Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Czesci Clio sport 2001 r
Rasputin - Czw 14 Cze, 2012 Jeszcze nie ale karwa jestem jedynym który chce a nie może. Idę do ogródka zasadzić pietruchę Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012 Mam kompa od 182 komplet zamków do tego WuRC - Czw 14 Cze, 2012 Rezerwuję sanki (dopóki nie sprawdzę czy moje są uwalone), tylne lampy jak za dobry piniondz i w dobrym stanie, nadkole przednie prawe oraz rączkę uchylania fotela jakby była luzem Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012 Sanki ok odkładam,nadkole sprawdze czy jest całe i lampy tak samo, raczki kanapy tyl juz brak sprzedana chyba ze przednie WuRC - Czw 14 Cze, 2012 Przednia, 1 sztukę potrzebuję. Takie coś tylko granatowe:
http://allegro.pl/renault...2396157705.html
Sanki potwierdzę na dniach.roj - Czw 14 Cze, 2012
Grzesiek VTS napisał/a:
Sanki ok odkładam,nadkole sprawdze czy jest całe i lampy tak samo, raczki kanapy tyl juz brak sprzedana chyba ze przednie
ej ej, te rączki do przednich foteli to ja zaklepywałem! (minimum 2) Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012
roj napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
Sanki ok odkładam,nadkole sprawdze czy jest całe i lampy tak samo, raczki kanapy tyl juz brak sprzedana chyba ze przednie
ej ej, te rączki do przednich foteli to ja zaklepywałem! (minimum 2)
OK Rasputin - Czw 14 Cze, 2012
roj napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
W ASO są dostępnę i to z tego co pamiętam w dobrych cenach roj - Czw 14 Cze, 2012
Rasputin napisał/a:
W ASO są dostępnę i to z tego co pamiętam w dobrych cenach
120 pln za komplet (nie ma na sztuki) wypasik.. Rasputin - Czw 14 Cze, 2012 No to podrożały albo do ph1 tak jest. Ja kupiłem za ok 40zł sztuka.EmerytRs2 - Czw 14 Cze, 2012 co ze mną?
po ile będziesz cenił nadkola kompletne?? WuRC - Czw 14 Cze, 2012
Cytat:
Sanki potwierdzę na dniach.
Już mogę odpuścić rezerwację, bo załapałem się na podnośnik i to nie sanki się u mnie tłuką.
EmerytRs2 napisał/a:
po ile będziesz cenił nadkola kompletne?
Prawe przednie zaklepane A patrząc na zdjęcie to lewe nie istnieje.
roj napisał/a:
Miejcie litość - potomka mam w drodze, nie będę miał jak fotelika dać na tylną kanapę Grzesiek VTS - Czw 14 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
co ze mną?
po ile będziesz cenił nadkola kompletne??
LEWE I PRAWE 100 zl plus przesyłka.EmerytRs2 - Czw 14 Cze, 2012
WuRC napisał/a:
Miejcie litość - potomka mam w drodze, nie będę miał jak fotelika dać na tylną kanapę
spoko jak cos to Ci pożyczę z opcją zwrotu tylko kolor mam nine ten sam
Moża powiedzieć, że w polsce już 4 pokolenia będą jeździły tym autem
Grzesiek VTS napisał/a:
LEWE I PRAWE 100 zl plus przesyłka.
jeżeli mówisz o całym przodzie , to bdb cena !!
mnie bardziej interere to co w 1 poście.Janusz - Czw 14 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
Rasputin, widze marchewy śnią się po nocach
a czy moje marchewy juz walają się po układzie wydechowym ??