwane od internetu bo to sporo za duże spalanie - 32 litery - masakra...
Ja stoję tylko korkach... na stałe spiete 4 łapy, klima pmpuje a j nie oszczędzam... Jak oszczędzałem to spalił 27 ale po co się meczyć Mucha - Pią 29 Cze, 2012 27 - tez sporo - ile to benzyny pali (serio 30 litrow?) nie chce mi sie wierzyc.
moje 3,8 pali 19 wahy (i tez klima, bez oszczedzania)- nie spodziewam sie az takiego skoku po 5,2... ale co ja sie znam - moze i tyle pali jozekrj - Sob 30 Cze, 2012 na lepszych wtryskach do urwania kilka litrów
valtek i jemu podobne to bardziej elektrozawór niż wtryskiwacz kaziu1985pn - Sob 30 Cze, 2012 jozekrj, hanki ostatnio się coś popsuły.jozekrj - Sob 30 Cze, 2012 no podobno tak , ale na razie za mało mam na swoich przejechane żeby coś więcej powiedziećŁukaszS3 - Nie 01 Lip, 2012 5.2 litra i 212 koni?! Jaco - Nie 01 Lip, 2012 Na trasie Cieszyn - Poznań spala cały bak paliwa czyli jakieś 70 litrów o ile dobrze pamiętam
Jedyny + jest taki, że z lawetą, czy bez jedzie tak samo Kuner - Nie 08 Lip, 2012 Sprzedany... co za ulga
Swoją drogą w piątek z lawetą, na której była rajdówka, wyszło że przy 170 km/h pali 66 litrów
można zamknąć temat tfu jeepa.Barejka - Nie 08 Lip, 2012 Kuner, to da rade pojechac 170??
Buja sie jak lodka no morzu, jechalismy takim z laweta po warczyburga kiedys i czy pedal wcisniety do polowy czy do oporu tak samo przyspiesza jesli mozna nazwac to przyspieszaniem nam sie udalo przy przyspieszaniu wejsc na 69litrow Kuner - Nie 08 Lip, 2012
Barejka napisał/a:
Kuner, to da rade pojechac 170??
Buja sie jak lodka no morzu, jechalismy takim z laweta po warczyburga kiedys i czy pedal wcisniety do polowy czy do oporu tak samo przyspiesza jesli mozna nazwac to przyspieszaniem nam sie udalo przy przyspieszaniu wejsc na 69litrow
Dało radę w piątek. Ogólne wrażenie jest takie, że auto nie czuło tej lawety wcale.