Ty Kuner, dzisiaj Cię widziałem przy Galmoku ok. 8.30
do tego widywałem tą furę często na Usypiskowej koło mojej roboty
Hmm... ok ok
no name, swoją drogą, dżentelmeni nie rozmawiają o spalaniu
kurde, ale ja serio piszę, chyba że jest druga taka, jasno niebieska na białym ozecie...
poka fotę to powiem Ci czy to Ty filomatic - Wto 08 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
Kuner napisał/a:
PiTT napisał/a:
Hmm... ok ok
kurde, ale ja serio piszę, chyba że jest druga taka, jasno niebieska na białym ozecie...
poka fotę to powiem Ci czy to Ty
prośba o zdjęcia to za mało - trzeba podstępem Kuner - Śro 09 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
Kuner napisał/a:
PiTT napisał/a:
Hmm... ok ok
poka fotę to powiem Ci czy to Ty
Hmm... biorąc pod uwagę, że stoi w Raszynie, nieużywany to chyba raczej nie
machnę później focirsona pewnie CHRZANEK - Śro 09 Maj, 2012 Chętnie bym porównał ST 170 (kuber) vs Astra OPC (no name).
Klasa ta sama i kasa ta sama.
Jak chcecie to moge zrobić test i opisać na naszej stronce jako osoba niezależna.
Tylko musicie ustalić kiedy mi pożyczycie oba samochody.Franek - Śro 09 Maj, 2012 rasta - Czw 24 Maj, 2012 Kuner, widzę że pojawiłes sie na FKP
Jak chcesz znać za ile realnie można sprzedać poszczególne graty to wal do mnie. Franek - Czw 24 Maj, 2012 no name - Czw 24 Maj, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Tylko musicie ustalić kiedy mi pożyczycie oba samochody.
U mnie osobiście testu się nie zrobi bo cewka
powiedziała pa pa i trzeba zanabyć nową drogą kupna Stf - Czw 24 Maj, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Chętnie bym porównał ST 170 (kuber) vs Astra OPC (no name).
Klasa ta sama i kasa ta sama.
Jak chcecie to moge zrobić test i opisać na naszej stronce jako osoba niezależna.
Tylko musicie ustalić kiedy mi pożyczycie oba samochody.
jesli chcesz to moge Clio tez Ci podstawic do testow. sam jestem ciekaw opini osoby niezaleznej.rasta - Czw 24 Maj, 2012 Z tego co się orientuję to temu ST daleko do zdrowego egzemplarza, więc nie ma co porównywać, już szybciej z Ciachowym.Kuner - Pią 25 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Z tego co się orientuję to temu ST daleko do zdrowego egzemplarza, więc nie ma co porównywać, już szybciej z Ciachowym.
Dokłądnie, on tylko łądnie wygląda, ale nic poza tym. Niestety marnym handlarzem jestem i nie potrafię oszuiwać klientów i sprzedać całego mówiąc że igła Stf - Pią 25 Maj, 2012 Z Ciachowa "seria" porownamy w Uenszu jak z Clio do "seri" dojde rasta - Pią 25 Maj, 2012 Tylko Ciacho już nie będzie seryjny bo ma termin na krótkie ze szperą u Zbynia już zaklepany Anonymous - Pią 25 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Tylko Ciacho już nie będzie seryjny bo ma termin na kurtke ze szperą u Zbynia już zaklepany
Bart - Pią 25 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
rasta napisał/a:
Tylko Ciacho już nie będzie seryjny bo ma termin na kurtke ze szparą u Zbynia już zaklepany