Yarko - Pon 09 Kwi, 2012 ja wiem, że jak nie sprzedam to będzie leżało 10 lat i tylko zabierało miejsce, wolę się pozbyć i za te 150 pln kupić jak±¶ muzę Anonymous - Pon 09 Kwi, 2012 daje 200 zł i zabieram wszystko !PiTT - Pon 09 Kwi, 2012
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
w sumie nie wiem po co bo mam licznik i lampkę, ale wezmębo nie mam co zrobić z hajsem
jeah, pomylony biede
nie o to chodzi
lampkę gdzie¶ mi wcięło w domu a licznik ma nieco zużyte przyciski
jaki¶ kootas w wózkowni/rowerowni przewrócił inny rower na mój i go nieco poturbował
ogólnie kładę lachę na to bo rower ma 8 lat, ale jakby tam stał jaki¶ nowy sprzęt to bym się wkoorwił że jaki¶ pacan nie szanuje cudzej własno¶ci
drobiazgi a jednak niesmak pozostaje
to jak z tym licznikiem i lampkoooo? Yarko - Pon 09 Kwi, 2012 PiTT, niestety się spóĽniłe¶, Bart Bartłomiej bierze licznik i lampkę
temat do zamknięcia/wywalenia PiTT - Pon 09 Kwi, 2012 damn...
karwa przypomniało mi się, że parady jeszcze u mnie leż± Bart - Wto 10 Kwi, 2012 też trochę o nich zapomniałem, ale oczywi¶cie przy najbliższej okazji je zabieram vitesse - Wto 10 Kwi, 2012 graty do roweru ida na pniu widze ze wiekszy popyt niz na graty do auta M - Wto 10 Kwi, 2012 Bo paliwo do roweru jest za darmo michool_vt - Wto 10 Kwi, 2012
M napisał/a:
Bo paliwo do roweru jest za darmo
po rowerowaniu zryc sie chce, a wiadomo, kiełba + cola droga