Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Ktokolwiek widział ktokolwiek wie, n tropie Clio
Loko - Pon 14 Maj, 2012
Janusz napisał/a:
odpuść sobie clio sporta... bo niedługo wszyscy będą nimi jeździć
podobno teraz zarabiasz jakąś grubą kasę wiec może kup odrazu m3
To jakieś pomówienia , jak widac stać mnie najwyżej na clio sporta GeKo - Pon 14 Maj, 2012 Loko, obejrzyj tego http://otomoto.pl/renault...-C23833007.htmlJanusz - Pon 14 Maj, 2012 znam tego gościa, i to clio chyba do końca zdrowe nie było ściągał je jakiś handlarzyna z Francji i sprzedawało sie dość długo tyle ze wtedy było na tym speedlinie tylko ze białym, potem kupił to obecny właściciel i on na pewno o to dbał jego brat tez ma clio sporta i tez do sprzedania tyle ze phIII cały czas stoi pod blokiem w którym pomieszkuje moja dziewczyna w krk siema - Pon 14 Maj, 2012
Yarko napisał/a:
siema napisał/a:
zaczął za mną chodzić
sprzedajesz clio ?
Nope. Clio jest za dobre
anjas napisał/a:
legas jest spoko. accord niestety za mały.
Mam kombiaka 2.0 165 kunia. Powolny, ale przyjemny w obyciu.
A jakie masz zdanie o sedanie w dieslu? Jakoś śmiesznie mało to pali, a wygląda na całkiem pakowne i w miarę zgrabne zarazem.Rasputin - Pon 14 Maj, 2012
Janusz napisał/a:
znam tego gościa, i to clio chyba do końca zdrowe nie było ściągał je jakiś handlarzyna z Francji i sprzedawało sie dość długo tyle ze wtedy było na tym speedlinie tylko ze białym, potem kupił to obecny właściciel i on na pewno o to dbał jego brat tez ma clio sporta i tez do sprzedania tyle ze phIII cały czas stoi pod blokiem w którym pomieszkuje moja dziewczyna w krk
Czy to o tym mowa:
A jego brata to ta?
Janusz - Pon 14 Maj, 2012 tak było coś na krc o tym opisywane GeKo - Pon 14 Maj, 2012 Dokładnie tak oba auta. Umówmy się że sporty które przyjechały z zza Odry i przez tatrzańskie pasmo to albo przyjaźniły się z lakiernikiem albo nawinęły trochę kilometrów.
Jak na razie znam jednego bez takiej przeszłości, ale seria w czerwcu zeszłego roku nowego właściciela kosztowała 32k za auto z 2004r i była to w sumie najtańsza oferta na mobile.deanjas - Pon 14 Maj, 2012
siema napisał/a:
A jakie masz zdanie o sedanie w dieslu? Jakoś śmiesznie mało to pali, a wygląda na całkiem pakowne i w miarę zgrabne zarazem.
Słyszałem, ze diesle to porażka. Legasia kupowałem od gościa, który miał 3 subaru, legacy, outbacka i forestera. I akurat kupował nowego legacy. Mówił mi, ze jego outback w dieslu to niewypał. Po 2 latach w środku się wszystko trzęsie itd. Do tego problemy ze sprzeglem.
W dieslu to pasek jest dobry Rasputin - Pon 14 Maj, 2012
GeKo napisał/a:
32k za auto z 2004r
No to faktycznie wystawiłem za bezcen
Jakby co mam dużą galerie na dysku Sportów będących na sprzedaż w latach 2008-2010. Swojego szukałem z pół roku więc przez ten czas galeria urosła Anonymous - Pon 14 Maj, 2012
anjas napisał/a:
siema napisał/a:
A jakie masz zdanie o sedanie w dieslu? Jakoś śmiesznie mało to pali, a wygląda na całkiem pakowne i w miarę zgrabne zarazem.
Słyszałem, ze diesle to porażka. Legasia kupowałem od gościa, który miał 3 subaru, legacy, outbacka i forestera. I akurat kupował nowego legacy. Mówił mi, ze jego outback w dieslu to niewypał. Po 2 latach w środku się wszystko trzęsie itd. Do tego problemy ze sprzeglem.
W dieslu to pasek jest dobry
Mój ojciec ma outbacka w dizlu,juz trzeci rok leci i jak narazie zero problemów.Pali bardzo mało,jeżdzi fajnie,dużo miejsca,dobra opcja na dupowózbudzik - Pon 14 Maj, 2012
rabarbar napisał/a:
Mój ojciec ma outbacka w dizlu,juz trzeci rok leci i jak narazie zero problemów.Pali bardzo mało,jeżdzi fajnie,dużo miejsca,dobra opcja na dupowóz
Mój też ma,niby nie narzeka,ale jak się czyta że silniki i sprzęgła padają to jest strach...
Pali mało to fakt.I dobrze się zbiera.Konrad - Wto 15 Maj, 2012 Siema, sedan ma spoko bagażnik ale np nic dłuższego nie przewieziesz jeżeli nie przejdzie przez otwór za podłokietnikiem, bo tylna kanapa jest nie składana (przynajmniej w roczniku 2008).
Auto ogólnie spoko, trzyma się na zakrętach jak wściekłe przynajmniej w benzynie 2.0 n/a 150KM moc na miasto wystarcza, na trasie trzeba redukowac (przydałoby się turbo).
Z dieslem miałem kontakt tylko w zastępczym foresterze i jak na takie duże auto było całkiem żwawe, ale spalanie po krk było niespecjalne ~10l, na trasie krk-wro-krk 8l - ok litr mniej niż 2.0b z legacy.siema - Wto 15 Maj, 2012 Dzięki Panowie. Kończę Off topic Anonymous - Wto 15 Maj, 2012 ej my jeszcze nie skonczylismy konradone, mi na trasie wrocek-mazury spalił 6,6 i nie żałowałem sobie,mysle ze to zayebisty wynik na duze auto ze stałym 4x4michool_vt - Wto 15 Maj, 2012
ten nie ma przypadkiem czarnego dachu? znacie goscia? chyba miałbym do niego mały romans