M - Czw 03 Lis, 2011 Jesli myslisz o mnie to ja nie kwalifikuje sie do tej klasy w 2012 niestety Yarko - Czw 03 Lis, 2011
M napisał/a:
Jesli myslisz o mnie to ja nie kwalifikuje sie do tej klasy w 2012 niestety
wjeżdża kompressor ?Jacek - Czw 03 Lis, 2011
rabarbar napisał/a:
Jacek napisał/a:
aha, rababarbarabu ostrzy sobię kły
sie wie,szykuje grubą fure,może jak się naucze jezdzić to nawet Martina klepne
w co go klepniesz? roj - Czw 03 Lis, 2011 Grzesiek, jest Perła u Ciebie? (a jak nie to da się skołować na 12tego? )martin.h - Czw 03 Lis, 2011
rabarbar napisał/a:
Jacek napisał/a:
aha, rababarbarabu ostrzy sobię kły
sie wie,szykuje grubą fure,może jak się naucze jezdzić to nawet Martina klepne
W pupe ?
Akurat klepnąć mnie na torze i to jeszcze w mocniejszym samochodzie to żaden wyczyn roj - Czw 03 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Akurat klepnąć mnie na torze i to jeszcze w mocniejszym samochodzie to żaden wyczyn
to chyba wtedy wyczyn, klepnąć w samochodzie kombi gdzieś na odludnym parkingu to łatwe, ale jak Cię klepał na torze no to wyczyn!EmerytRs2 - Czw 03 Lis, 2011 pum - Czw 03 Lis, 2011 patrząc po ilości regularnie upalających po jakiś torach to nie wiem kto ogarnie tak liczne imprezy Rasputin - Czw 03 Lis, 2011 Bedo puchary, bedo rajdofcy M - Czw 03 Lis, 2011
pumfkp napisał/a:
patrząc po ilości regularnie upalających po jakiś torach to nie wiem kto ogarnie tak liczne imprezy
Damy rade Maciusiowy - Czw 03 Lis, 2011
Rasputin napisał/a:
Bedo puchary, bedo rajdofcy
PieQt - Czw 03 Lis, 2011 ja chcę do turbo, ja chcę do turbo
w 2012 będę przyjeżdżał za małą NA, ale 2013 już powalczę z dużą NA Vlodarsky - Czw 03 Lis, 2011 To może i mnie się trafi szansa, że pojeżdżę... chyba jestem największym przegranym tego sezonu zima to czas kiedy coś może ukończę kamil - Czw 03 Lis, 2011 ja się zjawię i chętnie z Wami porozmawiam rasta - Czw 03 Lis, 2011 Też wpadnę
PS. Pamiętam czasy jak w kiblu wisiał kalendarz z fotą Morsa i ktoś ja zajebał