Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] skórzane Recaro Sportster CS - wnętrze Clio 3 Sport F1
kp - Pon 16 Kwi, 2012 ładne, widziałbym takie u siebie.
Jakbyś tak z siedem tysia opuscił to kto wie!Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 PieQt materiał ten co jest seryjnie na tych fotelach to mozńa o kant d.... Przeciera się baaaaardzo szybko - zwłaszcza na boczkach oparcia jak i sedziska. Puki miałem te fotele seryjne to "cerowałem" je co kilka tygodni
Tam niestety jest taki fuck up że na boczkach jest minimalna grubość gombki pod materiałem i jest on znacząco napiety - błąd producenta. Podobno w najnowszej seri jakoś to poprawili - niestety nie mam możliwości tego sprawdzićGreg - Pon 16 Kwi, 2012 Jakarti, gdzie jesteś? GeKo - Pon 16 Kwi, 2012 Wszystko zależy od jakości alcantary, w 206RC to po 30tys jest zmechacona a po 80 już dziury na wylot wyłażą. W clio II nie spotkałem żadnego, w którym byłaby przetarta a widziałem już egzemplarze które mają nalatane ponad 200tys.leon - Pon 16 Kwi, 2012 w moim jest kilka dziur w alcantarze ale to jeszcze po poprzednim właścicielu
Shymek - jeśli naprawdę byłbyś chętny sprzedać same fotele - biorę w ciemno Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 Jak chcesz to możesz wziąć same fotele za cenę kompletu Bart - Pon 16 Kwi, 2012 Niemy - Śro 18 Kwi, 2012