To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania

anjas - Pią 30 Mar, 2012

Hehe, Kenet. Sprzedaje się pierwszemu, który chce kupić :)
anjas - Pią 30 Mar, 2012

A serio, jeśli ktoś jest zainteresowany to odsyłam do mikana, on załatwia sprawę.
Chętnie sprzedalibyśmy ją komuś innemu niż typowi, który chce kupić, bo nas srogo wkoorvił (temat na osobną historię) ;)

Numer do mikana: 697 991 827

kosmita - Pią 30 Mar, 2012

Wstępnie rezerwuję !
Bart - Pią 30 Mar, 2012

anjas napisał/a:
nas srogo wkoorvił (temat na osobną historię) ;)

Anjasie, nie daj się prosić :>

Anonymous - Pią 30 Mar, 2012

no name - Pią 30 Mar, 2012

anjas - Pią 30 Mar, 2012

no dobra, dobra ;)

w sumie to chyba dość typowa sytuacja. Koleś kupuje samochód za średnią krajową. Ogląda go z latarką z każdej strony, nic mu nie pasuje - brzydki, parch, zje.bany, do lakierowania, nie jedzie etc. Po czym chce go kupić. Schodzimy mu z ceny dość znacznie żeby sprzedać ale nie, zastanawia się... potem dzwoni od dwóch dni i targuje się o 100zł.
Przy tym jest największym znawcą na świecie, widzi, że samochód bierze olej itd.
Aha, i chce go kupić na 1/4 mili, ale dopytuje o kompletne wnętrze (mam i mogę mu oddać) i pyta po co w ogóle go wybeszaliśmy...
Oczywiście do mikana dzwonił przynajmniej kilka razy zanim przyjechał zobaczyć samochód. Pytał głównie "czy jest ładny?" (nie mikan, bo mikan akurat w odróżnieniu od samochodu jest :) )

Może nie brzmi to hardcore'owo, ale jest dość uciążliwe i trochę współczuję mikanowi, że się z nim użera :)

M - Pią 30 Mar, 2012

Mikan chyba lubi takie trudne sprawy :D

anjas napisał/a:
pyta po co w ogóle go wybeszaliśmy...

No jak po co ?
By do sprzedaży wnetrze było jak nowe xD

pum - Pią 30 Mar, 2012

kurde a czy aż tak was ciśnie ta dodatkowa "średnia krajowa". zawsze to fura która można gdzieś pojechać się pobawić. to aż szkoda tego dla takiego "mistrza"
PiTT - Pią 30 Mar, 2012

to nic
wystawiłem na allegro wkładkę KN z mazdy, kupiłem ją za jakieś 200zł. i przejechała ok 3-4tyś km, więc jest jak nowa... ale mniejsza z tym (wystawiłem na allegro od 70zł.)
gość mnie osłabił:

Treść wiadomości
Witam,mam mazdę 6 i moge zaryzykować taniej zakup innego typu filtra od Pana byłej też mazdy cx-7, chetnie go przerobie. Jeżeli filtr już jest wyprany i naoliwiony pod montaż to proponuje 50zł i bede wtedy zadowolony,Jeżeli dostane odpowiedź od Pana zalicytuję obecna aukcje i jezeli nikt mnie nie przelicytuje to zakupię pokrywając dodatkowo tranport 10zł. Pozdrawiam i proszę o odp

Anonymous - Pią 30 Mar, 2012

ile za tą prelude ?

pumfkp, jak chłopaki nie upalają to bedzie stała jak focus u mnie swojego czasu :/
Szkoda tylko że w ręce jakiegoś pajaca idzie.

Może zrzutkę zrobimy i zostanie w HH

PiTT - Pią 30 Mar, 2012

czesław bier jom :D
jechałem na prawym i na serio robi wrażenie na torze
a dodatkowo będziesz uchodził za prawdziwego rajdowca na rewirze :lol2:

Kenet - Pią 30 Mar, 2012

Mogę dać ze 300 zł do zrzutki.