Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [z] Kompozyty/ Laminaty do clio sporta
M - Śro 21 Gru, 2011
GeKo napisał/a:
M, a teraz na spokojnie, myślisz że ktoś kto robi takie rzeczy i ma przerób nie ma pod dostatkiem na bieżąco takich materiałów? 1kg czy 2kg żywicy Ci ceny nie zbiją. jak weźmiesz 3 beczki po 200kg to tak
W Twoim przypadku największym problemem jest to że do Twojej maski trzeba zrobić inną formę.
Spoko. Na allegro są maski jak oryginał po 400zł więc po prostu subie taką zanabędę od biedy GeKo - Śro 21 Gru, 2011 no, to masz coś co powiedzmy może robić za model wstępnie, teraz trzeba z tego zrobić choćby najprostszą formę.EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 te maski z aukcji allegro, wyglądają świetnie !!
już dzwoniłem, ale koleś ma wyłączony telefon
taka cena przy 1-szt na allegro, gdzie jest prowizja a civic małej maski nie ma.
to bardziej ażurowe, powinny być jeszcze taniej kornat - Śro 21 Gru, 2011 jakby była możliwość wykonania maski do punto ( swoją mogę oddać na wzór) to jestem zainteresowanyGeKo - Śro 21 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
taka cena przy 1-szt na allegro, gdzie jest prowizja
w poliestrze i matach szklanych kg takiej żywicy zaczyna się od 5zł.
Taka krótka informacja na temat różnic
Cytat:
Produkty wykonane przy użyciu żywic poliestrowych i mat szklanych mają zawartość włókien na poziomie 15-20 %. Oznacza to że taki laminat to w 80 % żywica a tylko w 20 % włókna (szklane) które są odpowiedzialne za sztywność i wytrzymałość na zginanie produktu.
Produkty wykonane przy użyciu żywic epoksydowych i tkanin (szklanych lub węglowych) mają zawartość włókien od 40 do nawet 60 %.
Co to oznacza ?
Produkt o wadze 500 gram wykonany z żywic poliestrowych i mat będzie prawie 2 razy słabszy niż produkt o wadze 500 gram wykonany z żywic epoksydowych i tkanin.
Aby produkt wykonany z żywic poliestrowych i mat był tak samo wytrzymały (wytrzymałość na zginanie) jak produkt wykonany z żywic epoksydowych, musiałby być 2 razy cięższy.
EmerytRs2 - Czw 22 Gru, 2011 UWAGA UWAGA UWAGA
Nawiązałem kontakt z człowiekiem, który robi laminaty do japońców
Zrobi wszystko !! za dobry price.
Przy zamówieniu grupowym wyjdzie jeszcze taniej !!
Opłaca mu się robić od załóżmy 3-szt, (ceny detaliczne), przy grupowym zaproponowane ceny będą myślę, że sporo niższe od detalicznych!!
Może samemu kupić elementy i je odwzorować, ale wtedy skazani jesteśmy na maskę odwzorowaną nie wiadomo na czym
Mogę też przesłać mu swoje elementy do wykonania kopyt
Wykonane przez niego elementy posiadają pełne odwzorowanie oryginału !! wszystkie dziurki na śrubki itp, mają też zalaminowane wzmocnienia w miejscu przykręcenia zawiasów itp.
Dostępne są elementy białe lub czarne polerowane (ok. 20zł droższe) !!
Swoje produkty sprzedaje na forach !! np passwordjdm.pl, forum toyoty celica, itp.
Może wykonać każdy element !! do każdego samochodu !!
Ceny uzależnione są od ilości użytego materiału (tu chodzi o cenę detaliczną elementu) oraz ilości osób w zamówieniu grupowym.
Jego nick t:o zonerAt, na passwordzie jest około miesiąc czasu, i ma sprzedaż.
Rozmawiałem z nim konkretnie !!
Powiem krótko, jest zainteresowany współpracą.M - Czw 22 Gru, 2011 Emeryt zwal sobie Nath - Czw 22 Gru, 2011 To juz jakies konkretyBart - Pią 23 Gru, 2011
będę miał laminat, a wy będziecie walić konia ok?
Rudello - Pią 23 Gru, 2011 Maska w moim clio nadaje się do wymiany. Ciężko znaleźć aluminiową więc rozważam Twoją propozycję Emeryt. Wstępnie się piszę!
Czarna polerowana, z wzmocnieniami na zawiasy i oryginalne zapięcie, NIE CHCE SPINEK Rudello - Pią 23 Gru, 2011 P.S A może ktoś ma/znalazł maskę aluminiową do Clio 2Ph1?Janusz - Pią 23 Gru, 2011
Cytat:
P.S A może ktoś ma/znalazł maskę aluminiową do Clio 2Ph1?
hmm..... mógłbym się może wymienić za laminat Rudello - Pią 23 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
P.S A może ktoś ma/znalazł maskę aluminiową do Clio 2Ph1?
hmm..... mógłbym się może wymienić za laminat
Chcę czarną Janusz - Pią 23 Gru, 2011 życie ale mogę usmarować węglem