Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania
anjas - Pią 30 Mar, 2012 Hehe, Kenet. Sprzedaje się pierwszemu, który chce kupić anjas - Pią 30 Mar, 2012 A serio, jeśli ktoś jest zainteresowany to odsyłam do mikana, on załatwia sprawę.
Chętnie sprzedalibyśmy ją komuś innemu niż typowi, który chce kupić, bo nas srogo wkoorvił (temat na osobną historię)
Numer do mikana: 697 991 827kosmita - Pią 30 Mar, 2012 Wstępnie rezerwuję !Bart - Pią 30 Mar, 2012
anjas napisał/a:
nas srogo wkoorvił (temat na osobną historię)
Anjasie, nie daj się prosić Anonymous - Pią 30 Mar, 2012 Anjasie, nie daj się prosić no name - Pią 30 Mar, 2012 Anjasie, nie daj się prosić anjas - Pią 30 Mar, 2012 no dobra, dobra
w sumie to chyba dość typowa sytuacja. Koleś kupuje samochód za średnią krajową. Ogląda go z latarką z każdej strony, nic mu nie pasuje - brzydki, parch, zje.bany, do lakierowania, nie jedzie etc. Po czym chce go kupić. Schodzimy mu z ceny dość znacznie żeby sprzedać ale nie, zastanawia się... potem dzwoni od dwóch dni i targuje się o 100zł.
Przy tym jest największym znawcą na świecie, widzi, że samochód bierze olej itd.
Aha, i chce go kupić na 1/4 mili, ale dopytuje o kompletne wnętrze (mam i mogę mu oddać) i pyta po co w ogóle go wybeszaliśmy...
Oczywiście do mikana dzwonił przynajmniej kilka razy zanim przyjechał zobaczyć samochód. Pytał głównie "czy jest ładny?" (nie mikan, bo mikan akurat w odróżnieniu od samochodu jest )
Może nie brzmi to hardcore'owo, ale jest dość uciążliwe i trochę współczuję mikanowi, że się z nim użera M - Pią 30 Mar, 2012 Mikan chyba lubi takie trudne sprawy no name - Pią 30 Mar, 2012
anjas napisał/a:
pyta po co w ogóle go wybeszaliśmy...
No jak po co ?
By do sprzedaży wnetrze było jak nowe pum - Pią 30 Mar, 2012 kurde a czy aż tak was ciśnie ta dodatkowa "średnia krajowa". zawsze to fura która można gdzieś pojechać się pobawić. to aż szkoda tego dla takiego "mistrza"PiTT - Pią 30 Mar, 2012 to nic
wystawiłem na allegro wkładkę KN z mazdy, kupiłem ją za jakieś 200zł. i przejechała ok 3-4tyś km, więc jest jak nowa... ale mniejsza z tym (wystawiłem na allegro od 70zł.)
gość mnie osłabił:
Treść wiadomości
Witam,mam mazdę 6 i moge zaryzykować taniej zakup innego typu filtra od Pana byłej też mazdy cx-7, chetnie go przerobie. Jeżeli filtr już jest wyprany i naoliwiony pod montaż to proponuje 50zł i bede wtedy zadowolony,Jeżeli dostane odpowiedź od Pana zalicytuję obecna aukcje i jezeli nikt mnie nie przelicytuje to zakupię pokrywając dodatkowo tranport 10zł. Pozdrawiam i proszę o odpAnonymous - Pią 30 Mar, 2012 ile za tą prelude ?no name - Pią 30 Mar, 2012 pumfkp, jak chłopaki nie upalają to bedzie stała jak focus u mnie swojego czasu
Szkoda tylko że w ręce jakiegoś pajaca idzie.
Może zrzutkę zrobimy i zostanie w HHPiTT - Pią 30 Mar, 2012 czesław bier jom
jechałem na prawym i na serio robi wrażenie na torze
a dodatkowo będziesz uchodził za prawdziwego rajdowca na rewirze Kenet - Pią 30 Mar, 2012 Mogę dać ze 300 zł do zrzutki.