HH.ORG na Torze - ułęż z Czwartkiem (racing.pl) w niedzielę (2 października)
Kenet - Pią 30 Wrz, 2011 Kupiłem dziś średnią mieszankę profila i jadę jutro posmakować prawdziwej jazdy, może się uda wbić na reala na prawy chociaż z moją masą słabo to widzę GeKo - Pią 30 Wrz, 2011
Kenet napisał/a:
Kupiłem dziś średnią mieszankę profila i jadę jutro posmakować prawdziwej jazdy, może się uda wbić na reala na prawy chociaż z moją masą słabo to widzę
Sądząc po tym co można było poczytać na SR.pl to trochę wtopiłeś minimum było twardą brać.Kenet - Sob 01 Paź, 2011 Zobaczymy, czytałem wszystko na RF, słyszałem też trochę od osób co na tych gumach upalały i stwierdziłem, że jak sam nie sprawdzę to chuj się dowiem Przy rozmiarze 185/55/15 widać wyraźnie różnicę w szerokości bieżnika względem r888 i federala, więc jak już opony aspirują do miana slika to niech klejo.
Jak będzie kondon to przynajmniej będę wiedział, żeby tego więcej nie kupować. A i spostrzeżeniami się podzielę jakby co za free.
Nurtuje mnie jedynie, jakim nabić to ciśnieniem żeby jako tako zacząć jazdę.rasta - Sob 01 Paź, 2011 Kupa ten profil, spłynie ci na pierwszym okrążeniu.
Jak gościowi się dosłownie rozpadły na pierwszym kółku na torze gokarotwym....
No ale zaraz się przekonamy na Lapie Marek23 - Sob 01 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Jak ze mną jechał Wróbel to duzo nie powiedział....tylko zrobił kupę i wyszedł
GeKo - Sob 01 Paź, 2011
Cytat:
Nurtuje mnie jedynie, jakim nabić to ciśnieniem żeby jako tako zacząć jazdę
Zapytaj producenta
rasta napisał/a:
Jak gościowi się dosłownie rozpadły na pierwszym kółku na torze gokarotwym....
Dlatego na Ułężu mają większą szansę dłużej pożyć.Kenet - Sob 01 Paź, 2011 Profil okazał się zajebisty więcej info jutro bo padam na ryjrasta - Sob 01 Paź, 2011 Przyznaj Lap Race daje radę Kenet - Sob 01 Paź, 2011 Daje daje, konkurencja mocna w ch..j, Astry nie skręcajo, a real race jeżdżą tylko rajdowce pojebane!
Dojechałeś o własnych siłach?rasta - Sob 01 Paź, 2011 Tak roj - Nie 02 Paź, 2011 no i podsumowując:
organizacja dobra, warto zapłacić więcej. czemu?
ceny były 300 za jazdę treningową, 400 za szkoleniową ("katalogowo").
+Było 3 instruktorów w tym Czwartek, co-drive jego saxofonem, innymi furami, płyta poślizgowa itp - detali nie znam bo się nie wkręcałem co tam się dzieje.
+dwie niezależne trasy, całkiem fajne, raczej techniczne niż szybkie, max około 125 - 150 (chyba). Bezkolizyjne i każda z nich miała (zaprezentowane na zapoznaniu) specjalne miejsca do ścięcia kawałka jakby ktoś chciał bez spinki wyprzedzić kogoś przed sobą. Lepiej moim zdaniem oznaczone niż u Wróbla, może nie tak dobrze jak na WST lap race jak widziałem ale nie jest tak że stoi osiem pachołów luzem i kombinuj.
+woda, kawa, herbata (cukier, cytryna, mleko etc.) cały dzień + spory grill w cenie
+budynek motopark ułęż otwarty co wiąże się z cywilizowanymi toaletami, ciepłą wodą etc.
jedyny minus - za mało osób do ogarniania przewróconych pachołów i ruszonych opon.
gdyby nie to, że pewnie będę musiał odkupić komplet 17" do GT to było by bajka
mogę porozmawiać czy racing.pl chcieliby (a właściwie za ile by chcieli) zrobić track day (choć pewnie dopiero przyszły sezon)